20Bet Kaszinó Interac fizetés – #1 Útmutató 2023

Kaszinó 2

A 20Bet Kaszinó egy magyarok által is közkedvelt online kaszinó, mely hamar megtalálta a helyét a piacon a minőségi játékpalettájával, a sokféle kifizetési és befizetési módjával és az átlátható felületével. Ha te is gyakran felkeresed, akkor már bizonyára találkozhattál a profi ügyfélszolgálatosaival, akik minden felmerülő kérdésre megfelelő választ adnak.

A kifizetési módok között elérhető az Interac is, mely kanadai gyökerekkel rendelkezik, és már egy közkedvelt fizetési szolgálató lett az e-szerencsejáték piacán. Ha neked is van nála fiókod, akkor a 20Bet Kaszinó Interac pénzkiutalása segítségével is felveheted az összegyűlt pénzed, melyhez csupán be kell nyújtanod a kérelmedet a kaszinónál az elküldéshez.

A következőkben ennek a fizetési módnak a részleteivel ismerkedhetsz meg, külön hangsúllyal azon, hogy pontosan milyen lépéseket kell végrehajtanod a kaszinóban a pénzküldéshez. Emellett megismerkedhetsz az érvényes limitekkel, a díjakkal és költségekkel és az esetlegesen felmerülő nehézségekkel.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Pénzfelvétel a 20Bet Kaszinó Interac fizetési módjával

A 20Bet Kaszinó számládon összegyűlt összeghez számos módon hozzáférsz, melyek közül nem okozhat nehézséget az Interac szolgáltatásainak igénybe vétele sem. Minimális technikai készségekkel el tudod végezni, és amennyiben bármi akadályba ütközöl, könnyedén kiderítheted az okokat is.

Logo Interac

Először is, be kell lépned a kaszinó fiókodba. Ehhez nyisd meg a 20Bet Kaszinó honlapját, és írd be a felhasználóneved és a jelszavad. Ha minden rendben van, akkor az elküldés gomb megnyomása után rövid időn belül a tagi felületen találod magad.

Ha nem megy a bejelentkezés, akkor ellenőrizd le a bejelentkezési adatokat, a felhasználóneved és a jelszót. Amennyiben nem emlékszel a jelszóra, akkor kérhetsz új jelszót, ezt az online kaszinó a regisztrált email címedre küldi ki. Ha a címre sem emlékszel vagy nem tudsz belépni, akkor már csak a kaszinó supportja segíthet, ezért mindenképpen keresd fel őket.

Mobile 20Bet_3
20Bet mobil weboldal

Amint viszont bent vagy a tagi területen, már csak a pénztárt kell megnyitnod. Itt a pénzkiutalás lehetősége a következő, erre kattintva feljön egy csomó kiutalási mód, ami az aktuálisan érvényes országodban elérhető. Itt válaszd az Interac opciót, majd add meg, mekkora összeget szeretnél elküldeni, és a még kötelezően kitöltendő adatokat. Amint minden megvan, az elküldés gomb indítja el a folyamatot.

Itt is kaphatsz hibaüzenetet, ilyenkor nézd meg, mit kell javítanod, és küldd el újra a kérelmet. Előfordulhat, hogy rosszul adtad meg az összeget, többet írtál be, mint amennyid van, véletlenül betűt is beleírtál stb. Amint ezt javítod, a kérelmed elküldhetővé válik, és onnantól a labda a 20Bet Kaszinó térfelén pattog.

Gyakori hiba, hogy a korábban igénybe vett promóció lejátszási vagy másféle követelménye akadályozza meg a kiküldést. Ezt előbb teljesíteni kell, hiszen a bónusz összeg elfogadásakor erre ígéretet tettél. Ezt vedd nagyon komolyan, mert minden kaszinó, így a 20Bet is szigorúan ellenőrzi a feltételek betartását, és emiatt akkor is el tudják utasítani a kiutalásod, ha az űrlapot még el tudtad küldeni.

Milyen limitek léteznek az Interac pénzkiutalásra

Nem meglepő, hogy egy online kaszinó limiteket állít fel a pénzkiutalásra is, ezzel önmagát és a játékosait is védi. Nincs ez másképp a 20Bet Kaszinó Interac pénzkiutalásánál sem, ezért két limitet is szem előtt kell tartanod.

A minimálisan kiutalandó összeg egy egyszerű limit, melyen nincs sokat tárgyalni, csak szem előtt kell tartanod. A maximum már kicsit kacinfántosabb, de az alábbiakban mindkettőről részletesen olvashatsz.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

A minimum, melynél kevesebbet nem tudsz kiküldeni a 20Bet Kaszinó számládról

A 20Bet Kaszinó igencsak baráti limitet állított meg, melynél kevesebbet nem tudsz kiküldeni a számládról. Ez a 10 eurós összeg, összehasonlítva más kaszinókkal, eléggé alacsonynak számít, a versenytársaknál sokkal magasabbakat is találhatsz.

Amennyiben ennél kevesebb van a fiókodban, akkor két lehetőséged van. Vagy gyűjtesz még hozzá, míg eléred a minimumot, vagy nem küldöd ki a számládról.

Kombinált szabályt kell alkalmazni

Ha a minimálisan megadottnál jóval több pénz van a fiókodban, akkor a maximum összegek lesznek a mérvadók a számodra. Azért indokolt a többesszám, mert több dologra kell egyszerre figyelned.

20Bet Bónusz

A napi maximum a 4000 euró, ha ennél többet utalsz el, azt ez az online kaszinó több részre szedi. Ha önállóan utalgatsz ekkora összegeket, akkor pedig arra kell ügyelned, hogy betartsd a napok közötti időtávokat.

Létezik viszont egy heti limit is, ami 10000 euró, így már a 3. napon betelik a 4000 eurós utalásokból, és utána ismét csak várakoznod kell. Hasonló a helyzet a havi határösszeggel is, mivel a hónapban kiutalható összeged nem haladhatja meg a 40000 eurót. Természetesen, amikor eléred ezt az összeget, akkor várakoznod kell a következő havi keret felszabadulásáig.

Míg a 20Bet Kaszinó Interac fizetési módjával a pénzedhez juthatsz?

Jó hír, hogy ha az Interac kifizetést választod, akkor a kaszinó részéről ugyanolyan elbánási módban részesülsz, mint más esetekben. Ez az online kaszinó ugyanis elkötelezett abban, hogy az év minden napján 24 órán belül megkezdi a játékosok kiutalási kérelmeinek a feldolgozását.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Innentől fogva a labda már az Interac térfelén pattog, és ha bármilyen késedelmet szenved az összegyűjtött összeged megérkezése, akkor érdemes felkeresned az ügyfélszolgálatukat.

Ha pedig az összeget még ki is utalnád egy bankszámlára, ott a harmadik fél bank is további várakozást jelenthet. Különösen igaz ez olyankor, amikor bankszünnap van, ilyenkor nem ritka, hogy a pénz a következő munkanapon folyik be a végső helyre.

Léteznek költségek, amikor kiutalod a pénzed?

Újabb jó hír, hogy a 20Bet Kaszinó Interac pénzkifizetése nem jár költséggel a kaszinó részéről, pontosan annyit fognak neked elküldeni, amennyit megadtál a kérelemben a pénztárban. Hogy az Interac irányából vár-e rád bármilyen díj vagy költség, azt az aktuálisan érvényes fiókod általános szerződési feltételei között tudod megnézni.

Ha ezen nem igazodsz el, akkor az Interac ügyfélszolgálatához fordulhatsz, ahol szívesen segítenek megválaszolni a felmerülő kérdéseid. Felkeresheted a 20Bet Kaszinó supportját is, de mivel ők nem látnak bele az Interac számládba, jó eséllyel csak általános tanácsokat tudnak majd adni.

Kaszinó játékok_4

A hatályos magyar jogszabályok alapján az e-szerencsejáték nyereményeidet adó- és járulék kötelezettség terhelheti. Erről ajánlott megkérdezni egy könyvelőt vagy adószakértőt, mivel a 20Bet Kaszinó nem jogosult ezek kiszámolására és befizetésére, ez a te feladatod.

A kaszinó csak olyan esetekben számít fel költséget a kiutalásodra, ha az a fiókod lezárása miatt történik, ekkor 12,5 euróba kerül az, hogy a munkatársai leellenőrizzék a számlád, elvégezzék a zárást, és elküldjék a pénzed neked. A nyeremények hagyományos kiutalása továbbra sem kerül pénzbe a kaszinó részéről az Interac fiókodba.

Esetlegesen felmerülő problémák a kifizetés során

Alapvetően a 20Bet Kaszinó Interac kifizetései könnyen és biztonságosan végbe mennek, de néha előfordulhat, hogy várakoznod kell, míg a pénzedhez juthatsz. Mivel ez nagyon idegesítő dolog, ezért érdemes ezt elkerülni, vagy ha már bekövetkezik, akkor minél hamarabb megoldani.

A leggyakoribb esetek közé tartozik az, amikor azért akad meg a pénzkiutalás, mert a játékos még nem esett át a játékosazonosítási eljáráson. De az is felléphet, hogy a folyamatban résztvevő pénzintézetek a ludasak, és náluk kell tovább kutakodnod.

Akármelyikről is legyen szó, az alábbiakban kapsz egy kis segítséget ahhoz, hogy mi is történhet ilyenkor, és hogyan lehet megoldani.

A játékosazonosítási eljárás hiánya

Napjainkban rettentően komolyan veszik a hatóságok a terrorizmus és a pénzmosás elleni harcot, ezért vezették be az egész Unió területén az egységes játékosazonosítást. Valójában ez nem is csak az online kaszinóknak kötelező, hanem minden olyan cégnek, mely ügyfelek pénzét mozgatja, többet között a bankoknak is.

A 20Bet Kaszinó-nál akkor kell átesned a játékosazonosításon, ha a tranzakcióid összesített értéke eléri a 70000 forintot, vagy a kaszinó valami gyanúsat talál. Ilyenkor be kell lépned a fiókodba, és a Dokumentumok fül alatt fel kell töltened a személyazonosító igazolványos másolatát, a címed igazolásának másolatát, és választott fizetési módod, ez esetben az Interac képernyőmentését vagy kivonatát.

20Bet Platform_3
A 20Bet platform

Amennyiben a kaszinó úgy ítéli meg, akkor további azonosításra kötelezhet, például kérhet egy szelfit a személyazonosítóddal együtt, vagy felkérhet a játékra szolgáló pénzösszeg forrásának igazolására. A játékosazonosítási eljárás védi a fiókodat is, hiszen egy hackernek sokkal nehezebb így ellopnia a pénzed, mintha semmi sem védené, és becsületes játékosként nem kell tartanod tőle.

Figyelned kell azonban arra, hogy valós adatokkal regisztrálj és játssz a kaszinóban, mivel ennek hiányában a fiókod felfüggesztésre kerülhet, és a nyereményeidet visszatarthatják.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Ennek is utána kell nézned

Ha a 20Bet Kaszinó részéről hiba nélkül végrehajtásra került a kiutalásod teljesítése, de az még mindig nem érkezett meg az Interac számládra, akkor ki kell nyomoznod, hogy hol került homokszem a gépezetbe.

Előfordulhat, hogy még nem igazoltad magad az Interac saját játékosazonosítási eljárásán, hiszen erre pénzügyi szolgálatóként ők is kötelezve vannak. Ilyenkor csak végezd el, ami szükséges, és máris megérkezik a pénzed.

Ha más pénzintézet is érintett, mert például tovább utaltad a beérkező összeget egy való életben létező számlára, akkor az adott banknál kell érdeklődnöd. Gyakori, hogy a bankok szemében gyanús minden olyan pénzösszeg, mely egy online kaszinó irányából érkezik, ezért függőbe teszik az utalást. Ilyenkor az ügyfélszolgálatuk segít, és a helyzet tisztázása vagy a szükséges dokumentumok bemutatása után hozzájuthatsz az összeghez.

Léteznek azonban olyan bankok is, melyek teljesen elzárkóznak a szerencsejáték nyeremények elfogadásától, és visszaküldik a pénzt a feladónak. Ekkor még azt is ki kell várnod, hogy a kiutalt összeg jóvá íródjon az Interac fiókodban, mielőtt egy másik banknál próbálkozhatsz vele.

Összefoglalás

A 20Bet Kaszinó ergonomikus és átlátható felületén könnyű kiválasztani a téged érdeklő játékokat, melyekkel hosszú órákat tölthetsz el kellemesen. Ha te nem csak a játék öröméért játszol, hanem pénzt is keresnél vele, akkor viszont gondot kell már viselned a részletekre is.

A fentiekben megtudhattad, hogyan tudod kiutalni nyereményeid a 20Bet Kaszinó Interac kiutalási módjával, ezekre milyen limitek vonatkoznak, és mennyi időbe telik, mire valóban hozzájutsz az összegekhez. Olvashattál arról, melyek a leggyakrabban felmerülő problémák, és milyen módon orvosolhatod őket.

Így már nincs más hátra, mint meglátogatni a 20Bet Kaszinó honlapját, és kiválasztani a neked tetsző játékot. Amennyiben bármilyen problémába ütközöl akár a játék, akár a kaszinó használata, akár a kiutalás során, mindig eléred a szakképzett ügyfélszolgálatosokat, akik segítenek kideríteni, hogy mi is történt. Ennek köszönhetően neked valóban nincs más dolgod, mint a tökéletes online kaszinó élményre koncentrálni!

Utolsó frissítés: 31/01/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ha játszik tervezi, hogy tervezi, hogy játszani 20Bet Casino és keres egy szilárd és biztonságos módszer, hogy használja a visszavonás a nyereményt, Interac az egyik legjobb, hogy a kaszinó kínál.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath