20BET Kaszinó MasterCard fizetés – #1 Útmutató

Kaszinó 8

Alábbi cikkünkben a 20Bet Kaszinó MasterCard fogadási és fizetési útmutatóját láthatod majd. Ezen oldal ezen fizetési módjának minden apró részletét ismertetni fogjuk Veled, kedves Olavsó.

Be fogjuk mutatni a befizetés és a kifizetés alsó és felső korlátait, a tranzakciós díjakat és természetesen a kezdő játékosoknak is szeretnénk kedveskedni. Nekik ugyanis egy minden apró részletre kiterjedő útmutatóval is készültünk, hogy magabiztosan tudják intézni pénzügyeiket az új kaszinó oldalukon: a 20Beten.

Ezeken felül is elemzünk még számos egyéb problémát és megválaszolunk rengeteg kérdést, ami felmerülhet a 20Bet Kaszinó MasterCard fizetéssel kapcsolatban. Olvass tovább, ha szeretnél mindent megtudni erről a fizetési módról, na meg persze az ehhez tartozó szabályokról. Már kezdünk is, mégpedig a lényeggel: a 20Bet Kaszinó MasterCard kifizetés szabályaival és részletes menetével.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

20BET Kaszinó MasterCard kifizetés

Logo Mastercard

Az alábbi néhány sorban a 20Bet Kaszinó MasterCard kifizetés részleteit elemezzük majd. Meg fogjuk mutatni, mik a kifizetés minimálisan és maximálisan elérhető lehetséges opciói. Továbbá be fogjuk mutatni azt is, hogy pontosan milyen lépések vezetnek el onnantól, hogy megtaláltad a 20Bet Kaszinó oldalát, egészen addig, hogy kérvényezhesd életed első online kaszinós kifizetését. Kezdjük először a szabályokkal, utána pedig jöhet az útmutató kezdőknek!

20BET Kaszinó MasterCard pénzfelvételi limitek

A kifizetések alsó határával érdemes tisztában lenni. Ez szabja meg ugyanis, hogy mekkora az a minimális összeg, amit a bankszámlánkra utalhatunk a 20Bet kaszinó fiókunkból – értelemszerűen a MasterCard kártyánk segítségével.

Esetünkben ez az összeg egészen pontosan 4,500 forint. Így tehát ha az első nyerőgép, amin pörgetünk párat, csak háromezres nyereménnyel jutalmaz minket, akkor érdemes még egy picit tovább játszani, 4,500 forint alatt ugyanis nem vehetjük ki a pénzünket MasterCardon keresztül.

20BET Kaszinó MasterCard pénzfelvételi limitek

A 20Bet Kaszinó MasterCard kifizetés maximális limitje 1,400,000 Ft, azaz egymillió-négyszázezer forint. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem éri meg mondjuk két millió forintot nyerni Magyarország egyik legjobb netes kaszinójában.

Mobile 20Bet_3
20Bet mobil weboldal

Sőt, nyerni mindig jó, minél többet! A lényeg csak annyi, hogy ha átléped az 1,4 millió forintos felső határt, akkor nem egy, hanem legalább két részletben fogod megkapni a pénzedet. Egy részlet maximum 1,4 millió forint lehet ugyanis. Ez a napi limit is egyébként. Hetente maximum 3,5 millió forintot vehetsz ki a 20Bet Kaszinó számládról, a havi limit pedig 14,000,000 forint. Az azért egy egész korrekt fizetés!

A 20Bet Kaszino MasterCard kifizetés pontos menete

Ha már itt vagy, akkor jó eséllyel felfedezted magadnak a 20Bet Kaszinó oldalát. Ez egy remek hír, hiszen Magyarország egyik legjobb internetes kaszinó oldaláról beszélünk. Ha pedig pénzt akarsz nyerni rajta, akkor az az első lépés, hogy regisztrálsz magadnak egy új felhasználói fiókot.

Ehhez menj fel a 20Bet Kaszinó hivatalos honlapjára, majd pedig kattints a jobb felső sarokban a narancssárga Regisztráció gombra. Ha nem magyar az oldal, akkor állítsd át a zászlóra kattintva.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

20Bet Kaszinó üdvözlő bónusz és regisztráció

A regisztrációs felületen ki tudod választani az üdvözlő bónuszodat. Ha kaszinózni szeretnél, válaszd a kaszinó bónuszt, ha jobban érdekel a sportfogadás, akkor azt. Ki is tudod hagyni az üdvözlő bónuszt, de miért mondanál le 40,000 forint extra pénzről, plusz további 120 ingyenes pörgetésről?

A bónusz kiválasztása után add meg az országot, ahol élsz (élünk a gyanúperrel, hogy itt bizony a “Hungary” lesz a megoldás), majd add meg az email címedet és a jelszavadat.

Kattints alul a “Tovább a 2. Lépéshez” gombra. Itt válaszd ki a valutát (forint), majd add meg a kereszt- és a vezetéknevedet. Állítsd be a nemedet és a születési dátumodat is, majd pedig kattints a Tovább a 3. Lépéshez gombra. Itt add meg a pontos címedet (Utca, házszám, irányítószám, város), a telefonszámodat, és fogadd el a kaszinó általános szerződési feltételeit és az adatvédelmi irányelvet. Kattints a Küldés gombra és a fiókod már el is készült.

Az első 20Bet Kaszinó MasterCard befizetésed

Ha végeztél a regisztrációval, akkor az első lépést már meg is tetted. Ehhez gratulálunk, és üdvözlünk a profi sportfogadók és online szerencsejátékosok világában! Innentől már egyenes az út az első befizetésedig. Kattints a jobb felső sarokban a narancssárga Befizetés gombra és válaszd ki a MasterCard lehetőséget.

20Bet Bónusz

Írd be, hogy mennyi pénzt szeretnél feltölteni a számládra, és add meg a bónusz kódodat is, ha van olyanod. Add meg a bankkártyád adataid (Név, kártyaszám, CVV kód, lejárati dátum). Fogadd el a fizetési szabályzatot és kattints a Befizetés gombra. A Tranzakció már végbe is ment, te pedig már kezdhetsz is játszani.

A kifizetés előtti utolsó lépésed

Szinte már a nyakunkban liheg a 20BET Kaszinó MasterCard kifizetés. Befizettünk, megszereztük a bónuszunkat is, csapathatjuk a nyerőgépeket. Ehhez menjünk a felső menüsorból a a Kaszinó vagy Élő Kaszinó fülek valamelyikére, és kattintsunk arra a játékra, amelyik a legszimpatikusabb.

Több ezres választék vár rád, és mindet érdemes kipróbálni. A Játssz most gombra kattintva tudsz kezdeni pörgetni, és ha nyertél egy kis pénzt, akkor már indíthatod is a kifizetési kérelmedet.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

20Bet MasterCard kifizetés

Szimbólumok Poker_1

Szóval játszottál és nyertél. Akkor irány a jobb felső sarokban a profilod. Kattints az avatar fotódra, és a legördülő menüsorban már ott is lesz a Kifizetés. Katt ide, és válaszd ki a MasterCardot.

Add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél kiszedni a 20Bet fiókodból, majd pedig add meg banki adataidat is. Kövesd az utasításokat és erősítsd meg a tranzakciót. A pénzed pár napon belül meg is érkezik a bankszámládra.

A 20BET Kaszinó MasterCard kifizetés ideje

A 20Bet Kaszinó MasterCard kifizetési ideje nem a legkedvezőbb. Általában 3-5 munkanapot vesz igénybe a kifizetési kérelem jóváírása. Ráadásul új játékosként még az alapvető biztonsági azonosításon is át kell esned, ami tovább lassítja a folyamatot.

Ennél vannak gyorsabb megoldások is, ha nem gyűlölöd az online bankokat, vagy a kriptovalutát. Ha bankkártyával akarsz kifizetést kérvényezni, akkor hosszú várakozási időre kell számítani.

Tranzakciós díjak 20BET Kaszinó MasterCard utalás esetén

Zászló Magyarország

Ha a tranzakció átfutási ideje nem is győzött meg, a tranzakciós díjak talán megfognak. Ez azért már jóval játékos-barátabb funkció.

Tranzakciós költséget ugyanis semmilyen esetben nem számol fel a 20Bet Kaszinó, így a 20Bet Kaszinó MasterCard kifizetésed teljesen ingyenes. Annyi pénzt fogsz a bankszámládra kapni, amennyit a 20Bet fiókodból kiutaltál magadnak.

Egyedül az zavarhat be, hogyha nem forint alapon játszol a 20Beten, vagy ha mégis, de a MasterCard kártyád nem forint alapú számlához van kötve. Ilyenkor ugyanis a bank számolhat fel váltási díjat, ami általában pont úgy tud alakulni, hogy az ne Neked legyen kedvező, hanem a banknak.

Hogy mik vannak! Na de, ha forintban játszol és a bankod is forint alapon működik, akkor a 20Bet Kaszinó MasterCard kifizetés tranzakciós díjak nélkül fog végbemenni, nem kell tartani rejtett költségektől.

Gyakran előforduló problémák 20BET Kaszinó MasterCard fizetés esetén

Ezen a ponton már tökéletesen tudod, hogy hogy kell befizetni, kifizetni, játszani, bónuszokat szerezni a 20Bet Kaszinó oldalán. Ez már elég jó kezdet, de persze ez még nem minden. Ennek ellenére is könnyen előfordulhat, hogy nehézségekbe ütközöl a játék folyamán.

Mi most a leggyakrabban előforduló problémákat gyűjtöttük össze egy szép nagy csokorba, amelyekkel rengeteg játékos találkozott már online szerencsejátékos páklyafutása során.

Természetesen nem csak a problémákat vettük górcső alá, hanem azt is megfejtjük nektek, hogy mi az ezen problémákra adott megfelelő válasz. Azaz, hogy hogyan is oldhatod meg a leggyakrabban felmerülő 20Bet Kaszinó MasterCard kifizetési problémáidat. Bízunk benne, hogy az alábbi sorok Neked is segítségedül szolgálnak majd, ha bármikor elakadnál az online kaszinózás közben. Kezdjük is!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

A játékos nem fejezte be az azonosítást

Hogyha már a kifizetési kérelem leadásánál tartasz, de az az istennek sem akar sikeresen végbemenni, annak általában az az oka, hogy még nem azonosítottad szmélyeazonosságodat a kaszinó oldalán. Erre pedig a saját biztonságodból van szükség. Azért, hogy biztosan te vedd ki a nyereményeidet, ne pedig illetéktelen személyek kaparintsák meg azt, amiért te dolgoztál meg a kaszinó oldalon.

Ezért azt javasoljuk, hogy regisztrációs követően azonnal menj is a profilodba, majd pedig az azonosításra. Érdemes ezt minél előbb megcsinálni, mert egyrészt napokkal gyorsíthatja meg a 20Bet Kaszinó MasterCard kifizetés folyamatát, másrészt pedig számos fejfájást spórolhatsz így meg magadnak.

20Bet Platform_3

Csak néhány dokumentumot kell feltöltened, és szinte azonnal át is nézik azt a kasznió munkatársai. Ha pedig azonosítottad magad, akkor jó eséllyel a kifizetési kérelmeiddel sem lesz gond.

Az azonosításhoz szükséged lesz a személyi igazolványodra, illetve bizonyos dokumentumokra, amelyek bizonyítják, hogy valóban azon a helyen élsz, amit megadtál a regisztráció során. Ez lehet áramszálma, gázszámla, netes számla, bármi amin a lakcímed is szerepel.

Továbbá a jövedelmi viszonyaidat is tisztázni kell, ez általában egy bankszámlakivonattal jön létre. Ezek a legfontosabb dokumentumok, amiket fel kell majd töltened, és onnantól már indíthatod is a kifizetéseket problémáktól mentesen.

Nem csak a 20Bet lehet hibás

Ha azonosítottad magad, és mindent úgy csináltál, ahogy a nagykönyvben meg van írva, ám a kifizetési kérelmed továbbra sem akar sikeresen átmenni a rostán, akkor se ess kétségbe. Ilyenkor érdemes segítséget kérni a 20Bet Kaszinó ügyvélszolgálatán. Ők tényleg minden problémára tudják a megoldást, ráadásul folyamatosan elérhetőek és gyorsan reagálnak.

Mindezt ráadásul kedvesen és hasznosan is teszik, ami nagyot dob a teljes játékélményen. Előfordulhat azonban az is, hogy a 20Bet Kaszinó ügyfélszolgálata képtelen megoldani egy adott problémát. Ilyenkor nem az a megoldás, hogy őket kezded el szidni, de még csak alkalmatlannak se kell csúfolni őket.

Egyszerűen csak van úgy, hogy a probléma a kaszinó hatáskörén kívül esik, mert lehet, hogy a bank rendszerében hibádzik valami. Ilyenkor érdemes kapcsolatba lépni a bankfiókoddal is, és egyeztetni velük, hogy minden rendben van-e a szolgáltatásaikkal, illetve hogy vajon miért tapasztalhattad azokat a problémákat, amiket. Ők már jó eséllyel meg fogják tudni oldani az ügyet.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Minden, amit a 20Bet Kaszinó MasterCard kifizetésről tudni kell

Cikkünkben a fentebbiekben elmondtunk minden fontos részletet, amit csak turni érdemes a 20Bet Kaszinó MasterCard kifizetési opciójával kapcsolatban. Kezdő olvasóinknak bemutattuk lépésről lépésre, hogy hogyan juthatnak el az első regisztrációtól életük első kifizetési kérelméig. A haladóbb játékosnak elmagyaráztuk a 20Bet Kaszinó MasterCard kifizetés minden fontos szabályát, amiket érdemes folyamatosan szem előtt tartani.

Bemutattuk a kifizetési limitek alsó és felső korlátját, és természetesen beavattuk olvasóinkat a tranzakciós díjakkal és rejtett költségekkel kapcsolatos tudnivalókba is. Választ adtunk gyakran előforduló nehézségekre is.

Cikkünket elolvasva tényleg minden játékos magabiztosan kezdhet játszani a 20Bet Kaszinó oldalán, hiszen minden kérdés megválaszolásra került. Ha Te is így érzed, akkor minden bizonnyal már meg is indítottad a regisztrációs folyamatot. Ebben az esetben pedig sikerekben gazdag játékos kívánunk Neked is!

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben a 20Bet Casino Mastercard fizetési folyamatának #1 útmutatóját adtam neked, és minden mást, amit tudnod kell erről a fizetési módról. Ha a 20Bet Casino-ban játszol vagy szeretnél játszani, a Mastercard az egyik legjobb fizetési mód, amellyel feltöltheted a számládat, és élvezheted a kedvenc kaszinójátékaidat.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath