Magyarország legjobb online kenó oldalai

A kenó játék egy népszerű szerencsejáték, mivel egyáltalán nem igényel túl sok felkészülést vagy tanulást, hanem a kenó szelvény kitöltése esetén azonnal játszható. Valódi kikapcsolódást nyújt olyan, több gondolkodást igénylő játékok között, mint például a póker vagy a bakkara, ezért sok játékos az ellazulási lehetőséget látja a kenó játékban.

Természetesen a megjátszott számok számától és a helyes tippektől függően hatalmas nyeremények is elérhetők, a játékhoz pedig egyáltalán nem kell várni. Míg a Szerencsejáték Zrt kenóján meg van határozva, hogy hányszor lehet kenózni egy héten, és meg kell várni a Duna TV vagy más televízió sorsolását, az online kaszinókban éjjel-nappal kipróbálhatod a szerencsédet.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

Hol érhető el a kenó játék?

A kaszinó szakértőkből álló csapatunk folyamatosan teszteli a piacot, hogy megtalálja a legjobb helyeket. Ezeken biztonságosan játszhatód a kenó játékot, a befizetésed nem veszik el, a nyereményeidet pedig biztosan kifizetik.

Ezekben az online kaszinókban a regisztrációt követően jogosult vagy megszerezni a nagylelkű üdvözlő bónuszt, mely kiváló kezdő tőkét biztosít a kenó esetén is.

Mivel a szakértőink már összeállították a legjobb kaszinók listáját, így neked már nem kell hosszú ideig kutatnod az interneten, hanem elég kiválasztani a neked szimpatikus helyet.

Kenó szabályok

A kenó szabályok alapvetően egyszerűek. 80 szám közül kell bejelölnöd a saját számaidat, 1 és 10 szám között. Összesen 20 számot húznak ki, és attól függően, hogy hány számot jelöltél, változik a nyereménytábla:

Szám
Díj
Az egyesben (1 számot jelölsz):
1 találat jogosít nyereményre
A hármasban és a kettesben:
Legalább 2 találat szükséges
Az ötösben és a négyesben:
Legalább 3 találat szükséges
A hetesben és a hatosban (hatos-hetes):
Legalább 4 találat szükséges
A nyolcasban, a kilencesben és a tízesben:
Legalább 5 találat szükséges

A nyeremény összege nem függ a nyertesek számától, hanem kizárólag attól, hogy hány számot játszott meg a játékos a 80 szám közül, hányat talált el, és mekkora volt a befizetett tét. Az alapjáték ára viszonylag alacsony, de a szorzók segítségével megadhatod, hogy magasabb legyen a játékért fizetendő összeg, akár ötszörös téttel vagy többel is játszhatsz.

Egyes kenó játékokban a 0 találat is fizet, ha legalább 6 számot bejelölsz. Néhány esetben az is megadható, hogy több sorsoláson is részt vegyenek a számaid.

Mit jelent a tét a kenóban?

A kenóban a megjátszott számok alapján állítódik össze a nyereménytábla, mely szorzókat tartalmaz. Ezt a kenó szelvény mellett is láthatod, ahogy egyre több számot tesz meg a játékos, úgy változik a játék nyereménytáblája, és rajta az értékek.

Elo Jatekok Screenshot Thrillsy
A Thrillsy nagyszerű Keno játékokat is kínál

A nyeremény kiszámolásakor a befizetett tét összegét használják fel, melyet megszoroznak a nyereménytáblán látható szorzóval. Minél nagyobb a befizetett tét, annál nagyobb nyereményt érhetsz el a kenó során. Egyes változatokban elérhető a kombinációs játék is, de ezekben is legfeljebb 10 számot adhatsz meg.

Népszerű kenó stratégiák

Számos népszerű kenó stratégia kering az interneten, mely a sorsolások száma, vagy a kihúzott számokból próbál teóriákat alkotni. A kenó azonban egy szerencsejáték, ezért a tudásodat nem tudod felhasználni a játék esetén, hanem kizárólag a szerencse kegyeire tudsz hagyatkozni.

A kenó stratégiák sem tudják garantálni a nyereményt, hanem más és más megközelítésekből próbálják kitalálni, mely számokkal érdemes megjátszani akár több játékot is a nyeremény érdekében.

Forró és hideg számok stratégia

Ez a stratégia arról szól, hogy leellenőrzöd, hogy a 80 számból melyeket húzták ki már korábban. Előfordulhat, hogy a közelmúltban egyes számok többször bukkantak elő, ezek lesznek a forró számok. Mások ritkábban, ezek lesznek a hideg számok.

Elo Jatekok Thrillsy
Élvezze a Kenót a Thrillsy Kaszinó-ban

Ezután eldöntheted, hogy a számok közül melyeket teszed meg tétként a következő sorsolás során, a forró számokat, hogy hátha ismét előkerülnek, vagy a hideg számokat, hátha végül kisorsolják őket.

A kisorsolt 20 szám természetesen a hét minden napján véletlenszerűen bukkan fel. Függetlenül attól, hogy a forró vagy a hideg számokat választod, előfordulhat 0 találat, de telitalálat is a kenó játéka során.

Kombinatorika stratégia

A kombinatorika olyan magas fokú matematikát jelent, amikor a kenó során egyszerre veszed figyelembe az egyes nyeremények nyerési esélyét, a nyereményszorzókat és ezek alapján valószínűségszámítást végzel.

Természetesen ez a stratégia sem alkalmas arra, hogy megmondja a biztos nyeremény elérésének menetét. A módszer csak arra jó, hogy kiszámold, hogy a számok mennyisége és a nyeremény alapján melyik játéktípust érdemes játszanod.

Azt tudnod kell, hogy a valószínűségszámítás mindig csak nagy esetszámokkal működik, így előfordulhat, hogy hiába játszol meg valamit jó pár alkalommal, még mindig nem fog bejönni. A kombinatorika ettől függetlenül egy használható tudomány a kenó során, de ez sem csodaszer.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan töltsd ki a szelvényt

A Szerencsejáték Zrt kenója akár SMS-ben is játszható, de az online kaszinókban virtuális játékszelvényt kell kitöltened a játékhoz. Ennek felépítése rendkívül egyszerű, nem számít, hogy az 1-es játéktípusban vagy esetleg a 10-es játéktípusban használod fel.

A kenó szelvényen maximum 10 számot tudsz bejelölni a 80 közül, ahogy egyre többet jelölsz, úgy változik a nyereménytáblázat is a szelvény mellett. Ez is maximum 10 szám esetére határoz meg nyereményt, attól függően, hány számos játékot választasz.

A játék története

Mint annyi sok más játék, a kenó is a kínaiaktól ered, legalább 2000 évvel ezelőtt is játszották. Először fehér galambokra fogadtak vele, innen ered a kínai neve, a baige piao. A szerencsejáték hamar elterjedt Kínában, ahol egyes játékházak koncessziót kaptak a szervezésére, cserébe jutalékot fizettek a területi vezetőnek.

Az 1800-as években kínai bevándorlók juttatták el a játékot Amerikába, ahol hamar széles népszerűségre tett szert. Innen terjedt szét az egész nyugati világra, és az online kaszinókba is. Ma már az egyik legtöbbet játszott kaszinó játéknak számít.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Mi szükséges az online játékhoz

Ahhoz, hogy megtegyél 10 számot a kenó játékban, szükséged lesz egy online kaszinóra. Az általunk bemutatott kaszinókban sokféle kenó változattal találkozhatsz, így nincs más feladatod, mint kiválasztani a számodra leginkább szimpatikus helyet.

A regisztrációt követően vedd igénybe a nagylelkű üdvözlő bónuszt, mely kiváló kezdő tőkét jelent a kenó játszásához. Ezután megvásárolhatod a saját szelvényeidet, és részt vehetsz az online sorsoláson. A kaszinóban is a befizetett tét az alapja annak, hogy mekkora lesz a nyeremény.

A bemutatott szerencsejátékos oldalakon való játékhoz szükség lesz még egy számítógépre, okostelefonra vagy tabletre, illetve megfelelő sebességű internetkapcsolatra is.

Összefoglalás

A kenó népszerűségét jól jelzi, hogy szinte lehetetlen olyan kaszinót találni, mely nem tart a kínálatában legalább egyféle kenó játékot. A maximum 10 szám eltalálása nagy nyereménnyel kecsegtet, de a fullos 2 találat vagy 3 találat, illetve a 3 a hármasban, a 4 az ötösben, az 5 a hetesben is már elég szép nyereményt kínál.

Emiatt érdemes átgondolnod, hogy melyik játéktípust választod, és ennek megfelelően tedd meg a tétjeidet is. Az általunk összeállított listán csak olyan megbízható kaszinókat találsz, ahol kenó is játszható, így csak válaszd ki a neked tetsző helyet, és nyisd meg a vadiúj számládat.

Ne feledd igénybe venni az üdvözlő bónuszt, mellyel még tovább játszhatod a kenót, és esélyed nyílhat akár a 10-es találat elérésére is. Ha pedig biztos vagy a nyerőszámokban, akkor állítsd be a sorsolások számát 3 x, 5 x, esetleg 6 x szorzóra, és dőlj hátra, míg a számokat kisorsolja neked a kaszinó.

Nézd meg ezeket a többi kaszinójátékot:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Beszéltem ebben a cikkben a magyarországi legjobb online kenó oldalakról és bemutattam a megbízható kaszinókat is, ahol játszhatsz. Regisztrálj most az itt bemutatott kaszinók bármelyikébe és használd ki az általuk kínált üdvözlő bónuszt.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath