NetEnt kaszinó oldalak

A méltán híres Gonzo’s Quest készítője, a Netent az egyik legkedveltebb kaszinószoftver-gyártónak számít, köszönhetően annak, hogy az elsők között lépett a piacra, folyamatosan fejleszti a termékeit és hatalmas erőforrásokat költ az innovációra.

Ha te is a Netent kaszinó oldalakat keresed, akkor olvasd végig az ismertetőnket, melyben bemutatjuk, mit érdemes tudni erről a vállalatról, és mely játékai számítanak a legkeresettebbnek.

Ahogy eddig, most is a kaszinó szakértőkből álló csapatunk állította össze a legjobb Netent online kaszinók listáját, melyek megfelelnek az általunk megszabott szigorú követelményeknek. Így neked már nem marad más dolgod, mint kiválasztani a neked tetszőt a listáról.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

Netent online kaszinó játékok

Logo Netent

Míg a Netent számos kaszinó póker, kenó, lottó és sorjegy játékot készít, igazából a nyerőgépeiről ismert az online világban.

Jelenleg több, mint 200 ilyen játékot kínál a vele szerződött online kaszinó cégeknek. Az általa képviselt minőséget és sokszínűséget a piac is visszaigazolta, a Netent piaci részesedése Európában nagyjából 32 százalékos.

Ami még jobb hír a számodra, hogy az elméleti kifizetési arány (RTP) ennél a szoftvergyártó vállalatnál eléri a 93-95 százalékot, ennyit oszt ugyanis vissza a játékosoknak a megjátszott tétekből.

A Netent nagyon sok híres online kaszinó nyerőgéppel büszkélkedhet, melyek közül a magyar piacon is rengetegen kedvelik a Starburst, a Jack and the Hammer 2, a Twin Spin vagy a Gonzo’s Quest játékokat.

Az online kaszinó szakértőink rendszeresen megvizsgálják a piacon felbukkanó Netent kaszinókat, és amelyek átmennek a szigorú minősítési folyamatunkon, helyet kapnak az oldalunkon ajánlott Netent kaszinók között.

Népszerű Netent kaszinó nyerőgépek

A Netent specialitásának számítanak a kaszinó nyerőgépek, ezért nehéz kiemelni közülük a legjobbakat. A tapasztalataink alapján azonban a top 5 nyerőgépes játék közé a következők tartoznak:

Starburst: A 2011-ben kiadott online kaszinó játék felett egyesek szerint már eljárt az idő, de folyamatosan bizonyítja, hogy máig a piac egyik legjobb játékának számít. Ma is tömegek játszanak vele, és egyedi hangulata miatt valószínűleg még sokáig a legnagyobb kedvencnek számít majd.

Screenshot Starburst
Starburst

Mega Fortune: Ez is egy alap Netentes kaszinó játék, amit hosszú évek óta imádnak a játékosok a sokféle nyerési lehetőségei miatt. Közülük is a legkedveltebb a szerencsekerék a többszörözővel, a három szintjével és a hatalmas jackpotjaival. Ez a nyerőgép osztotta ki az online kaszinók történetének jó néhány legnagyobb jackpotját, többször több millió euró értékben!

Blood Suckers: Bár már van folytatása, az online kaszinó játékosok többsége az eredeti Blood Suckers-t tartja az igazinak. Vámpíros témája, hátborzongató zenéje és 98%-os RTP-je az oka annak, hogy még ma is ennyien játsszák az online kaszinó oldalakon.

Gonzo’s Quest: Ez a kaszinó nyerőgép a Netent egyik leghíresebb kreálmánya, és az első volt a világon, ahol a tárcsák elemei szabadon hullottak alá az égből. Szívet melengető kalandjai és Gonzo figurája miatt máig közönségkedvenc az online kaszinó világában.

Screenshot Gonzos Quest
Gonzos`s Quest

Divine Fortune: Ez a kaszinó játék a görög mitológiára alapul, és amint Medúza, Pegazus vagy Főnix megjelenik a tárcsákon, hatalmas nyereményeket vihetsz haza. A nyerőgép máig közkedvelt, mivel a kiterjedő wild szimbólumai, a progresszív jackpotja és az ingyenes pörgetései miatt egyszerűen nem lehet megunni.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

Népszerű Netent élő játékok

A Netent elsőként ismerte fel az élő kaszinó játékokban rejlő lehetőségeket, ezért máig iparági vezetőnek számít a szegmensben. Sokféle élő játékot kínál, de kettőt érdemes kiemelni, melyeket mindenképpen ki kell próbálnod:

Élő rulett: Mivel ez az egyik legtöbbet játszott játék az online kaszinókban, ezért az Élő rulett semmiképp sem maradhat le a legjobbak listájáról. Kétféle változatban játszhatod élő játékként, az Európai rulett és a Francia rulett közül választhatsz. A magas minőségű stream és a minimális késleltetés gondoskodik arról, hogy bármelyik rulett típussal is próbálkozol, kiválóan fogsz szórakozni.

Tét
Amerikai rulett fizet
Amerikai rulett valószínűség
Europai rulett fizet
Europai rulett valószínűség
Fekete
1:1
46,37%
1:1
48,60%
Piros
1:1
46,37%
1:1
48,60%
1-18
1:1
46,37%
1:1
48,60%
19-36
1:1
46,37%
1:1
32,34%
1-12
2:1
31,38%
2:1
32,34%
13-24
2:1
31,38%
2:1
32,34%
25-36
2:1
31,38%
2:1
32,34%
Egy szám
35:1
2,63%
35:1
2,70%

Élő blackjack: Az Élő blackjack igazán egyszerű szabályokkal működik, mivel csak kétféle kimenete lehet a nyerésnek. Az első esetben a magasabb pontszámmal győzöd le a kaszinó osztóját, ilyenkor a téteddel megegyező összeget nyersz. A másik esetben blackjack kezed van, ilyenkor pedig a téted másfélszeresét nyered meg.

Alapvetően az Élő blackjack nem rendelkezik bónusz játékokkal, de a Netent néha kaszinó promóciókat társít hozzá. Ilyen promóció lehet az, hogy amikor az Élő blackjack közben felbukkan egy speciális lap, amivel extra összeget nyersz, a játék eredményétől függetlenül. A Netent Élő blackjack játékának RTP-je 99,6% körül alakul.

A Netent története

A Netent története 1996-ban indult, amikor az online szerencsejáték még csak bontogatta a szárnyait. A vállalat eredete a Rolf Lundström és Bill Lindwall által alapított AB Restaurang Rouletterig vezethető vissza, mivel ez a cég rendkívül jól prosperált, és Lindwall fia egy saját szerencsejátékos cég beindítása mellett döntött.

Ez lett a Netent, mely már 2003-tól kínált kaszinó modulokat. A piacon akkor kezdett igazán naggyá válni, amikor 2005-ben megszerezte a kaszinó játék engedélyét a Máltai Szerencsejáték Hatóságtól, melyet a Alderney-i Szerencsejáték Felügyelet engedélye követett 2010-ben.

Tablet Dead or Alive 2_3

A cég komoly expanzióba kezdett, 2011-ben megérkeztek az első mobil kaszinó játékai, ekkor került kiadásra a Gonzo’s Quest is. A vállalat emellett megjelent Olaszországban, melyet Dánia követett a következő évben.

A Netent mindig is az iparág technológiai vezetőjének számított, ezt mutatja az élő kaszinó termékeinek 2013-as elindítása, majd rá egy évre az első teljesen HTML 5-ben írt nyerőgépes játék.

A vállalat 2015-ben kapta meg a New Jersey-i Szerencsejáték Felügyelet engedélyét, ezzel megnyílt számára az amerikai piac is. Ezt az országot követte Portugália, Románia, Svédország, Lengyelország stb. Mára a legtöbb országban rendelkezik engedélyekkel, melyhez megszerezte az Egyesült Királyság Szerencsejáték Felügyeletének, illetve a Gibraltári Szerencsejáték Hatóságnak az engedélyeit is.

5 előny mely a Netent játékokhoz kötődik

A Netentes kaszinó játékokhoz számos előny kötődik, de ha a legjobb ötöt nézzük közülük, akkor a következőkre kell gondolni:

 1. Magas RTP arány: A Netent híres arról, hogy a játékai magas RTP aránnyal rendelkeznek, azaz a játékosok által megjátszott tétek nagy részét vissza is osztják a számukra. Ez a nyerőgépek esetében 96 és 98 százalék között változik, az élő játékoknál viszont még ennél magasabb is lehet. Például, az Élő blackjack RTP értéke 99,6 százalék körül alakul.
 2. Nincs szükség letöltésre: A Netent egyike volt azoknak a kaszinószoftver-fejlesztőknek, melyek elsőként tértek át a HTML5 szabványra. Ennek köszönhetően a kaszinó játékai egyaránt tökéletesen futnak asztali számítógépeken és az olyan hordozható eszközökön, mint az okostelefonok vagy tabletek. Emiatt nincs szükség szoftver letöltésére ahhoz, hogy játszhass, csupán egy modern böngészőben kell megnyitnod a Netent játékokat használó kaszinók weboldalát.
 3. Bizonyítottan fair játékok: Minden Netent játék bizonyítottan fair, melyet folyamatosan független auditorok ellenőriznek. Azoknál a kaszinó játékoknál, ahol a végeredményt véletlenszám-generátorok szállítják, a kimenetek véletlenszerűségét is folyamatosan ellenőrzik ezek a szervezetek. Emiatt nem kell amiatt aggódnod, hogy egy-egy leosztás, pörgetés, vagy rulettkerék-forgatás eredményét manipulálják, és ténylegesen rábízhatod magad a szerencse kegyeire!
 4. Sokféle téttel játszhatsz: A Netent játékok sokféle tétet engedélyeznek a játékosok számára. Emiatt lehetsz hobbiból érdeklődő, de high roller is, mindenképpen megtalálod a neked megfelelő tét nagyságot.
 5. Változatos bónusz és jackpot: A Netent szoftverei híresek arról, hogy nagyon sokféle téma, stílus, bónusz és jackpot érhető el bennük. Emiatt szinte nincs is két ugyanolyan játéka, így könnyen kiválaszthatod a neked tetszőt.

A Netent játékok hátrányai

Természetesen a Netent sem hibátlan, ezért érdemes megismerned azokat a hátrányokat, melyeket egyes játékosok rendszeresen felvetnek ezzel a svéd játékfejlesztővel kapcsolatban. Alapvetően két dologról van szó:

 1. A cég a szórakoztatásra koncentrál: Hogy valódi hátránynak számít-e vagy sem, az ízlés kérdése, de egyes játékosok szerint a Netent a játékaival túlságosan is a szórakoztatásra koncentrál. Abban igazuk van, hogy ez a vállalat nem rendelkezik olyan játékokkal, melyek unalmasak, és mindegyiknek van valamilyen története és témája. Talán valakinek zavarók ezek a momentumok, a sokféle bónusz, animáció és extra funkció.
 2. Túlságosan rajzfilmszerűek a figurák: Ez a felvetés is ízlés kérdése, hiszen néhány játékos nehezményezi, hogy a Netent játékokban túlságosan is a rajzfilmekre hajazó figurák szerepelnek. Mivel ez a stílus eléggé általános az e-szerencsejáték világában, így igaz lehet, ettől függetlenül ritka olyan szoftvergyártót találni, aki nem követi a trendeket, és nem a játékosok ízlésének kiszolgálására koncentrál.

Összefoglalás

A fentiekben megismerhetted, miért olyan népszerű szoftvergyártó a Netent, és melyek az erősségei. Az olyan játékok, mint a Gonzo’s Quest vagy a Starburst nem hiába számítanak máig is a játékosok kedvenceinek, hiszen ez a svéd fejlesztő mindent a játékosok szórakoztatásának rendel alá.

Válaszd ki azt az online kaszinó oldalt, mely ezt a szoftverkészítőt használja, vedd idénybe a casino bónusz és más ajánlatait, hogy gondtalanul szórakozhass az online szerencsejátékok világában!

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben bemutattam a legjobb netent kaszinók 2023-ben. Ha te is olyan valaki vagy, aki otthonod kényelméből szeretné élvezni a csúcsminőségű játékokat, akkor regisztrálj most az itt ajánlott online kaszinókba, amelyek a legjobb NetEnt játékokat kínálják.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath