Magyarország legjobb online póker oldalai

A póker a televíziós közvetítések miatt soha nem látott népszerűségnek örvend, minden egyes nap többen állnak be a játékosok sorába. Az olyan változatok, mint a Texas Hold’em, az Omaha vagy a 7-Card Stud számos magyar pókerező kedvencének is számít. A versenyek megjelenésével pedig még menőbb lett ezt a játékot játszani, és egyáltalán nem nehéz elkezdeni.

Nézz körül a leghíresebb szerencsejáték oldalakon, regisztrálj egy fiókot, kezd el játszani játék pénzben, aztán válts át a valódi pénzes játékra. Ahogy egyre többet játszol, úgy érhetsz el a legmagasabb szintekre, és vehetsz rét a póker versenyek döntős asztalainak játszmáin.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

Online póker tudásod

A netes póker elhozza a játék izgalmát, ahol tökéletesítheted tudásod, és komoly pénzeket nyerhetsz. Természetesen ez a játék arról is szól, hogy jobb legyél a többi versenyzőnél, a modern technológiának köszönhetően pedig az otthonod kényelméből játszhatod a pókert.

Játékok Poker

A szerencsejáték szakértőkből álló csapatunk folyamatosan kutatja a legjobb pókeres oldalakat, melyeket egy általunk összeállított feltétel lista alapján le is tesztelnek. És itt vannak az egyes leosztások statisztikai valószínűségei:

Így hozzád már csak azok az oldalak jutnak el, melyek lehetővé teszik a legmagasabb nyereményeket mindenkinek, megtalálhatók a szükséges információk az oldalon, és izgalmas tornákon lehet játszani. A szakértőink munkájának köszönhetően neked már nem kell keresgélned, csak ki kell választanod a neked tetsző netes online kaszinó vagy pókerterem oldalt, ahol játszani szeretnél.

A póker stratégiai játék

A póker játék során akkor is nyerhetsz, ha nem figyeled a lapokat, és még a szükséges tudásod sincs meg a francia játékról. A véletlenszerű nyeremények azonban gyorsan eltűnnek, ha valódi játékosokkal kerülsz szembe, akik figyelik a lapok mozgását és felhasználják az eltanult stratégia lépéseit.

Ez a játék ugyanis arról szól, hogy döntéseket hozz meg, miközben nem áll a számodra minden információ. A stratégiák pedig segítenek abban, hogy milyen hiányzó adat esetén milyen következtetéseket vonj le, melyek az esetek többségében be fognak jönni.

Azt semmi sem garantálja, hogy a különböző stratégiák bevetésekor csak te leszel a nyerő játékos, de segítenek abban, hogy hosszú távon növeld a rendelkezésedre álló kezdő tőkét a többi játékos ellen.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

Nagyszerű póker kezek

A francai kártya lapok kiosztása után a pókerkezek értéke alapján dől el, hogy melyik játékosnak mennyire értékesek a lapjai. A pókerkezek listája az alábbi, kezdve a legerősebbel, a leggyengébb felé haladva:

Leosztások és valószínűségek Poker
Póker kezek

Texas Hold’em online póker

A Texas Hold’em számít napjainkban a legnépszerűbb variációnak, a legtöbb játékos kizárólag ezt az egy típust ismeri, és nem is akar mást játszani. A nagy póker versenyek is nagyon sokszor Texas Hold’em pókert indítanak a résztvevők számára. Ezt is francia kártyával játsszák.

A Texas Hold’em során a játékosok először két kártyalapot kapnak, melyet csak ők látnak. Ezután jön az első kör tét felrakása az asztalra, a játékosok pedig hívhatnak, emelhetnek vagy dobhatnak. Nem kötelező a következő játékos számára tétet emelni.

Mobile Betrophy_2
A Betrophy nagyszerű pókerjátékokat kínál

A tétek után az osztó egy kártyalapot félretesz (burn), ez hagyományosan a csalás ellen van. Ezután kirakja a közös kártyalapok (community cards) első 3 lapját. Ezt követi egy újabb kör, amikor a játékosok tétet raknak, majd az osztó felfedi a negyedik közös lapot. Végül egy utolsó tét kör után az ötödik közös lapot is elhelyezi a helyére.

A játékosok a közös lapok és a saját lapjaik segítségével alakíthatják ki a póker kezeiket. Nem biztos, hogy a legjobb pókerkéz nyer, ha egy játékos eléri, hogy a folyamatos emelése miatt mindenki dobja a lapjait, akkor is ő nyer.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

Omaha online póker

Az Omaha változat a Texas Hold’em típusból alakult ki, és a lényege, hogy az első lépésben minden játékos négy-négy francia kártyalapot kap lefelé fordítva, az osztó pedig kioszt középre öt közösségi kártyát.

Az Omaha szabályai alapján minden játékos 3 közösségi lap, illetve két saját lap segítségével kell, hogy kialakítsa a pókerkezét, az arányokon nem lehet változtatni.

A No Limit Omaha esetén nincs korlátozva, mekkora legyen a tét, ennek csak a játékos zsetonmennyisége szab határt. A Fix Limit Omaha során pedig pontosan meg van adva, hogy a játékosok mekkora téteket tehetnek le az asztalra az első körben vagy később.

Híres pókertornák

Ennek a játéknak is megvannak a saját tornái, melyek közül kettő különösen kiemelkedik a neve, a résztvevők száma és pár másik tulajdonság alapján:

The World Series of Poker (WSOP): A WSOP a világ legnagyobb póker tornája, és az egész világon vannak selejtezői. Minden alkalommal több ezer játékos indul neki, hogy a viszonylag magas beülő ellenére is megpróbálkozzon megnyerni az aktuális játékot.

EseményekDátum:
WSOP30. Szeptember - 23. November 2021

The World PokerTour Championship (WPT): Ez a póker torna 2002-ben indult, és már eredetileg is úgy tervezték meg, hogy egy nagyszabású televíziós eseménysorozat legyen. A legjobb játékosnak átadott fődíj általában meghaladja az 1 millió dollárt, aki itt nyer, az nagyot nyer.

Híres magyar póker játékosok

Magyarország sem szűkölködik a híres pókerjátékosokban, ők azok a profik, akik világ viszonylatban is kiemelkednek a játékok száma és a megnyert összegek alapján. A leghíresebb magyar pókerezők közé tartoznak az alábbi játékosok:

Koroknai András: A debreceni származású játékos eddig már több, mint 3 és fél millió dolláros nyereménynél tart az élő póker tornákon, ezzel az egyik legtöbbet kereső honfitársnak számít.

Káló Dénes Tamás: A 2000-es évek végén tűnk fel Káló Dénes, aki eddig több, mint 2 és fél millió dollárt nyert az élő póker tornákon.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Póker kezdő lapok elnevezése

A pókerben az öt közös lapot 3 szakaszban osztja ki az osztó, melyek külön becenevet kaptak:

Flop: A játékosoknak kiosztott két-két lapot követi a nem használt burn kártya letétele az asztalra, majd ezután az osztó 3 lapot képpel felfelé elhelyez az asztal közepére. A flop után következik a második licitkör.

Turn: A második licitkör után az osztótól érkezik a negyedik közös lap a flopban letett három mellé, melyet a játékosok szintén felhasználhatnak a saját pókerkezeik megalkotásához. A turn másik neve a fourth street, és egy újabb licitkör követi.

River: A harmadik licitkört követően az osztó kihelyezi az ötödik, utolsó közös kártyát is a flop és turn körökben leosztott lapok mellé, ezzel kialakítja a végleges, öt elemből áll közös lapokat. A river másik neve a fifth street.

A póker játék története

A szakértők máig vitáznak arról, hogy honnan származik ez a játék. Egyesek szerint a kínai dominó játékokból ered, mások Perzsiához kötik. Még a néven sem tudnak megegyezni a kutatók, mert a póker szó nagyon hasonlít a francia poque-höz, de a német pochenhez is.

A keleti világból tengerészek hozták el a pókert Európába, mely robbanás szerűen elterjedt az angol nyelvű Amerikában is. Szinte mindenhol más szabályokkal és kártyaszámmal játszották, míg a függetlenségi háború után kialakult a mai, 52 lapos paklija. A póker egy élő játék, azóta is folyamatosan jönnek létre új változatai és szabálykönyvei, angol és más nyelveken.

Összefoglalás

A póker nem hiába az egyik legnépszerűbb része a netes kaszinó és szerencsejáték oldalaknak, mivel nem csak a szerencsén, hanem a játékosok talpra esettségén is múlik a sikere. Nem elég benne csak tétet tenni, hanem a megfelelő stratégiát kell követni, ami nem megy mindenkinek.

Ha az összes szerencsejáték típus közül neked éppen ezt a kedvenced, akkor nézz körül az általunk bemutatott helyeken, regisztrálj egy fiókot, és játssz a többiek legyőzésére az olyan kezekkel, mint a flös, sor vagy full!

Nézd meg ezeket a többi kaszinójátékot:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Itt megvitattam és bemutattam neked a legjobb online póker oldalakat 2023-ben. Ha a legjobb helyeket keresed, ahol online pókerezni lehet, regisztrálj most az itt bemutatott oldalakon, és élvezd az online póker izgalmát a személyi számítógépeddel vagy a mobiloddal.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath