A legnépszerűbb online bingó szolgáltatók

A bingó játék minden korosztályban kedvelt, mivel egyszerűek a szabályok, remek izgalmakat tartogat a játékosok számára, és nagyon szórakoztató például a számokat jelölgetni. Emiatt mindenki szeret bingót játszani, ezt a népszerű játékot pedig az online kaszinókban is könnyen eléred.

Ha te is a bingo kedvelői közé tartozol, akkor válaszd ki az általunk összeállított listából a neked megfelelő kaszinó oldalt, regisztrálj egy fiókot, majd válassz a véletlenszerűen felkínált bingo kártyák közül, és ülj be egy szabad asztalhoz.

Ne felejtsd el igénybe venni a regisztráció során az üdvözlő bónuszt, mivel ez kiváló alkalom a kezdő tőkéd megnövelésére, és még több bingo játékot játszani.

200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
400000 Ft bónuszt
 • Megbízható online kaszinó
 • Könnyű fizetés
 • Nagyszerű játékok
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok
150000 Ft bónuszt
 • Félelmetes játékok
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat
 • Nagyon felhasználóbarát
35000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónuszok
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok

Bingo itt találod meg a legjobb helyeket

Bingo_2

A kaszinó szakértőkből álló csapatunk folyamatosan kutatja a legjobb online kaszinókat az interneten, és ezek közül azokat is megnézik, ahol a bingó játékot is kínálatban tartják. Az általunk összeállított listákon szereplő kaszinók mind rendelkeznek a megfelelő engedélyekkel, biztonságos felületet nyújtanak a játékra, sokféle kifizetési és befizetési móddal rendelkeznek, a játékkínálatuk pedig hatalmas.

A hozzájuk regisztráló játékos sokféle nagylelkű bónusszal találkozhat, mely egyaránt magában foglalja az üdvözlő bónuszt és a későbbiekben elérhető más promóciókat. Válassz egy kaszinót a listából, hiszen ezeken a helyeken többféle bingo variáció is szolgálja a játékosok örömét.

Miről szól a bingó játék?

A bingó játékok mindig arról szólnak, hogy a játékosok szelvényeket (kártyát) vásárolnak, majd egymás után véletlenszerűen kisorsolásra kerülnek a számok, melyeket be kell jelölni a szelvényen. Ha valamelyik előre megadott mintázat kijön, akkor a játékos elérte a bingót, a játék pedig véget ér.

Az alap bingó változat egy 5×5-ös rács, ahol a lap tetején a BINGO szó betűit látod. A B oszlopban lévő 5 szám az 1 és 15 közötti, a I oszlopban lévők a 16 és 30 közötti, az N oszlopban lévők a 31 és 45 közötti, a G oszlopban lévők a 46 és 60 közötti, míg az O oszlopban lévők a 61 és 75 közötti számok közül kerülnek ki.

BÓNUSZ

200000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Szerez 40%-os bónuszt akár 40000 HUF

96%
ÉRTÉKELÉS

Milyen részei vannak a játéknak?

A bingo játék során a játékosok szelvényeket (kártyákat) vásárolhatnak. Egy játékos többet is vásárolhat, sokszor akár például 50-et is. Ezek száma azért fontos, mert a játék addig fut, míg az egyik játékos el nem éri valamelyik bingo alakzatot, több szelvénnyel nagyobb esély van erre.

1Bet Platform
A 1Bet nagyszerű bingó játékokat kínál

A játékok része még egy pöttyöző filc, mellyel könnyen megjelölhető a kihúzott szám. Az online kaszinókban virtuális filccet kapsz. A több szelvény természetesen nagyobb befektetést kíván meg tőled, de a játék során nagyobb eséllyel látod viszont a kihúzott számokat a saját szelvényeiden.

Sorsolás gömbbel vagy géppel

A való életben nagyon sokféle módon húzhatják ki a számokat a játékok során, mivel a szabályok nem tiltják ezt. A sorsolás történhet egy gömb segítségével, melyet egy karral megforgatnak, majd kihúznak belőle egy golyót, ami a következő számként szolgál.

Mobile 1Bet

A másik megoldás egy gép, ami egymás után nyúl be a golyók közé, és így húzza ki a számokat. Az online kaszinókban a bingo játék során is véletlenszám-generátorok határozzák meg a következő számot, valamilyen animáció segítségével.

Bingó szabályok

Ha bingót szeretnél játszani, a szabályok rendkívül egyszerűek. A szelvények gyakorlatilag kis kártyák, melyeken 5×5-ös rácson vannak a számok. Akár több kártya is tartozhat hozzád, ezzel növelheted az esélyeidet.

A bingo játék során az összes szám közül húzzák ki mindig a következő számot, melyhez egy betű is társul. A B, I, N, G vagy O oszlopban lévő számot be kell jelölnöd, és ha kijön a négyzet vagy más bingo mintázat, akkor nyertél.

BÓNUSZ

200000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Szerez 40%-os bónuszt akár 40000 HUF

96%
ÉRTÉKELÉS

Mi szükséges az online játékhoz?

A bingo játékhoz mindenképpen szükséged van egy online kaszinóra, melyet az általunk összeállított listáról könnyen kiválaszthatsz. A regisztráció után vásárolnod kell egy vagy több négyzet alakú, kártya formátumú szelvényt, amelyen a vonalak között számokkal találkozhatsz.

Szükséges lesz még számítógépre, okostelefonra vagy tabletre, illetve megfelelő sebességű internetre is. Ha ezek megvannak, akár pár percen belül is játszhatsz bingót, hiszen az online kaszinók listáját itt megtalálod.

Összefoglalás

A bingó egy könnyen megtanulható játék, mivel az egyetlen célja, hogy sorban kihúzd a kisorsolt szabad számokat a szelvényeden. Minden szelvény egyedi, de a többieknél lévő kártyák is rejtenek nyerő alakzatokat, így velük versenyzel, ki mondhatja be előbb a bingó szót.

Ez az izgalom az, amely akár egyetlen szó nélkül egész estére oda tud ültetni a bingó asztalhoz, ahol izgatottan figyeled a következő számot. Válaszd ki a nálunk ajánlott online kaszinók közül a kedvenced, szerezd be a bingó kártyát, és ülj be egy sorsolásra már most!

Nézd meg ezeket a többi kaszinójátékot: