20Bet Kaszinó Jeton fizetés – #1 Útmutató 2023

Kaszinó 8

A 20Bet Kaszinó Magyarországon is egy népszerű online kaszinónak számít, köszönhetően a nagyméretű játékkínálatának, professzionális ügyfélszolgálatának és sokféle fizetési módjának. Ha rád mosolyog a szerencse, akkor nyereményeket is gyűjthetsz, melyet előbb-utóbb kiutalsz majd a kaszinóból.

Ehhez számos lehetőség áll a rendelkezésedre, melyek közül a Jeton is kiválasztható. Ez a fintech fizetési szolgáltató 2013-ban indította el a szolgálattásait, és mára már 190 országban kínálj gyors és egyszerű befizetéseket és kifizetéseket az ügyfeleknek.

Ha az összegyűjtött pénzedet te is a 20Bet Kaszinó Jeton kifizetési módjával továbbítanád a való életben lévő számládra, akkor érdemes elolvasnod ezt a cikket. Ebben részletesen bemutatjuk, mit kell tudni a kifizetésekhez kötődő limitekről, mennyibe kerül egy ilyen folyamat, pontosan hogyan hajthatod végre, milyen buktatókra számíthatsz, és milyen egyéb dolgokra kell figyelned.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan utald ki a nyereményedet a 20Bet Kaszinó fiókodból a Jeton fizetési móddal?

A 20Bet Kaszinó számládon található összeget egyszerűen ki tudod küldeni, akármelyik fizetési módot is választod. Ha ehhez a Jeton-t veszed igénybe, akkor csak a következő lépéseket kell követned. Első lépésként be meg kell nyitnod a 20Bet Kaszinó oldalát, és be kell jelentkezned a felhasználói fiókodba. Itt add meg a felhasználóneved és a jelszavad, majd nyomd meg a belépés gombot.

Logo Jeton

Ha hibaüzenetet kapsz, akkor ellenőrizd, hogy a jó felhasználónevet és jelszót írtad-e be, illetve, hogy nincs-e például bekapcsolva a CAPSLOCK gombod.

Ha nem emlékszel a jelszavadra, akkor a jelszóemlékeztető funkció segítségével kérhetsz új jelszót. Ez a regisztráció során megadott e-mail címedre érkezik, ezért ehhez mindenképpen hozzá kell férned. Ha már erre sem emlékszel, akkor keresd fel a 20Bet Kaszinó ügyfélszolgálatát, és kérd a segítségüket a fiókod visszaállításához.

Kaszinó játékok_4

Amint sikeresen bejutottál a felhasználói felületedre, ott a pénztárt kell választanod. Ezután kattints a kifizetésre, majd a felbukkanó lehetőségek közül válaszd a Jeton opciót. Ezután már csak meg kell adnod, mennyi pénzt küldenél ki, illetve a többi szükséges adatot, majd elküldeni az űrlapot.

Amennyiben problémába ütközöl, ellenőrizd le, hogy jó adtad-e meg a kiutalandó összeget. Gyakori hiba, hogy a felhasználók a pénznemet is beírják, pedig csak számokat lehet megadni a mezőben. Az is elő szokott fordulni, hogy magasabb összeget utalnának ki a rendelkezésre állónál, így ezeket az adatokat ellenőrizd le. Amint minden rendben van, újra próbálkozhatsz a kifizetés igénylésével.

Ha korábban igénybe vettél üdvözlő bónuszt vagy másféle kaszinó promóciót, akkor ez is akadálya lehet, hogy a 20Bet Kaszinó Jeton kiutalási módjával pénzhez juss. Ezek a promóciók ugyanis általában valamilyen lejátszási követelménnyel társulnak, melyet, ha nem tisztázol le, akkor nem érheted ki a nyereményed.

A lejátszási követelmény vonatkozhat a bónusz összegére, de a befizetés és a bónusz együttesére is. Ezt mindig az adott promóció leírásai között találod meg. Ha a követelményeket nem teljesítetted, akkor a kiutalási kérelmed még akkor is el lesz utasítva, ha esetleg el tudod küldeni az űrlapot.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

A pénzkiutalás limitjei

Ahogy a legtöbb online kaszinóban, úgy a 20Bet-nél is találkozhatsz előre beállított limitekkel, amikor a pénzmozgásról van szó. Igaz ez a Jeton kiutalásokra is. A 20Bet Kaszinó kétféle határt határozott meg, az első a minimálisan kiküldendő pénzösszeget jelöli, a második pedig a maximumot.

Míg az előbbinél egyszerű a helyzet, a másodiknál többféle opció is rendelkezésre áll, melyet együtt kell értelmezni. Ha tovább olvasol, akkor mindkét limitről részletesebb infókat is megtudhatsz.

Minimálisan kiutalandó összeg

A 20Bet Kaszinó a Jeton pénzkifizetési módhoz is a 10 eurós minimumot állította be, ezt azt jelenti, hogy amennyiben ennél kevesebb összeg áll rendelkezésedre a kaszinó számládon, azt nem tudod kiküldeni a való életben lévő fiókodba. Ilyenkor nem tudsz más tenni, mint hozzá gyűjteni még valamennyit, míg ezt a limitet el nem éred.

Zászló Magyarország

Más online kaszinókkal összehasonlítva elmondható, hogy a 20Bet Kaszinó minimuma nagyon felhasználóbarát, hiszen még magyar viszonyok között is könnyen össze lehet szedni. Ha tőled éppen elpártolt a szerencse, akkor persze, kellemetlen lehet, de a konkurenciánál nem egy esetben vannak sokkal magasabb értékek, melyet nehezebb elérni.

Maximálisan kiküldhető összeg

Kissé másképp került meghatározásra az az összeg, amelynél többet nem tudsz kiküldeni a kaszinóból. A 20Bet itt meghatározott napi, heti és havi limiteket is. A napi maximum 4000 euró, ez azt jelenti, hogy 24 órán belül ennél többet nem tudsz kiutalni. A heti limit 10000 euró, a havi pedig 40000 euró.

Mindig visszafelé kell haladni a limitek értékelésekor. Ha egy hónapban már elérted a 40000 eurót, akkor várnod kell, míg a havi keret letelik, még akkor is, ha nem lépted át a napi 4000 eurókat. Ugyanez a helyzet a heti maximummal is, ha az adott héten már elérted a 10000 eurót, akkor várnod kell, hiába jelent ez csak kevesebb mint 3 darab 4000 eurós utalást.

Mobile 20Bet_3
20Bet mobil weboldal

Minden esetben fontos elolvasnod a 20Bet Kaszinó Általános Szerződési Feltételeit is, mivel ezek további szabályokat tartalmaznak a Jeton és más pénzkifizetésre. Például, a kaszinó tiltja azt, hogy a fiókodba beutalt pénzt játék nélkül rögtön ki is utald, vagy más fizetési módot használj a befizetéshez, mint a kiutaláshoz.

Ha mégis így teszel, akkor esetlegesen gyanúsnak ítélhetik meg a fiókod, és zárolják, míg meg nem vizsgálják, nem pénzmosásról vagy valamilyen másféle, illegális tevékenységről van-e szó.

Mennyi időbe telik, ha a 20Bet Kaszinó Jeton pénzkiutalását választod?

A 20Bet Kaszinó elkötelezett abban, hogy a játékosoknak a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák. Hogy ez mennyire így van, és nem csak üres marketing maszlagról van szó, azt a kifizetések is jól mutatják. A kaszinó ugyanis minden beérkező kérelem feldolgozását 24 órán belül megkezdni, az év minden napján.

Ez azt jelenti, hogy a kaszinó részéről viszonylag gyorsan a pénzedhez juthatsz, és a továbbiakban már csak a választott fizetési mód okozhat kisebb-nagyobb késedelmeket. Mivel ehhez nincs köze már a kaszinónak, ezért ilyen esetekben a Jeton ügyfélszolgálatához fordulhatsz.

Ha pedig a pénzed tovább is utalnád rögtön egy bankszámlára, ott további várakozási időkkel számolhatsz, mivel ezek a pénzintézetek sokszor csak munkanapokon dolgoznak, és az országok között még lassabb lehet a hagyományos úton történő pénzmozgás.   

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Mennyi költséggel jár, ha a Jeton kiutalási módot választod ebben az online kaszinóban?

Ahogy már fentebb is olvashattad, a 20Bet Kaszinó maximálisan figyelemmel van a játékosaira, ennek köszönhetően nem számít fel semmilyen díjat, amikor kiutalod a felgyűlt nyereményed. Más online kaszinókkal összehasonlítva egy nagyon gálás lépés, hiszen számos versenytárs dolgozik különféle költségekkel.

Gyakori, hogy más kaszinók egy fix díjat számolnak fel a kiutalás teljesítésekor. Máskor sávosan határozzák meg a díjakat, vagy fix százalékot alkalmaznak, valamilyen felső limittel.

Szerencsére a 20Bet esetében ezekkel nem kell számolnod, de az általad választott fizetési mód esetlegesen számíthat fel költségeket, a fiókod típusától függően. Erről minden esetben a Jeton oldalán vagy ügyfélszolgálatánál találsz információkat.

A 20Bet Kaszinó akkor számít fel díjat, ha végérvényesen lezárod a számládat. Ennek van egy egyszeri, 12,5 eurós költsége, mely fedezi az elszámolást. Azt is fontos tudnod, hogy a 20Bet Kaszinó Jeton kifizetése is olyan, mint a többi kiutalási mód, a kaszinó nem tart vissza adókat és járulékokat.

Ennek kiszámolása és befizetése a te dolgod a megfelelő kormányszervhez, melyhez érdemes szakértő könyvelő vagy adótanácsadó segítségét kérned.

Milyen problémák merülhetnek fel, ha a Jeton kifizetési módot választod?

Lényegében a Jeton nem különbözik attól, amikor más kifizetési módot választasz. Minden esetben előfordulhatnak olyan bosszantó dolgok, melyek nem a kaszinó fejéből pattantak ki, mégis teljesíteni kell őket.

20Bet Platform_3

A legfontosabb ilyen dolgok közé tartozik az, amikor a pénzhez jutásod a KYC ügyfélazonosítási eljárás lefolytatása akadályozza. Szintén többször előforduló eset lehet, amikor a résztvevő pénzintézeteknél történik valami, aminek utána kell járnod. Mindkét dologról bővebben olvashatsz az alábbiakban, így, amikor bekövetkezned, akkor már nem kell idegeskedned, hanem célzottan léphetsz.

Ez egy fontos lépés, melyet mindenképpen el kell végezned

Az úgynevezett KYC vagy Know Your Customer egy játékosazonosítási eljárás, melyet az egész Európai Unió területén törvények írnak elő. Ez a 20Bet Kaszinó számára is kötelező, ha nem végzi el a dolgát, akkor elveszítheti az engedélyét. Mivel a KYC nem csak minden szerencsejáték cég számára, hanem más, pénzzel foglalkozó vállalatok számára is kötelező, ezért az sem megoldás az elkerülésére, ha másik kaszinót választasz.

Az összeurópai törekvések a szervezett bűnözés és a pénzmosás ellen megkövetelik, hogy pénz ne mozoghasson úgy, hogy ne lehessen visszakövetni a forrását. Ráadásul, a szigorúbb intézkedések segítenek a játékos fiókod megvédésében is, komoly akadályokat görgetve a rosszindulatú behatolók elé. Ezért becsületes játékosként nem kell tőle tartanod.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Az eljárás során a kaszinó fel fog kérni, hogy töltsd fel a személyazonosító igazolványodnak, a választott fizetési mód képernyőmentésének, illetve a lakcímed igazolásának a másolatát, ez alapján beazonosítanak, hogy tényleg az vagy, akinek mondod magad. Amint ez megtörténik, a pénzkiutalások teljesíthetők.

A kaszinó jogosult elvégezni ezt az eljárást, ha bármilyen gyanús dolgot lát a számlád környékén, de legkésőbb akkor, amikor a tranzakcióid összértéke eléri a 70000 forintot.

Ha az azonosítás során kiderül, hogy hamis adatokat adtál meg a regisztráció során, a 20Bet Kaszinó jogosult a fiókod felfüggesztésére, a nyereményed elkobzására, és a befizetésed maradékának visszaküldésére. Emiatt erősen javasolt, hogy mindig az igazi adataiddal hozz létre fiókot, különben fenn fogsz akadni a vizsgálaton.

A pénzed elakad a résztvevő pénzintézeteknél

Ha a 20Bet Kaszinó Jeton kifizetése során a pénzed nem érkezik meg a Jeton számládra, akkor érdemes megnézned, hogy minden rendben van-e ez utóbbinál. Itt is el kell végezned számos azonosítási és igazolási eljárást, hogy a fiókod teljesen működővé váljon, ha ezeket még nem tetted meg, akkor a pénzed várakozhat.

Ha tovább is utalod a pénzed a való életben létező bankszámládra, akkor ott is akadályok gördülhetnek a fogadás elé. Néhány bank nem engedi be az összeget, míg nem igazolod, hogy legális forrásból származik, egyes pénzintézetek pedig teljesen elzárkóznak a szerencsejátékokból származó pénzek elől.

Ez utóbbiaknál még az is előfordulhat, hogy a Jeton pénzkiutalásod visszapattanhat tőlük, és várnod kell, míg újra megpróbálhatod, most már máshova, kiutalni.

20Bet Kaszinó Jeton fizetés – Összefoglalás

A 20Bet Kaszinó egy kellemes online kaszinó a játékra, ahol már csak a szórakozás miatt is érdemes körül nézni. Amennyiben téged kedvel Fortuna, és nyereményeket gyűjtöttél, akkor a Jeton pénzkiutalási mód segítségével egyszerűen és gyorsan kiutalhatod az összeget.

A fentiekben megismerkedhettél ennek menetével, a különféle limitekkel, a lehetséges buktatókkal, így már mindent tudsz ahhoz, hogy a 20Bet Kaszinó Jeton utalásával foglalkozz. Csak nyisd meg a kaszinó pénztárát, és mindenben kövesd a lépéseket, amiket bemutattunk. 

Ha már túl vagy a játékos azonosítási eljáráson, akkor egy fokkal könnyebb a dolgod, ha viszont még rád vár, akkor igyekezz túlesni rajta minél hamarabb, hogy legközelebb már ezzel se kelljen foglalkoznod!

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben arról beszéltem, hogyan kell használni a Jeton fizetési módok 20Bet Casino. Ha a 20Bet Casino-ban játszik, a Jeton az egyik legjobb és legbiztonságosabb módszer a nyereménye kifizetésére.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath