A legjobb rulett oldalak Magyarországon

Már az ókori görögök is játszottak egy ruletthez hasonló játékot, de igazán a franciák tették világhíressé ezt a szórakozást. Maga a roulette neve is tőlük származik, és kis kereket jelent, utalva a játékban használt rulettkerékre.

Napjainkra szinte nincs is olyan online kaszinó, mely ne kínálna virtuális vagy élő (live) rulettet, így igazán könnyű a dolgod, ha te is ezt a játékot keresed.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

Online rulett a játékok királya

Az online rulett egy olyan játék, mely más kaszinó attrakciók mellett (pl. blackjack vagy élő játékok) szintén a játékosok kedvencének számít. Valószínűleg a keréken forgó számok varázsa, a golyó pörgése a számok felett, és a ház (house) megverésének izgalma az, ami miatt olyan sokan keresik. A kaszinó szakértőkből álló csapatunk folyamatosan kutatja a legjobb szerencsejáték szolgáltatókat, ahol a sokféle rulettasztal áll a játékosok rendelkezésére.

Új rulett kép

Legyen szó az Európai, az Amerikai, a Francia vagy más változatokról, mindegyik kiváló szórakozást nyújt a játékosnak. Az általunk bemutatott online kaszinók rendelkeznek a megfelelő engedélyekkel, kiváló bónuszokkal és játékkínálattal várják a játékosokat, köztük sokféle roulette verzióval. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő oldalt, és beülni a neked tetsző rulettre.

Hogyan működik a játék?

A rulett játékszabálya egyszerű, de sorban be is mutatjuk a tudni valókat. A játékhoz szükség van egy asztalra és a kerékre, a játékosok pedig nem egymás ellen, hanem a ház ellen játszanak. A kerék 1-től 36-ig van megszámozva, és egy zöld nulla szám (összesen 37 szám) is a része. Az amerikai változatban van még egy zöld dupla 0 (double zero) is a keréken.

Betrophy Platform_3
A Betrophy fantasztikus rulett játékokat kínál

A játékosok zsetonokat kapnak, majd megteszik a tétjeiket, melyhez az oszlopok végén lévő helyekre, vagy a felrajzolt jelekre, számokra teszik azokat. Ha nem érik el a kívánt helyet, akkor hangosan bemondják a számot vagy más pozíciót, és a krupié teszi fel a zsetonokat.

A krupié egy idő múlva elindítja a golyó útját a forgó kerék oldalában, ekkor még egy kis ideig van lehetőség tétek rakására. Miután a krupié lezárja a téteket, röviddel később a golyó beleesik az egyik szám rekeszébe, és ez határozza meg, hogy ki nyer a körben.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

Játékszabályok

A rulett játék során téteket tehetsz az 1-től 36-ig terjedő szám helyekre, a színekre vagy a számok valamilyen csoportjára. Az Európai rulettnél a 0-ra, az Amerikai rulettnél a 0-ra és a dupla 0-ra is tehetsz tétet. Minél nehezebb eltalálni egy számot, annál kisebb a nyerési esély, és annál nagyobb a nyeremény is a végén.

Minden tétet az asztalra kell tenni. Az asztal fő részre osztható, a belső tétek (inside bets) és a külső tétek (outside bets). A számok színei felváltva követik egymást az asztalon, kivéve a 10-11, illetve a 18-19 számokat. A 0 és a dupla 0 szám sem nem piros, sem nem fekete, hanem a zöld színhez tartozik.

Rulett mobile_2
A rulett nagyszerű mobil eszközökön

A krupié pörgetése akkor számít érvényesnek, ha a golyó legalább három kört megtesz a rulett kerék peremén, mielőtt leesne az egyik rekeszbe. Ha ez nem így történik, az első eredmény érvénytelen, és a golyó egy második útra indul.

Az Európai rulettben néhány speciális rész is található a keréken, mely Tiers du cylindre, Voisins du zero és Les orphelins néven ismert, egyedi tét szorzókkal. Az Amerikai rulett kereke nem tartalmaz ilyen részeket.

Belső tét

A belső tétek (Inside bets) közé a következő téttípusok tartoznak:

Akció
Magyarázat
Egy szám (Straight up)
Egyetlen számra kerül a zseton. A 0-ra és a dupla 0-ra is lehet tenni
Két szám (Split)
A vízszintesen vagy függőlegesen szomszéd számokat elválasztó vonalra kerül a zseton, a tét, pl. 2-3
Három szám (Street)
Az egy sorban lévő számok szélére kerül a zseton, pl. a 4-5-6 egy street
Négy szám (Corner)
A négy szám találkozásánál lévő sarokra kerül a zseton, pl. a 16-17-19-20 egy corner
Öt szám (Basket)
Csak az Amerikai rulettben létezik, a 0, 00, 1, 2 és 3 számok megfogadási tartozik ide.
Hat szám (Six Line)
Két sor szélének érintkezésére kerül a zseton, összesen 6 számot fogad meg, pl. 16-17-18-19-20-21

Külső tét

A külső tétek (Outside bets) közé a következő téttípusok tartoznak:

 • Oszlop: a függőleges oszlopok alatt található első helyre kerül a zseton, melyeket gyakran jelölnek P (Premier), M (Moyen) és D (Dernier) betűkkel.
 • Tucat: az asztalon található összes szám három 12-es csoportba kerül, és ezeket külön jelölik. A jelölések eltérőek lehetnek, sokszor a 1st 12 (első tucat), 2nd 12 (második tucat), 3rd 12 (harmadik tucat) jelekkel vagy a két szélső szám feltüntetésével jelölik a tucatokat, pl. 1-12, 13-24, 25-36. Ezekre téve az adott 12 számra fogadsz.
 • Két oszlop: A P és az M, illetve az M és a D oszlop határvonalára zsetont téve a két oszlop számaira fogadhatsz, de nem minden online kaszinó engedélyezi ezt a téttípust.
 • Piros vagy fekete: Sokszor a piros, illetve a fekete színekkel jelölik ezt a területet az asztalon, ide zsetont téve a piros, illetve a fekete számokra fogadhatsz.
 • Passe vagy manque: Egyes esetekben számmal jelölik a francia elnevezés helyett, ilyenkor 1-18, illetve 19-36 látható az asztalon. Ezekre zsetonokat téve az első és utolsó értékek közötti számokra teszel tétel.
 • Pair vagy impair: a páros vagy páratlan számok csoportjára tehetsz tétet.

Speciális tét

A rulettben speciális tétek is léteznek, melyek közül a Finale en plein és a Finale a Cheval a legismertebbek. Mindegyik az 0-tól vagy 1-től 36-ig sorakozó szám valamelyikét használja fel.

A Finale en plein során az ugyanolyan számmal végződő számokra teszel tétet, például a 0, 10, 20 és 30, vagy az 1, 11, 21 és 31 számokra. Mivel a rulett keréken csak 1-től 36-ig van szám, ezért egyes esetekben a 4-es csoportokból 3-as csoportok lesznek, mint a 7, 17 és a 27.

A Finale en Cheval során Split téteket teszel vízszintes vagy függőleges számokra, majd az ugyanolyan számmal végződő többi számra. Attól függően, hogy az adott számok hol találhatók meg az asztalon, a Split tétek helyett Straight up tétek is lehetnek.

Például, ha függőleges Splitet választasz a 3-6 között, akkor a 13-16, 23-26, 33-36 számokat is meg kell tenned. Ha viszont a 8-9 vízszintes Split tétet választod, akkor az első egy Split, a 18 Straight up, a 19 Straight up, a 28-29 pedig ismét Split tét lesz.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

92%
ÉRTÉKELÉS

Rulett stratégiák

A rulett játék híres arról, hogy a szerencsejáték szerelmesei sokféle stratégiát kidolgoztak a kerék megverésére. Ezek között van jó néhány egyszerű, de bonyolultabb stratégia is. A következőkben ismertetjük a két legismertebb stratégiát, melyet te is kipróbálhatsz valamelyik online kaszinóban.

Labouchère stratégia

A Labouchère vagy megszakításos stratégia csak az 50-50 tétekkel fog működni, ezért a piros-fekete, páros-páratlan vagy magas-alacsony (1-18 vagy 19-36 közötti) tétekre tehetsz benne.

A stratégia használatakor ki kell találnod egy véletlen számsort, például az 1-2-4-3 sort. A két szélső számot összeadod, majd ezzel megszorzod az alaptétet, és felteszed tétként, ez esetben a 4-et.

Ha vesztesz, akkor ez a szám felkerül a sor végére, így 1-2-4-3-4 lesz a sorod, és ismét a két szélső összege lesz a tétszorzó. Az első számot nem bántod.

Ha nyersz, a két számot áthúzod, és az szélsővé váló két számot adod össze. Ezt addig folytatod, míg a számok el nem fogynak, ilyenkor új számsort írsz fel. A stratégia lényege, hogy nagyobb a nyerési esély, hiszen elegendő az esetek 1/3-ában nyerni a nyereséghez.

Martingale stratégia

A Martingale stratégia is az 50-50 játékokon fog jól működni, ezért a piros-fekete, páros-páratlan vagy alacsony-magas tét típusokra kell tenned.

A stratégia szerint 1 egységnyi téttel megteszed a téted, majd amennyiben vesztesz, ugyanazokra teszed a tétedet, de már kétszeres összeggel. Ha vesztesz, akkor ismét duplázod a téted, egészen addig, míg nyersz. Ekkor visszatérsz az alaptéthez.

Mobile Betonic_3
A Betonic egy nagyszerű hely a különböző stratégiák kipróbálására.

Az alapelv lényege, hogy egy akármilyen hosszú vesztes sort követően mindig 1 egység lesz a nyereséged, így hosszú távon a tőkéd nőni fog. Például, ha 4 körben vesztes vagy, akkor 1+2+4+8=15 egységnyit veszítesz, míg az 5. körben 16 egységet nyersz. Így a nyereséged 1 zseton.

A stratégia legnagyobb hátránya, hogy hosszú vesztes szériánál nagyon elszáll a tét nagysága, ezért megfelelő tőke kell hozzá. Például, az 1 egységet folyamatosan duplázva a 10. körben már 512 zsetonra, a 20. körben pedig már 524288 zsetonra van szükséged.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

92%
ÉRTÉKELÉS

Rulett trükkök

A rulett játékban számos trükköt bevethetsz, hogy nagyobb esélyed legyen a rulettkerék által kipörgetett számok eltalálásában, a piros-fekete, páros-páratlan vagy más tétek eltalálásában.

 1. Válaszd az Európai rulett játékot az Amerikai rulett helyett, mivel a második a 00 bevezetése miatt 5,26%-os ház hasznát használ. Az Európai változatnál ez csak 2,63%.
 2. Ha lehet, használd fel valamelyik stratégiát. Ezeket a játékosok dolgozták ki az online szerencsejáték során, így neked is nagyobb esély adatik megverni a rulettet.
 3. A külső tétekkel nagyobb esélyed van nyerni, mint a belsőkkel. Különösen az úgynevezett 50-50 számokra tett tétet szeretik a játékosok, mint például a piros-fekete színű vagy a páros-páratlan.

Francia rulett

A Francia rulett 36 piros-fekete színű számot és egy zöld 0-át tartalmaz. A különbség az Európai ruletthez képest az asztal elrendezése, a másféle odds-ok és a számok elhelyezése. A La Partage szabály kimondja, hogy ha a golyó a 0-án áll meg, akkor a játékosok csak a tétjük 50%-át veszítik el.

Ellentétben az Amerikai és az Európai Rulettnél, ahol ilyenkor a teljes tét elveszik. A játék specialitásai miatt csak akkor játssz ezzel, ha profi vagy. A nálunk bemutatott online kaszinó oldalakon Francia rulettet is játszhatsz.

Amerikai rulett

Az Amerikai rulett legnagyobb eltérése az Európai és Francia változatok mellett, hogy a szimpla 0 mellett egy 00 rekeszt is tartalmaz a kerék, ezért a ház haszna valamivel magasabb.

Egyetlen szám
Nyereményarány
Amerikai rulett esélyek
Egyetlen szám
35:1
2,60%
2 számkombináció
17:1
5,30%
3 számkombináció
11:1
7,90%
4 számkombináció
8:1
10,50%
5 számkombináció
6:1
13,20%
6 számkombináció
5:1
15,80%
Oszlop
2:1
31,60%
Tucat
1:1
31,60%
Páratlan / Páros
1:1
47,40%
Piros / Fekete
1:1
47,40%

A nyereménytábla is kissé eltérő, mint az Európai változat esetében, hiszen létezik egy öt számra való fogadás is, a Basket, ahol a 0, a 00 és az 1, 2, 3 számokra kerül a zseton. Ennek a nyereményszorzója 6 az 1-hez. A nálunk listázott kaszinó oldalakon Amerikai rulett is található a játékkínálatban.

A legjobb Európai rulett

Az Európai rulettkerék annyiban tér el az Amerikai változat kerekétől, hogy nincs rajta a dupla nulla, ezzel kisebb a ház haszna, és nagyobb az ügyfelek nyerési esélye. Emellett ebben a változatban ismeretlen a Basket tét, mivel nincs dupla nulla.

Ha valamelyik rulett stratégiát akarod kipróbálni, arra az Európai rulett a legmegfelelőbb a három változat közül. A nálunk bemutatott szerencsejáték oldalakon Európai rulett is megtalálható a játékok között.

Ingyen rulett

Az interneten sokféle weboldal található, ahol a rulettkerék pörgetése semmibe sem kerül, hanem demo módban játszhatsz ingyen. Az ilyen helyek hasznosak a játékosnak, mivel akár regisztráció nélkül is gyakorolhatók a játék szabályai.

Annak érdekében, hogy valósághű legyen a játék, sokszor játékzsetont is kapsz, viszont ez a változat nem olyan izgalmas, mivel nincs esélyed fogadni és valódi pénzt nyerni. Ha kellőképpen begyakoroltad a játékot, válassz a nálunk bemutatott online casino oldalak közül, ahol sokféle bónusz várja az újonnan érkező játékosokat!

Technikai követelmények

A roulette játék játszásához modern számítógépre, laptopra vagy olyan hordozható eszközre van szükséged, mint a tablet vagy az okostelefon. Mivel a rulett valamelyik kaszinóban érhető el, ilyen szempontból semmiben sem különbözik a többi, modern casino játéktól.

SSL SSL tanúsítvány_2

Akár számítógépről, akár mobil eszközről érkezel, nem kell letölteni semmilyen szoftvert, mivel a kaszinó felülete közvetlenül a böngészőben fut. Itt elvégezhető a regisztráció, majd a rulett játék játszása.

A második fontos dolog, a stabil internetkapcsolat. Ez szükséges ahhoz, hogy a játék során az eszközöd kommunikálni tudjon az online kaszinó szerverével.

Összefoglalás

A rulett nem véletlenül számít az egyik legkedveltebb kaszinó játéknak, hiszen egyszerű megérteni, könnyű fogadni, és jobb szórakozást nyújt, mint sok más, bonyolultabb játék. Legyen szó az élő vagy a virtuális változatról, próbáld ki a sokféle ismert stratégiát és válaszd ki a neked tetsző tétet!

Egy biztos, a játékok királyával nem csak remekül szórakozhatsz, hanem komoly nyereményeket is besöpörhetsz. Azt te döntöd el, hogy a páros vagy páratlan, az 1-18 vagy 19-36 közé eső, négy egymás mellett álló, vagy más csoportban álló számra fogadsz.

Mindenképpen vedd igénybe az online kaszinó bónuszait, melyekkel a rulett játékosokat jutalmazzák, így ugyanakkora kezdőtőkével még több szórakozásban lehet részed!

Nézd meg ezeket a többi kaszinójátékot:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben a legjobb online rulett kaszinókat tárgyaltam 2023-ben, ahol a magyar játékosok ingyen és valódi pénzzel is játszhatnak. Ha érdekel az online rulett, kattints a bemutatott oldalakra és regisztrálj most.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath