A legjobb online blackjack oldalak

A blackjack vagy magyarul a huszonegy, az egyik legkedveltebb kártyajáték az online kaszinókban, a népszerűségét a könnyen megérthető szabályainak és a kiváló nyerési esélyeinek köszönheti. A klasszikus felállás szerint egy, kettő, négy, hat vagy nyolc paklival játsszák, és az otthonodból könnyen figyelemmel követheted a leosztásokat.

Az online kaszinók a blackjack játékosokat sokféle bónusszal és promócióval célozzák, így a játékélmény mellett az ingyen pénz is további motivációt jelent a játszáshoz. Ahogy pedig egyre jobbá válasz a játékban, úgy próbálhatod ki az egyre több figyelmet kívánó stratégiákat, és lehetsz a blackjack mestere.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

Online blackjack

Az interneten számos online kaszinó kínál blackjack játékokat, melyek közül sok időbe telhet megtalálni a legjobb ajánlatokat. A kaszinó szakértőkből álló csapatunk folyamatosan teszteli a magyar játékosok számára is elérhető top kaszinókat, és átnézi a blackjack ajánlatokat.

Játékok Blackjack

Az oldalunkon bemutatott online kaszinók sokféle blackjack asztallal és variációval várnak téged is, így biztosan megtalálod a büdzsédnek, illetve a kedvenc variációdnak megfelelő asztalt.

Ezután pedig már nincs más dolgod, mint regisztrálni egy fiókot, végrehajtani az első befizetésedet és begyűjteni az üdvözlő bónuszt és a többi ajánlatot, hogy további kezdőtőkét kapj a játékhoz.

Az élő osztó feladata a blackjack során

A huszonegy során a ház ellen játszol, akit az osztó testesít meg. Az élő osztós játékoknál ki kell választanod, melyik asztalhoz ülnél be, ahol rögtön köszönt majd az osztó. Ő az a hús-vér ember, aki a játékot irányítja, és akit le kell győznöd a nyereményért. Egy távoli játékstúdióban dolgozik, melyet a streaming technológia hoz el a képernyődre.

Az osztó a kör elején felkér téged a tétek megtételére, majd lezárja a tétrakást, és oszt két lapot neked, egyet pedig magának. Ekkor, és minden újabb lap után dönthetsz, hogy duplázol, lapot kérsz, megállsz, vagy megosztod a lapjaidat. Ha besokallsz, az osztó összeszedi a lapokat az asztalról, félreteszi őket a használt pakkba, és készen áll az új körre.

Ha nem sokallsz be, de megállsz, akkor az osztó önmagának is oszt lapot, egészen addig, míg le nem győz téged, vagy be nem sokall. Az osztónak ezen kívül gondoskodnia kell arról is, hogy a játékélményed teljes legyen, és igazi kaszinóhangulatot teremtsen.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan működik a játék

A blackjack számos variációban játszható, ahol a szabályok kis mértékben eltérnek egymástól. Az alap játékszabály szerint maximum 7 játékos játszik a ház ellen, akit az osztó képvisel. Ez az élő játékban is lehet így, de minden játékos külön-külön az osztó ellen játszik, így egymást nem befolyásolják.

Az osztó az alap huszonegy szabályai szerint két lapot oszt minden játékosnak, önmagának pedig egy lapot képpel felfelé, egyet pedig képpel lefelé. Ezután a játékosok egyesével játszanak, és addig kérhetnek új lapot, míg meg be nem sokallnak vagy meg nem állnak.

Mobile Betrophy_2
Élvezze a legjobb blackjack szórakozást a Betrophy

Az új lapok értékét hozzáadják a meglévőkhöz, minden lap annyit ér, ahányas szám rá van írva, kivéve az ász, mert az 1 vagy 11 értékű, mely kedvezőbb a játékosnak.

Ha a játékos lapjainak száma több, mint 21, akkor besokall, és vesztett. Ha kevesebb és megáll, akkor az adott pontszáma végleges, és ha van következő játékos, akkor vele is elvégzik a laphúzásokat. Amint minden játékos besokallt vagy megállt, az osztó felfedi a képpel lefelé fordított lapját, és ha szükséges, húz még magának lapokat.

Ha besokall, a még játékban lévő játékosok nyernek. Ha nem sokall be és megáll, akkor azok a játékosok nyernek, akiknek a lapjai többet érnek az osztó lapjainál.

Biztosítás a blackjackben

Ha az osztó által önmagának adott első lap ász, akkor esélye alakul ki a blackjackre, mivel a lefordított lap lehet 10-es. Ilyenkor az Insurance (biztosítás) megnyomásával lehetőséged nyílik arra, hogy az eredeti tét felével megegyező biztosítást köss az osztó blackjackjére.

Ha biztosítást kötsz, akkor az osztó megnézi a lefordított lapját. Ha az 10-es, akkor az eredeti téted elveszik, mert az osztó blackjackje mindent üt. A biztosítási tétedet viszont 2:1 arányban kifizetik neked, ezzel csökkentve a veszteséged. Amennyiben az osztó második lapja nem 10-es, akkor a biztosítási téted elveszik, és a játék a normál menetben folyik tovább.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

Kettéosztás

A Split (kettéosztás) során az osztótól két ugyanolyan lapot kapsz, ilyenkor lehetőséged van azt kérni, hogy az ugyanolyan lapokat szétválasztod két külön kézzé, és mindegyikhez külön-külön kérsz lapokat. A kettéosztás során az eredeti téted kétszeresét használod fel, mivel két kézzel játszol.

Thrillsy Platform_3
Thrillsy zámos Blackjack játékot kínál

Vannak olyan leosztások, melyeknél a szabályok szerint lehetséges lenne a kettéosztás, a stratégia szerint nem érdemes. Ilyen a két tízes, mivel ez már az esetek nagy részében nyerő, illetve az osztó felfordított lapjánál alacsonyabb lapok esetében. Ha két ászt osztasz ketté, akkor arra már csak 1-1 lapot adhat az osztó. Az osztó pedig nem oszthatja meg a lapjait, ő mindig egy kézzel játszik.

Duplázás

A Double down vagy duplázás során amikor megkapod az első két lapodat az osztótól, lehetőséged van megduplázni a tétet. Ilyenkor már csak egyetlen lapot adhat neked az osztó, ezért nem minden esetben éri meg duplázni.

Lehetséges a kettéosztás esetén is a duplázás, ilyenkor a kettéosztás miatt az eredeti tét megadása szükséges a másik kézre, majd el amelyik kezet duplázod, ott a tétet még egyszer meg kell adnod. Kettéosztás során nem kötelező mindkét kezet duplázni, lehet csak az egyiket is.

Ha nincs elegendő pénz a számládon, az online kaszinó nem ajánlja fel a duplázást. Az osztó sohasem duplázhat, ő mindig egy kézzel játszik és nem tesz tétet.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Blackjack stratégia

A blackjack többféle stratégia mellett játszható, melyek közül az egyik legismertebb a Hit or Stand. A Hit, amikor még egy lapot kérsz az osztótól. A Stand pedig, amikor nem kérsz több lapot. Arról szól a stratégia, hogy mikor melyiket válaszd. Ha az osztó első lapja.

Kártyák
Opció 1
Opció 2
10-es
Akkor 10 és 16 között Hit-et
17 és felette Stand-et válassz
7-es
8-as vagy 9-es, akkor 9 és 16 között Hit-et
17 és felette Stand-et válassz
4-es
5-ös vagy 6-os, akkor 8 és alatta Hit-et
12 és felette Stand-et válassz
3-as
Akkor 12 és alatta Hit-et
13 és felette Stand-et válassz
2-es
Akkor 9 és alatta Hit-et
13 és felette Stand-et válassz

Blackjack kártyaszámolás

A kártyaszámolás nem illegális, de tilos az igazi kaszinókban, és azonnali tiltás jár, ha észreveszik. Az online kaszinókban azonban bátran csinálhatod. Komolyabb tőke kell hozzá, mivel az alaptét 1000-szeresénél a tőkéd elvesztésének kockázata csak 1%, míg 500-szorosánál 10%, 200-szorosánál pedig már 40%.

A lapok osztásánál figyelned kell az értékekre. 0-ról indulsz, ha az osztott lap 2, 3, 4, 5 vagy 6, akkor adj hozzá 1-et az értékedhez. Ha 10, J, D, K vagy A, akkor vonj le 1-et. Ha pedig 7, 8, vagy 9, akkor ne változtass az értéken. Újra keverésnél állj vissza 0-ra. A tétedet a kapott értéknek megfelelően tedd meg. Ha az érték

Kártyák
Akció
1 vagy kevesebb
A tét a minimum
2 vagy 3
Dupla tét
4 vagy 5:
Tripla tét
6 vagy 7
Négyszeres tét
8 vagy Több
Ötszörös tét

Ez volt az egyszerű kártyaszámolás, profik számára sok, fejlettebb kártyaszámolási stratégia is létezik.Az interneten számos weboldal található, mely ingyenes blackjacket kínál. Az ilyen helyek felhasználhatók a gyakorlásra, de egy idő után elvész a játék izgalma.

Amikor korlátlan játék zsetonod van, akkor semmi sem akadályoz meg abban, hogy akármekkora téteket adj meg, ezzel pedig nem fejlődik a stratégiád. Másik nagy hátránya az ilyen helyeknek, hogy nem nyerhetsz valódi pénzt. Ha pénzt is szeretnél keresni a tudásoddal, akkor mindenképpen fizetős huszonegyet kell játszanod.

A blackjack játszásához az online kaszinókban szükséged lesz egy modern számítógépre, laptopra vagy olyan hordozható eszközre, mint a mobiltelefon vagy tablet. Ezeken kell lennie egy HTML5 szabvánnyal kompatibilis böngészőnek, mivel a játékok már közvetlenül a böngészőben futnak.

Szükséged van még stabil internetre, ahol nem csak a sebesség fontos, hanem a késleltetés is. Ha ez utóbbi érték nincs rendben, akkor megakadhat a játékod, és akár el is veszítheted a téted.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A blackjack méltán szerepel az online kaszinókban játszott kártyajátékok dobogóján, hiszen a huszonegyezés nagyon sok magyar és külföldi játékost vonz. Van abban valami nagyon izgalmas, hogy várod a lapokat az osztótól, és közben reménykedsz, hogy nem léped túl a 21-es határt.

Aztán amikor nem sokallsz be, újabb dologért izgulhatsz, hogy az osztó sokalljon be, vagy legalább a pontjainak száma ne lépje túl a tiédet. Ezek azok a dolgok, melyek miatt akkora az érdeklődés a játék után, és ami miatt minden kaszinó nagyon sokféle blackjack variációt kínál.

Válaszd ki a neked szimpatikus online kaszinót, regisztrálj egy fiókot, majd fizesd be az első összeged a pénztárba. Markold fel az üdvözlő bónuszt, így ingyen kezdőtőkét kapsz, mellyel még nagyobb esélyed nyílik az osztó legyőzésére!

Nézd meg ezeket a többi kaszinójátékot:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Itt ebben a cikkben bemutattam neked a legjobb online blackjack oldalakat 2023-ben. Ha szeretnéd megtapasztalni az online blackjack szórakozását és izgalmát, kattints az itt bemutatott oldalak bármelyikére és regisztrálj most.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath