A legjobb kaparós sorsjegyek

A kaparós sorsjegyek kiváló szórakozást nyújtanak az online kaszinó játékosok számára, mivel egy fárasztó nap után is játszhatók, és akkor is elérhető a nyeremény, ha nincs stratégia a játék mögött. Ezért olyan népszerűek, könnyen ki lehet kapcsolódni a segítségükkel két sokkal nehezebb kaszinó játék között.

Az online kaszinók által kínált kaparós sorsjegyek esetében kizárólag a szerencsétől függ, hogy mi lesz a nyeremény, akár egyetlen sorsjegyen is elviheted a napi bónusz, a heti bónusz, a havi bónusz vagy a főnyeremény valamelyikét. Pont ezért olyan izgalmas a kaparós sorsjegy, hiszen akár 500 Ft-os összeggel is lehet nagyokat nyerni.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

Nyertes vagy nem nyertes

Ha a kaparós sorsjegyek kedvelője vagy, akkor nem kell önállóan nekiállnod, és végig nézned a népszerű kaszinó oldalakat, ezt a munkát a szakértőink már elvégezték helyetted. Folyamatosan kutatjuk a szerencsejáték piac szereplőit, hogy további online kaszinókat mutassunk be neked, melyek sokféle sorsjegyet kínálnak a játékra.

Thrillsy Platform_3
A Thrillsy Kaszinó nagyszerű szórakozást kínál

Ezek a kaszinók rendelkeznek a megfelelő engedélyekkel, elérhető náluk az üdvözlő és a sokféle havi bónusz ajánlat, így a regisztrációt követően még ingyen kezdőtőkét is kaphatsz a játékhoz. Ennek segítségével még többet játszhatsz, megnyerheted a gyakran sok millió forintos nyereményt, és kiválaszthatod azt a sorsjegyet, mellyel a legszívesebben szórakoznál.

Ha pedig valamelyik kaparós sorsjegy mégsem jön be, akkor gond nélkül választhatsz a sokféle másik sorsjegy közül, ahol újra megpróbálhatod elvinni a sok millió forintos főnyereményt vagy akár csak kikapcsolódhatsz az adott játék során.

Hogyan tudhatod meg a nyerési esélyeid

A nyerési esély egy olyan mutatószám, ami megmutatja, hogy melyik sorsjegyen érdemes játszani. Természetesen nem minden esetben fontos ezt követned, hiszen a szórakozásnál inkább a sorsjegy kinézete, extrái vagy a kaparás módja számít, ilyenkor a nyeremény másodlagos.

De, amikor kifejezetten amiatt játszol, hogy elvidd az kaparós sorsjegy fődíját, akkor nem mindegy, hogy mekkora eséllyel teheted meg ezt. A nálunk elérhető online kaszinó rendszerint feltüntetik a nyerési esélyeket a játékok mellett, hogy például az egyes kombinációk, szimbólumok mekkora eséllyel bukkannak elő.

Az is gyakori, hogy csak az van megadva, hogy melyik kaparós szelvénnyel mekkora eséllyel nyersz. Mindkét esetben össze tudod hasonlítani a kaparós sorsjegyek esélyeit, és azt választani, amelyikkel nagyobb esély nyílik a pénzkeresésre.

Ha valamilyen ok miatt ezeket az esélyeket nem találod a sorsjegyek mellett, akkor érdemes rákeresned a keresőben a játék nevére, ahol a bemutatók gyakran feltüntetik ezt az értéket is.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Mennyi az esélye a győzelemnek?

Ha veszel egy darab sorsjegyet, akkor a szerencsédtől függ, hogy nyerő vagy vesztes szelvényt fogtál ki. Hosszú távon azonban van egy jellemző érték, amit az adott népszerű kaparós sorsjegy tud. Például, ha átlagosan 100 sorsjegy közül 20 nyer, akkor 20% a nyerési esély.

A tapasztalatok ennél jobb odds-okat mutatnak a kaparósokra, általában minden 3 sorjegy közül van 1 nyertes, tehát kb. egy harmad esélyed van arra, hogy pont egy nyertes sorsjegy kerül eléd. Természetesen ez erősen függ az adott játéktól, vannak ennél sokkal rosszabb odds-szal működő sorsjegyek is.

Mobile Thrillsy_4
Élvezze a Thrillsy Kaszinó-t okostelefonon és táblagépen

Azt is fontos megjegyezni, hogy a nyeremény hosszú távon jelentkezik egyenletesen, előfordulhat, hogy sok sorsjegyet kell venned, mire az első nyerő lesz. De az is lehetséges, hogy egymás után több is elhozza az elérhető nyeremények valamelyikét.

Emiatt a nyerési esélyt mindig nagyobb szériákra számolják, például több ezer vagy még több sorsjegynél nézik meg, hogy az adott darab esetén a játékosok mennyi pénzt költöttek el, és mennyit nyertek vissza. A két szám hányadosa lesz a nyerési esély.

Hogyan növeld a nyerési esélyeidet

A sorsjegyek esetében is vannak olyan trükkök, melyekkel a játékosok növelhetik a nyerési esélyeiket:

Válassz egy játékot, és utána azzal játssz: Ha egyetlen kaparós sorsjegy típuson próbálkozol, akkor a nagy számok törvénye alapján a vesztes szelvényeket előbb-utóbb követi egy vagy több darab olyan, ami nyer. De ha váltogatod a játéktípusokat, akkor minden egyes helyen nulláról indulsz.

Válaszd a millió forintos nyereményeket ígérő, de drágább (nem az 500 Ft-os) játékokat: Általában az olcsóbb sorsjegyekkel kevesebb pénzt nyerhetnek a játékosok. Ráadásul ezeknél kisebb a nyerési esély is. Válaszd az olyan drágább sorsjegyeket, melyeken több millió forint a nyeremény, és magasabb odds-okat kínálnak.

Minden esetben ellenőriztesd le a vesztes sorsjegyeket: Ha elsőre úgy tűnik, hogy nem nyertél, és a rendszer nem ellenőrzi automatikusan a nyereményeket, akkor mindenképpen váltsd be a vesztes szelvényeket is. Ilyenkor előfordulhat, hogy elnéztél egy nyereményt, de több millió forintos bónusz játékok is lehetnek, amiről nem tudsz. Ha az ellenőrzést kéred, akkor ezeket is megnézi a rendszer, és a legrosszabb esetben megerősíti, hogy nem nyertél.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A kaparós sorsjegyek igazán egyszerű játéknak számítanak, és tökéletesek arra, hogy kikapcsolódj a sokkal nehezebb kaszinó játékok játszása közben. Emellett, ha a szerencse melléd pártol, akár több millió forintos nyereményekkel is gazdagabb lehetsz.

Ráadásul, nem is kell megerőltetned magad, hiszen csak egy regisztráció szükséges az általunk bemutatott online kaszinóknál, ahol felmarkolhatod az üdvözlő, a heti vagy más bónuszok sorát, melyekkel még nagyobb tőkéd lesz a kaparós sorsjegyek játszására. Vegyél pár darab szelvényt, állj neki kaparni, és miközben az előbukkanó számok izgalmát érzed, kellemesen ki is kapcsolódsz.

Ha pedig tényleg tiéd a millió forintos top nyeremény, akkor hatalmas segítséget kapsz ahhoz, hogy a többi kaszinó játékon meglegyen a tétekhez szükséges pénz. Természetesen ki is utalhatod az összeget a való életben lévő számládra, ha mégis úgy döntenél, hogy másra költenéd el a nyereményed.

Nézd meg ezeket a többi kaszinójátékot:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben bemutattam neked a legjobb online kaparós sorsjegy oldalakat 2023-ben. Ha szeretnéd megtapasztalni a hagyományos kaparós sorsjegyek izgalmát anélkül, hogy ki kellene mozdulnod otthonról, regisztrálj most az itt bemutatott oldalakon, és kezdj el online kaparós kártyázni.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath