20Bet Kaszinó Diners Club fizetés – #1 Útmutató 2023

Kaszinó 6

A 20Bet Magyarországon is az egyik kedvelt szerencsejátékos oldalnak számít, melyen sokféle szórakozási lehetőség várja a játszani és a nyerni vágyókat. Ha te is ezen az oldalon játszol, akkor számos opció közül választhatsz a 20Bet fiókod feltöltésére, illetve a felgyűlt nyeremények kiutalására.

A 20Bet oldalán könnyen, gyorsan és biztonságosan lehet pénz kiküldeni a Diners Club kártyák segítségével. A pénzügyi szolgáltató már több, mint 70 éves múltra tekint vissza, és világszerte 59 országban van jelen.

Ha te is szeretnéd megtudni, hogyan utalhatod ki a számládon lévő pénzt a Diners Club segítségével, akkor csak olvasd el ezt az útmutatót. Ebből megismerheted, hogy milyen kiutalási limitek kapcsolódnak ehhez a kártyához a 20Bet oldalán, mennyi ideig tart egy tranzakció, és milyen egyéb dolgokat kell még tudnod.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Pénzkiutalás a 20Bet oldaláról a Diners Club segítségével

Logo Diners Club International

A 20Bet fiókodból könnyedén kiutalhatod a (Tudjon meg többet a szolgáltatóról) yereményed a Diners Club segítségével. Csupán néhány lépésen kell végig menned ahhoz, hogy hamarosan megkaphasd a pénzed.

A legelső lépés az, hogy belépsz a 20Bet fiókodba. Ehhez felhasználhatod a weboldalt vagy a dedikált applikációt, ahol be kell írnod a felhasználóneved és jelszavad. Amennyiben valamilyen okból nem tudod a jelszót, akkor kérhetsz jelszóemlékeztetőt a regisztrált email címedre, vagy alternatívaként felkeresheted az ügyfélszolgálatot.

Amint sikeresen beléptél, kattints a Fiókom gombra, hogy a játékos fiókodba kerülj. Itt válaszd a kiutalás gombot, hogy megnyíljon a pénztár felülete. Itt tudod kiválasztani azt, hogy melyik pénzügyi szolgáltató segítségével kéred a pénzed, ez esetben ez a Diners Club.

Meg kell még adnod a kiutalni kívánt összeget is, végül pedig az elküldés gombra kattintani. Ha minden rendben történt, akkor innentől a labda a 20Bet térfelén pattog.

Mobile 20Bet_3
20Bet mobil weboldal

Amennyiben az elküldési űrlap hibát dob, akkor ellenőrizd le, hogy valóban rendelkezésedre áll a kiküldeni kívánt összeg. Ez egy bosszantó, de gyakori hiba, mely könnyen orvosolható, csak át kell írnod a megfelelő számot a rendelkezésedre álló összegre.

Szintén figyelned kell arra, hogy a promóciók során kapott ajándék összegekre többféle követelmény is vonatkozhat, köztük a lejátszási követelménnyel. Ez azt határozza meg, hogy az ajándék pénzt, esetleg a befizetett összeget és a bónusz összegét együtt hányszor kell megtenned tétként ahhoz, hogy az ingyen pénzt és a vele elért nyereményt kiutalhasd a való életbeli számládra.

Erre minden kaszinó nagyon ügyel, és a 20Bet sem kivétel. Ha a lejátszási követelményeket nem teljesítetted, akkor a pénzkiutalási kérelmed még akkor is el lesz utasítva, ha esetleg a kiutalási megbízást még be tudod nyújtani.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Kiutalási limitek

A szerencsejáték oldalak a legtöbb fizetési módjukhoz limiteket kapcsolnak. Ezzel egyszerre védik a játékosokat és magukat is. Nincs ez másképp a 20Bet esetében sem, mely a Diners Club és a többi szolgáltatóknál is meghatározott egy minimálisan kiutalandó, illetve maximálisan kiutalható összeget.

A minimum összegnél nincs túl nagy mozgástér, ezt egyszerűen el kell érni, ugyanis ennél kisebb összegeket nem tudsz kiutalni a való életbeli számládra. A maximum limitnél viszont könnyebb helyzetben vagy, hiszen egy maximumot túllépő összegnél elég több tranzakcióra bontani az összeget, és így kiutalnod a számládról. Az alábbiakban bővebben is olvashatsz ennek a két limitnek a mértékéről.

Minimálisan kiutalandó összeg

A 20Bet esetében a minimálisan kiutalandó összeg a Diners Club felhasználásakor 10 euró. Ez egy nagyon alacsony összeg, a versenytársak jellemzően magasabb minimum összegeket szoktak megadni. Ennek köszönhetően nem kell sokáig várnod, hanem már a kisebb nyereményeidet is haza küldheted.

20Bet Bónusz

Természetesen itt is figyelned kell arra, hogy ha a bónusz összeged mértéke eléri a 10 eurót, akkor még teljesítened kell a lejátszási követelményeket is. Az ilyen promóciókat az online kaszinók arra tartják fenn, hogy az újonnan érkezők kipróbálják a játékosokat, így az igénylésük után nem lehet egyből kiutalni a Diners Club segítségével sem.

Maximálisan kiutalható összeg

A 20Bet egy maximum limitet is beállított a Diners Clubbal történő pénzkiutalások esetére. Ez 4000 euró tranzakciónként, ennél nagyobb összeget egyszerre nem tudsz kiküldeni az egyenlegedről. Ez az összeg viszonylag magasnak számít a piacon, így meg van az az előnyöd, hogy nem kell túl sokat vacakolnod az apróbb utalásokkal.

Amennyiben ennél nagyobb összeget szeretnél haza küldeni, akkor azt bontsd több tranzakcióra. Érdemes tudnod, hogy VIP játékosként egyedi limitek vonatkozhatnak rád, ezért érdemes lehet igénybe venned ezt a státuszt. Ennek elérhetőségéről a 20Bet részletes infókkal rendelkezik a weboldalán, de felkeresheted az ügyfélszolgálatot is, mely szívesen segít a felmerülő kérdésekben.

Amennyiben nagyobb összeget, például egy jackpotot nyernél meg, akkor nincs szükség arra, hogy nagyon sok tranzakcióval próbáld meg kiküldeni a Diners Club segítségével. Ilyenkor vedd fel a kapcsolatot a 20Bet ügyfélszolgálatával, akik átmenetileg fel tudják emelni a limiteket a számodra, hogy hozzáférhess a nyereményedhez.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

20Bet Diners Club kiutalási idők

Szimbólumok Keno_1

A 20Bet rendszerében azonnal elindul az általad kért kiutalás, amint elküldted a kérést. A vállalat tájékoztatója szerinte a Diners Club esetében általában 12 órán belül ellenőrzik és jóváhagyják a tranzakciót.

Ez nem jelenti azt, hogy ennyi időn belül meg is érkezik hozzád a pénzt, mivel a folyamatban részt vevő bank vagy más szolgáltatók miatt a teljes folyamatnak akár 1-3 munkanapra is szüksége lehet.

Ez nagyban függ attól, hogy melyik bank állította ki számodra a Diners Club kártyát. Általában véve, a betéti kártyáknál kissé hosszabb időre kell számítani, mint a hitelkártyák esetében.

Ez az időtartam nagyon jónak számít a piacon, mivel számos szerencsejátékos cégnél csupán az több munkanapba telhet, hogy ellenőrizzék és jóváhagyják a kiutalási kérelmed, melyhez ezután még jön a többi résztvevő várakozási ideje. Ha neked fontos az, hogy a lehető leghamarabb megkaphasd a neked járó összeget, akkor a 20Bet egy kiváló szolgáltatónak számít ebben a tekintetben is.

A napok számolásánál mindenhol nem naptári-, hanem banki munkanapokkal kell számolni. Ez azért is érdekes, mert a résztvevő felek országaitól függően a munkanapok és a szünnapok dátumai eltérőek lehetnek. Könnyen előfordulhat, hogy míg egy nap Magyarországon munkanapnak számít, máshol éppen nem dolgoznak.

Ez is közre játszhat abban, hogy esetlegesen kissé hosszabb ideig kell várni a pénzed megérkezésére. Amennyiben bármilyen kétséged merül fel, keresd fel a 20Bet ügyfélszolgálatát, ahol ezen a területen is készséggel állnak a rendelkezésedre.

Kiutalási díjak

Zászló Magyarország

A 20Bet egy, a játékosok számára kedvező költségekkel dolgozó szerencsejáték cégnek számít, mivel nem számít fel díjakat a kiutalásokra. Ez igaz a Diners Club esetében is, emiatt minden fillért, amit hazaküldesz magadnak, meg is fogsz kapni.

Más online szerencsejáték vállalatok díjakat és költségeket számolnak fel, melynek többféle elterjedt változata is létezik. Egyes esetekben minden tranzakcióra fix díj létezik, míg máshol a kiküldött összeg nagyságától függ, hogy éppen melyik díjkategóriába esik az esemény. Léteznek pedig olyan vállalatok is, ahol a kiutalt pénz fix százaléka a költség, egy megadott összegig bezárólag.

Ez a módszer azért problémás, mert olyan költségeket jelenthet, melyekkel kezdetben nem számoltál. Így az is megeshet, hogy egy kedvezőbbnek tűnő oldal előnye a visszájára fordul a díjak befizetése után. Szerencsére ettől a 20Bet esetében nem kell félned.

Gyakori problémák a 20Bet Diners Club pénzkiutalás során

Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor a nyereményed felhalmozása után problémákba ütközöl a pénz hazautalása során. Ilyen esetek a 20Bet esetében is előfordulhatnak, mely alól nem kivétel a Diners Club kártya sem.

Érdemes ezeket az eseteket megismerned, melyek más többször megestek másokkal, így ezekből tanulva elkerülheted a nehézségek felbukkanását. Az alábbiakban két olyan tipikus hibát ismerhetsz meg, melyek kívül esnek a 20Bet felelősségén, és odafigyeléssel és tervezéssel elkerülhetők.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

A játékos nem esett át a játékos ellenőrzési folyamaton

A 20Bet egy engedélyekkel rendelkező, legális szerencsejáték vállalat, melyet kötelezően kötnek a különféle előírások és törvények. Ha ezeket nem tartaná be, azzal a működési engedélye elvesztését kockáztatná.

Az egyik ilyen legfontosabb előírás a KYC verifikáció, melynek során a szerencsejátékipari cégeknek is el kell végezniük a játékosaik azonosítását. Ezzel próbálják a törvényhozók elejét venni a pénzmosásnak, a terrorizmusnak, de téged is védenek a csalóktól vagy az illetéktelen felhasználóktól.

Amint első alkalommal kiutalnád a pénzed, a 20Bet fel fog kérni a játékos azonosítási folyamatban való részvételre. Ennek során fel kell majd töltened a személyazonosító igazolványod, illetve azt a kivonatot, melyet a pénzügyi szolgáltató, ez esetben a Diners Club bocsátott ki a számodra.

20Bet Platform_3

Ezt a 20Bet munkatársai ellenőrzik, és ha megfelelnek, akkor a státuszod ellenőrzött ügyféllé válik, és elindul a pénzkiutalási folyamat. A következő alkalommal már nem kell átesned ezen a megerősítésen.

Azt fontos tudnod, hogy amennyiben nem valós dokumentumokat használsz fel a személyazonosságod igazolására, akkor a 20Bet megszüntetheti a fiókod, és még az addig elért nyereményedet is befagyaszthatja.

Már a regisztráció során is figyelned kell arra, hogy a valós adataiddal regisztrálj, különben a KYC során nem tudod majd ezeket a kamu adatokat igazolni, és restrikciókkal kell számolnod.

Bizonyos esetekben, például, ha törlöd magad a 20Bet oldaláról, akkor a visszatérésed esetén újra át kell esned az ügyfélazonosítási folyamaton. Ez az eljárás sem szokatlan, az összes szerencsejáték-, illetve pénzügyi cég ezeket az eljárásokat követi, melyeket a hatályos jogszabályok nagyon részletesen szabályoznak.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Banki problémák

Szintén a gyakori hibák közé tartozhat, hogy a 20Bet Diners Club pénzkiutalásodban részt vevő banknál akad el az utalás. Ez többféle ok miatt is előfordulhat, például, a bank is kötelezett arra, hogy elvégezze az ügyfelei azonosítását. Ha te ezen még nem estél át, akkor befagyaszthatja a számlád annak ellenére, hogy a 20Bet részéről sikeres volt az ügyfélazonosítás.

Létezhetnek bizonyos limitek is, melyek automatikusan a számládhoz vagy a Diners Club kártyádhoz kötődnek. Ezek esetlegesen meghiúsíthatják a kiutalás fogadását, az érkező összeg visszapattanása a 20Bet felé, illetve az egész folyamat lekönyvelése pedig komoly csúszást eredményezhet. Ilyen esetekben a 20Bet és/vagy a résztvevő bank ügyfélszolgálatának segítségével tudsz utána járni a dolgoknak.

Végül pedig, előfordulhat, hogy a partner bankod teljességében blokkolja a szerencsejáték cégek irányából érkező utalásokat. Ilyenkor nem sokat tudsz tenni, csak választani egy olyan kiutalási módot, ahol ez a bank nem szerepel a folyamatban.

Mindig érdemes előre tájékozódnod arról, hogy a kiválasztott bank hogyan viszonyul az online szerencsejáték oldalakra küldött befizetéseidhez vagy az onnan kapott kifizetésekhez, hogy ne érjen meglepetés!

Amennyiben bármilyen kérdésed van a kiutalás során, vagy elakadtál, és segítségre van szükséged, a 20Bet ügyfélszolgálatát érdemes felkeresned. Nekik már nagy tapasztalatuk van a Diners Club fizetési módot illetően is, ezért könnyebben eligazodnak a lehetséges problémák között.

Összefoglalás

A 20Bet az egyik nagyon kedvelt és profi szerencsejáték vállalat, mely sokféle módon lehetővé teszi a számodra, hogy a nyereményedet haza utald. Ezek között megtalálható a Diners Club felhasználása is, amelynek segítségével egyszerűen és gyorsan kiutalhatod a felgyűlt nyereményed.

Ráadásul, a 20Bet még díjakat sem számol fel erre, így a teljes kiküldött pénzed meg is érkezhet a való életbeli számládra!

Utolsó frissítés: 28/12/2022 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben a Diners Club kártya használatának részleteit, előnyeit és hátrányait tárgyaltam a 20Bet Casino nyereményeinek kifizetéséhez. Ha a 20Bet kaszinóban játszol, és egy gyors és biztonságos fizetési módot keresel, a Diners Clubot érdemes megnézni.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath