A legjobb bakkara kaszinók

A bakkara eredete máig vitatott, sokan említik Olaszországot és Franciaországot is a szülőhazájaként, azonban az online kaszinó oldalakon az utóbbi években kezdődött el népszerűvé válni a játékosok körében. A kaszinók többféle változatot kínálnak, köztük az egyik legnépszerűbb a Punto Banco.

Ezt a játékot sokszor hasonlítják a blackjack játékhoz, mivel mindkét kártyajátékot francia kártyával játsszák. Természetesen a bakkara hasonlósága ennyiben ki is merül, a kétféle játék teljesen más készségeket kíván, ha jól szeretnéd játszani.

A blackjacknél támaszkodhatsz a tudásodra vagy a megérzésedre, a bakkarában viszont minden a szerencsén múlik.Nézz körbe az oldalunkon kínált online kaszinó játékok között, ezek a weboldalak tárt karokkal várják a magyar játékosok regisztrációját is. Ezután pedig válaszd azt a bakkara változatot, amelyik neked a legjobban tetszik.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

Hol játszható bakkara játék az online kaszinókban?

Baccarat

A kaszinó szakértőink folyamatosan vizsgálják a piacon lévő online kaszinókat, hogy az olvasóink számára a lehető legteljesebb listákat állítsák össze. A munka közben arra is gondot viseltek, hogy feltárják, hol lehet bakkarát játszani.

Így neked már nincs más dolgod, mint az általuk összeállított listáról kiválasztani a neked tetsző online kaszinó oldalt, regisztrálni egy fiókot, igénybe venni az első befizetésre szóló nagylelkű üdvözlő bónuszt, majd játszani.

A nálunk ajánlott online kaszinók biztonságosak minden játékos számára, rendelkeznek a megfelelő engedélyekkel, a játékosok fiókjait és az oldalon elvégzett műveleteket pedig a védett rendszereik felügyelik.

Az ügyfélszolgálatuk mindig a játékos rendelkezésére áll, a játékkínálatban pedig az összes népszerű játék, köztük a bakkara is megtalálható.

Hozd létre a saját fiókod, gondoskodj az első befizetésről, markold fel az üdvözlő bónuszt, majd a megnövelt kezdő tőkéd segítségével játszd addig a bakkara játékot, ameddig kedved tartja!

Így játszd a bakkarát

A bakkara szabályai szerint háromféle eseményre fogadhatsz, arra, hogy a játékot te nyered, arra, hogy az osztó (a bank) nyer, vagy esetleg döntetlen lesz a játék végeredménye. Ennek megfelelően kell feltenni a tétedet a Player, a Banker vagy a Tie mezőre.

Betrophy Platform_3
A Betrophy nagyszerű Baccarat játékokat is kínál

A játék során a cél minél közelebb kerülni a 9 ponthoz. Minden lap megadott számú pontot ér, a tétek megtétele után pedig a játékos és a bank is 2-2 lapot kap. Ha a pontjaid értéke 10 vagy annál több, akkor 10 pontot le kell belőle vonni. Ugyanez történik az osztóval is. A két kéz közül az nyer, akinek a pontja közelebb van a 9-hez.

Speciális esetben van harmadik lap húzás is, erről az osztás szabályai részben olvashatsz. Ha a játék elején magadra vagy a bankra fogadtál és nyersz, akkor a téted dupláját nyered.

Ha nem jött be a tipped, akkor a téted elveszik. Ha a banknak és neked is ugyanakkora a lapjaid értéke, akkor döntetlen lett a játék, ha erre fogadtál, akkor a tétjeid kilencszeresét nyered.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

A kártyalapok értékei

A bakkara játék során a játékos és a ház kezében található lapokat az értékeik szerint összeadják, majd ebből képezik az egyes kezek pontszámát. Ebben az egyes lapok a következő pontszámokat érik:

 • A: 1 pontot ér
 • 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9: A rájuk írt számmal megegyező értéket
 • Azaz 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 pontot érnek
 • 10, J, Q, K: 0 pontot érnek

Bár sokszor említik, hogy a bakkara hasonlít a blackjack játékhoz, a lapok pontozása teljesen eltérő ettől. A blackjack során ugyanis a 10, J, Q és K lapok 10 pontot érnek, nem nullát. Szintén a blackjack játékban az A lap 1 vagy 11 pontot ér, a játékos érdekeinek megfelelően, a bakkarában viszont mindig 1 pontot ér.

A bakkarában a játékos és a ház lapjainak kiértékelésekor a lapokat összeadják, és amennyiben ez az érték 10 vagy nagyobb, 10 pontot levonnak belőle, és így jön ki a végleges értéke a kéznek.

Bakkara esélyek és kifizetések

Bár elsőre azt gondolhatnád, hogy a játékos és a ház ugyanakkora eséllyel rendelkezik, ez a valóságban 44,62% a játékos, 45,86% a ház, illetve 9,52% a döntetlen esetében. A játékos és a bank között az eltérés oka az, hogy a bakkarában a játékosok kapják először a lapokat, míg a bank később.

Ha az esélyeket nézzük, a játékosok így mindig az bank kezére fogadnának az online kaszinókban, hiszen a 45,86% a legmagasabb értéke. Emiatt a kaszinók bevezettek egy egyszerű megoldást, amit juice-nak hívnak. Eszerint a bank kezére fogadva a nyereményedből elvonnak 5% jutalékot, így egyenlítik ki az esélyeket.

A kifizetések során a kaszinók követik a játékszabályoknál már ismertetett sablont, a játékosok a tétjük dupláját nyerik vissza, ha eltalálják, hogy a játékos vagy bank nyer. Ha nem találják el, nem nyernek semmit, és a döntetlent eltalálva a tétjük kilencszeresét kapják vissza.

Bakkara stratégia

Mint minden kaszinó játék, a bakkara is sokféle stratégiával rendelkezik, melyeket a játékos a játék közben követhet. Ezek mindegyikére igaz, hogy a bakkara, ellentétben például a póker játékkal, tisztán a szerencsén alapul, és nem befolyásolja a tudásod.

Mobile Thrillsy_4
Élvezze az élő Baccarat-ot

Minden esetben szükséged van egy magyar játékosok által is látogatható online kaszinóra, ahol ez a játék játszható. Ezután ki kell választanod, hogy saját magadra, a bankra vagy a döntetlenre fogadsz, és itt jön a képbe a stratégia.

Fontos azonban tudnod, hogy a stratégiákkal sem irányíthatod a szerencsejáték kimenetelét, inkább csak a tétek megtevését tudod meghatározni velük. A következőkben a két leggyakoribb stratégiát ismerheted meg:

A nagyobb esélyre történő fogadás

Ez a bakkara stratégia igen egyszerű, csak veszed a játék három kimenetét, és megnézed a hozzájuk kötődő esélyeket. A játékos nyer eset 44,62%-ban jön be, a bank nyer eset 45,86%-ban, a döntetlen pedig 9,52%-ban.

Ennek alapján a legnagyobb esélyed akkor van a nyerésre, ha folyamatosan a bankra fogadsz. A játékos típusok többsége ezt a fogadási módot preferálja, emiatt a kaszinók bevezették azt a szabályt, hogy a bankra fogadva a nyereményedből 5% jutalékot levonnak. Ezzel kiegyenlítik az esélyeket, amellyel a bank alapból rendelkezik.

Ettől függetlenül, nagyon sok játékos még így is folyamatosan a bankra fogad, így kissé egysíkú lehet a játék. A végeredményt természetesen a fogadásoktól függően csak a szerencse keze határozza meg.

Nincsenek nyerő asztalok

Ez a stratégia azt mondja ki, hogy nincsenek olyan bakkara asztalok, melyek valamilyen oknál fogva szerencsésebbek, és emiatt nincs is szükség arra, hogy mindenféle téves következtetéseket vonj le. Emiatt a bakkarában nem állíthatsz olyat, hogy egy asztalnál már nagyon közelében járnak valaminek, ezért biztosan be fog jönni a következő körökben, és másféle trükköknek sincs semmilyen hatása.

A bakkara szerencsejáték, ahol egyedül a szerencse kénye-kedve alakítja a végeredményt. Emiatt az ezt a stratégiát követők nem hisznek a félinformációkban, és nem is mennek utána az ilyen tétrakási ötleteknek.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Az osztás szabályai

A bakkara osztási szabályai elég egyszerűek, ha csak két lapot kap a játékos és a ház. Ilyenkor mindkét kéz 2-2 lapot kap, a lapok pontjait összeadják, és a 10-nél nagyobb értékeknél az első számjegy eltűnik. A megmaradó szám a kéz végleges értéke.

Vannak azonban olyan esetek, amikor nem kettő, hanem három lap kiosztása szükséges. A harmadik lap osztásának szabályai a bank esetében:

Sum
Bank kap
Ha az első két lap összege 0
1 vagy 2, akkor a bank mindig kap egy harmadik lapot
Ha az első két lap összege 3
Akkor nem húz új lapot, ha a játékos 3, lapja 8-as
Ha az első két lap összege 4
Akkor nem húz új lapot, ha a játékos 3, lapja 2-7 közötti
Ha az első két lap összege 5
Akkor nem húz új lapot, ha a játékos 3, lapja 4-7 közötti
Ha az első két lap összege 6
Akkor nem húz új lapot, ha a játékos 3, lapja 6 vagy 7
Ha az első két lap összege 7 8 9
Akkor megáll

A játékosnak kell egy harmadik lap, ha az első 2 lap összege 0, 1, 2, 3, 4 vagy 5. Ha az első két lap összege 6, 7, 8 vagy 9, akkor a játékos megáll.

Mi szükséges az online bakkara játékhoz?

Ha a bakkarát az interneten szeretnéd játszani, akkor szükséged lesz egy online kaszinóra. Az általunk összeállított lista számos olyan megbízható kaszinót tartalmaz, ahol bakkarát játszhatsz. Válassz egy kaszinót a listáról, majd hozz létre egy fiókot. Ezután következik az első befizetésed, melyhez igénybe veheted a nagylelkű üdvözlő bónuszt.

Ezt érdemes kihasználnod, mivel nagy mértékben meg tudja növelni a kezdő tőkédet. Ezután a keresés vagy a megfelelő menüpont segítségével már csak ki kell választanod a bakkarát, majd beülnöd egy asztalhoz.

Természetesen a játék során ismerned kell a francia kártyát, de ez egy rövid keresés és pár perc után már nem okoz majd gondot. Kell majd egy számítógép, laptop, okostelefon vagy tablet, amiről játszol, illetve internethálózat. Ha mobil eszközről játszol, akkor olyan mobil internet kell, ahol nincs nagy késleltetés a rendszerben.

A kaszinó pénztárába történő befizetéshez és a nyereményeid kiutalásához pedig szükséged lesz bankszámlára, bankkártyára, e-pénztárcára vagy valamilyen más fizetési módra. Erről az adott kaszinó fizetési módjai között tájékozódhatsz.

Összefoglalás

A bakkara nem hiába örvend növekvő népszerűségnek, hiszen talán az egyik legegyszerűbb szabályrendszerrel ellátott szerencsejátéknak számít. Nincs más teendőd, mint tétet tenni a játékos vagy a bank győzelmére, esetleg a döntetlen eredményre.

Ezután már csak hátra kell dőlnöd, hiszen a továbbiakban semmiféle beleszólásod nincs a játék menetébe, és minden a szerencsén múlik majd. A lényegi munkát az osztó végzi el, ő biztosan tudja a harmadik lap leosztásának feltételeit is, és a végeredménynek megfelelően osztja ki a nyereményeket is.

A te legfontosabb feladatod, hogy kiválassz egy online kaszinót a listánkról, elvégezd a befizetést, és felhasználd az akár 100%-os elérési bónuszt kínáló üdvözlő ajánlatot is. A megnövelt kezdő tőkéddel pedig még többet fogadhatsz arra, hogy vajon melyik kéz lesz a nyertes a során következő bakkara játékokban.

Nézd meg ezeket a többi kaszinójátékot:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben megmutattam a legjobb online baccarat oldalakat 2023-ben. Regisztráljon most az itt bemutatott oldalak bármelyikén, és élvezze az online baccarat fogadás izgalmát.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath