Szórakoztató römi oldalak listája

Bár napjainkban a römi pakli szabályos kinézetet kapott, folyamatosan születnek az új változatok. Ha te is kedvelője vagy ennek a játéknak, akkor az oldalunkon található kaszinókban sokféle változattal várnak téged is.

Csekkold le a legjobb online kaszinókat, válassz a remek bónusz ajánlatok közül és élvezd ki a legjobb römi játékokat, amennyire csak lehet.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

Online römi játékok 

A römi nagyon népszerű játéknak számít az online kaszinó oldalakon, ezért a weboldalunkon is összeállítottunk egy listát azokról a helyekről, ahol a játékosok számára elérhető.

Szórakozás Rummy

A kaszinó szakértőkből álló csapatunk természetesen csak azokat a szolgáltatókat ajánlja, melyek átmentek a szigorú válogatási eljárásunkon. Ennek során megnéztük a helyek engedélyeit, a rendelkezésre álló befizetési és kifizetési lehetőségeket, az elérhető bónuszok listáját, a játékkínálatot, és ezen belül persze a römit is.

Neked már nem maradt más feladatod, mint kiválasztani a neked tetsző kaszinót, regisztrálni egy játékos fiókot, és bezsebelni a nagylelkű bónuszokat. Ezek kiválóak arra, hogy megnöveljék a kezdőtőkéd, melyet még több rummy játék játszására tudsz fordítani.

Hogyan működik a römi?

A rummy a kártyajátékok csoportjának összefoglaló neve, közös szabályrészekkel. A römi kártya 52 lapból áll, és szabályos francia kártyát jelent, eltérő színű lapokkal (pikk, kőr, treff vagy káró). Az alap römi változat nem tartalmazza a dzsókereket.

A játék célja, hogy kitedd az asztal közepére az összes lapod, így amikor elsőként kiszállsz a játékból, akkor a többiek megmaradt lapjainak értékével azonos pontszámot kapsz.

A játék elején az osztó megkeveri a lapokat, és a tőle balra ülő játékos emel. Ezután az osztó minden játékosnak kártyát oszt, az óramutató járásának megfelelő irányban, egyszerre csak 1-1-et.

2 játékos esetén mindenki 10 kezdő francia kártya lapot kap, és 1-et felfordít az osztó. 3-4 játékos esetén mindenki 7 lapot kap, 5-6 játékos esetén pedig 6 lapot. A megmaradt lapok a talon, abból kell húzni minden körben, hacsak nem az eldobott lapokat választod helyette.

A teljes játék egy előre megállapodott határig, gyakran 100 pontig megy. Az a játékos, aki elsőként eléri ezt a pontszámot a különböző játékok során, megnyeri az összecsapást.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

A játék célja

A römi számos játék összefoglaló neve, közös bennük, hogy ugyanazzal a francia kártyával játszanak, mindig lapokat párosítanak, és az a játékos nyer, akinek elfogynak a kártya lapjai.

A römi kártyajáték során kombináció összeállítása a feladatod, ami történhet akár a kezedben lévő lapokat felhasználva, akár már egy másik (vagy általad) letett kombó új lappal való kiegészítésével.

Thrillsy Platform_3
Élvezze a römijátékokat, mint a Thrillsy Kaszinó

Amikor rád kerül a sor, akkor húznod kell egy lapot. Ez történhet a talonból (felső lap), vagy az eldobott lapokból. Ezután elkészítheted azon kombinációk sorát, melyeket leteszel az asztalra felfelé fordítva. Ha ezzel készen vagy, akkor az asztalra letett kombinációkba is beszúrhatsz lapot, végül pedig el kell dobnod egy lapot is.

A többi játékosnak ilyenkor nem szabad kártyákat letenni, meg kell várni, míg rájuk kerül a sor. Amint eldobtad a lapod, már nem tehetsz le újabb kombinációkat, míg újra rád nem kerül a sor.

A lapok értéke

A lapok értéke a győztes játékos pontszámításakor fontos, a talonból vagy dobott lapokból húzottaknál nincs jelentősége. Amikor egy játékos az összes lapjából kombinációkat formáz, az utolsót pedig a köre végén eldobja, megnyeri a játékot. Ekkor a többieknél a kézben lévő lapok értékét összeadják, és a győztes ennek alapján kap pontot. Ezután pedig így állapítják meg, hogy éppen hol áll a pontverseny során. A pontszámításnál egy-egy lapok a következő értékeket érik:

Kártyák
Pontot
Ász
1 pont az értéke
2-3-4-5-6-7-8-9-10:
A rájuk írt pontszámot érik
Bubi-dáma-királ
10 pont az értékük

Így működik a pontszámítás, amikor kiderül, mekkorát nyert a győztes

A pontok összeszámolását a győztes játékos mellett ülő első játékostól kell kezdeni, az óramutató járásának megfelelően. Általában az osztó teszi, de bárki elvégezheti.

A vesztesek kezében maradt lapokat mind fel kell számítani, például, ha az első játékos megmaradt lapja egy ász-10-király, akkor tőle a győztes 1+10+10=21 pontot kap. Ha a második játékosé egy 2-3-király, akkor tőle pedig 2+3+10=15 pontot, és így tovább. A számolást végző ugyanezt teszi a megmaradt játékosok esetében is.

Ha a győztes játékos a kezében lévő összes lapot egyszerre tudja letenni, azaz römi (rummy) kombinációt ér el, akkor a többi játékos kezében maradt kártyák értékét még meg is kell duplázni a pontszámításkor. A játék akkor áll meg, ha valamelyik játékos eléri a győzelemhez megadott értékkel azonos pontszámot.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Két alapvető kombináció

A römi játék során a hasonló kártyalapokat össze kell párosítani (azonos színű, azonos értékű). Ez két féle módon történhet. A kombinációtípusok két változata:

 • csoport: három vagy négy azonos értékű lap, eltérő színekben (például három darab dáma vagy négy darab ász)
 • sor: három vagy több azonos színű lapból álló kombó, ahol az értékek egymást követik (például pikk 10-bubi-dáma, kőr bubi-dáma-király-ász vagy pikk 3-4-5-6)

További szabályok

Fontos szabály, hogy míg a saját kezedből nem tettél le kártyát kombinációként felfelé fordítva az asztalra, addig más kombinációjához nem tehetsz hozzá extra lapokat. Van egy speciális kombó, ez a römi, ami azt jelenti, hogy a kezedben lévő összes lapot egyszerre tudod letenni egy kombináció részeként. Ez a gyakorlatban csak azonos színű lapokkal működik.

A leggyakoribb hibák a römi esetében

Nem hiába mondják, hogy a römi a kártyák királya, hiszen csak az eszedet használva tudod megfelelően játszani. Az egyik legnagyobb hiba, ami a römit választva elkövethető, az a gyakorlat hiánya. Az nem elég, ha a barátaiddal játszottál már, gyakorolj idegen ellenfelek ellen is, hogy időben tudd a megfelelő kombinációkat letenni. Ha nem így csinálod, akkor könnyen veszíthetsz a kézben maradt sok értékes kártyával.

Szintén nagy hiba, ha nem alkalmazkodsz a kártyajáték történéseihez. A römi kártyákat mindig többen tartják kézben, emiatt nem csak rólad szól a játék, hanem a különböző ellenfeleket is szemmel kell tartanod.

Végül pedig, igyekezd elkerülni, hogy túl sokszor a dobott kártyák közül húzz fel. A játékot játszó ellenfeleid könnyen kiismerhetik, milyen kombinációra hajtasz, emiatt kézben fogják tartani a hiányzó színű vagy értékű lapokat. Ehelyett szedd össze a szükséges 2-3-4 kártyát kézben, majd húzd fel a felső lapot a dobottak közül, hogy letedd a következő kombinációt az asztalra.

Így legyél igazi ász játékos a römiben

Néhány alapszabály betartásával te is sikeresebben játszhatod a römit. A legfontosabb, hogy tudj megfelelően játszani, és mindig kövesd nyomon a játékot. A römi nem arról szól, hogy véletlenszerűen dobálod el a lapok sorát az asztal közepére, hanem figyelned kell a letett kombinációkra, és az eldobott lapokra is. Ezekből már láthatod, ha egy kombinációra hiába vársz, és el tudod engedni a felesleges lapokat.

Mobile Thrillsy_4
A Thrillsy Kaszinó hibátlanul működik mobil eszközökön

Ugyanezt teszik az ellenfél játékosok is. Ők ugyanígy szemmel tartják, milyen lap lehet a te kezedben, és ennek megfelelően alakítják ki a stratégiájukat a francia kártyával. Hamar tudatosul bennük, hogy a játék pénzre megy, így megpróbálnak majd megtéveszteni. Erre is ügyelned kell, és idővel kialakul benned az a játékösztön, ami sokat fog segíteni a játék során.

Ha pedig egy rossz leosztásod érkezik, akkor ne engedd, hogy a játék végén nagy lapok maradjanak a kezedben. Ezzel ugyanis nagyon sok pontot engedsz át a győztesnek, és előfordulhat, hogy emiatt lesz meg a 100 pontja.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan játszhatsz online römit

Az online römi játszásához nem elég egy 52 lapos álló francia kártya, hanem mindenképpen egy online kaszinóra lesz szükséged. Náluk a valódi pénzes játékhoz fiókot kell regisztrálnod, cserébe viszont igénybe veheted az első befizetés után járó nagylelkű bónuszokat.

Ezeket felhasználhatod a römi játékra is, ahol valódi játékosok ellen próbálhatod ki a szerencsédet. Az általunk bemutatott online kaszinókban kiváló römi változatok várnak rád, és neked lehetőséged nyílik azt játszani, ami a legjobban megfelel a terveidnek.

Csak válassz egy asztalt, ülj be hozzá, várj a következő körre, és ismerd meg a játékosok stílusát. Ha így teszel, akkor már felkészülten indíthatod a saját köröd. Ezután már nem számít, hogy pikk, kőr, treff vagy káró lapokat kapsz, csak játssz higgadtan, és vidd el a nyereményeket!

Összefoglalás

A römi nem hiába király a kártyajátékok között, mivel nem elég hozzá a csupa jó lapból álló kéz, hanem figyelni kell a többiek játékát, hogy tudd, mikor, mit tegyél le az asztalra. Cserébe sohasem lehetsz benne biztos, hogy két ugyanolyan leosztással te kapod a pontot, vagy a következő körben már máshogy alakulnak a dolgok.

A játék izgalma miatt viszont mindenképpen megéri bele vágnod a römizésbe, hogy aztán egyre többet játszva, mesterévé válj a kártyának. Az általunk bemutatott online kaszinókban pedig biztonságos környezetet és kiváló bónuszokat is találhatsz a kezdőtőkét megnöveléséhez.

Nézd meg ezeket a többi kaszinójátékot:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben bemutattam neked a legjobb magyarországi online römiző oldalakat. Ha érdekel a játék, regisztrálj most az itt bemutatott oldalak valamelyikén, és teszteld a tudásod az online römizésben.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath