20Bet Kaszinó VISA fizetés – #1 Útmutató 2023

Kaszinó 4

Az online kaszinókban vagy sportfogadási oldalakon elért nyereményeidet számos módon kiutalhatod magadnak, de kétségtelenül az egyik legjobb megoldásnak számít a Visa kártya felhasználása a folyamat során.

Az amerikai székhelyű Visa az egyik legmegbízhatóbb pénzügyi szolgáltatónak számít világszerte, több mint 20000 embert foglalkoztat számos országban. Bár már több, mint 65 éve a piacon van, máig a betéti kártyák és hitelkártyák kibocsátása számít a fő profiljának. Ebben a bemutatóban mindent megtudhatsz, ami a 20Bet VISA pénzkiutalásához kötődik.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan utald ki a pénzed a 20Bet oldaláról VISA segítségével

Logo Visa

A 20Bet (Tudjon meg többet a szolgáltatóról) fiókodból nagyon egyszerűen tudod kiutalni a pénzed. Csak kövest a következő lépéseket, így a lehető leggyorsabban hozzájutsz az összegyűlt nyereményedhez.

Első lépésként jelentkezz be a 20Bet fiókodba. Ehhez kattints a bejelentkezés gombra a weboldalon vagy a mobil applikációban, és lépj be a felhasználó neveddel és jelszavaddal.

Amint bent vagy, kattints a Fiókom gombra, mely a felhasználói fiókodba irányít. Ha bármilyen problémád akad a bejelentkezés során, akkor kérhetsz jelszó emlékeztetőt. Amennyiben ez sem segít, akkor mindenképpen vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A belépés után válaszd a kiutalás gombot, ami továbbít a pénzügyi tranzakciókhoz. A kiutalásnál kiválaszthatod, hogy melyik szolgáltatód választanád, ebben az esetben válaszd a VISA opciót.

A következő lépésként be kell írnod, hogy mekkora összeget akarsz kiküldeni a kaszinó számládról. Ennél be kell tartanod a VISA pénzutalási módhoz kötődő minimum és maximum limiteket, erről alább bővebben olvashatsz.

Mobile 20Bet_3
20Bet mobil weboldal

Végül kattints az Elküldés gombra, mellyel elindítod a kiutalási folyamatot. Ha itt hibaüzenetbe ütközöl, akkor mindenképpen ellenőrizd, hogy rendelkezésedre áll-e elegendő összeg a számládon a kiküldéshez. Gyakran előfordulhat, hogy valamit elszámoltál vagy olyan összeget is ki akarsz utalni, amit bizonyos feltételek teljesítéséhez kötnek.

Tipikusan ilyenek lehetnek a különféle bónuszokhoz vagy promóciókhoz kötődő ajándék összegek. Ezeknél nem csak a megkapott pénzt nem küldheted ki egyből a való életbeli VISA számládra, hanem a velük nyert összegeket sem.

A lejátszási követelmények minden esetben előírják, hogy hányszor kell megjátszanod tétként a kapott összeget vagy a befizetésed és a bónusz együttes összegét, hogy a nyeremények szabadon felhasználhatóvá váljanak.

A lejátszási követelmények teljesítését minden esetben betartja a 20Bet, ha ezt nem teljesíted, akkor a kiutalási kérelmed még akkor is elutasításra kerül, ha magát a küldési folyamatot meg tudod kezdeni.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Kiutalási limitek

A legtöbb szerencsejáték oldal meghatároz bizonyos limiteket, melyek a kiutalásokhoz kötődnek. Ebből a szempontból a 20Bet sem más, és itt is figyelembe kell venned ezeket a korlátozásokat.

A VISA pénzkiutalási mód is rendelkezik kiutalási limitekkel, melyek minden egyes tranzakcióra vonatkoznak. Emiatt, ha például több pénzt szeretnél kiküldeni, mint ami az engedélyezett maximum, akkor több tranzakcióra kell bontanod az utalást.

A következő két fejezetben megismerheted, mekkora az a minimum és maximum összeg, amit a 20Bet a VISA kiutalási módhoz meghatározott.

Minimálisan kiutalandó összeg

A 20Bet a minimálisan kiutalandó összeget 10 euróban határozta meg a VISA kártyás tranzakciókhoz. Annak érdekében, hogy ki tudd küldeni a pénzed ennek a kártyaszolgáltatónak a felhasználásával, legalább 10 eurót ki kell utalnod. Az ennél kisebb összegeket a rendszer nem engedi feldolgozni.

Összehasonlítva más oldalakkal, ez a limit viszonylag alacsonynak számít. Más szerencsejáték cégek magasabb minimumokat szoktak meghatározni, így a 20Bet esetében akkor is ki tudod küldeni a nyereményed, ha alacsonyabb értékű.

20Bet Bónusz

Ráadásul a cég nem kötelezi arra a játékosait, hogy nagyobb összegeket halmozzanak fel a számlájukon, ezzel nagyobb felügyeletet tudsz gyakorolni a saját pénzed felett. Gyakori hiba szokott lenni, hogy 10 eurónál kisebb bónusz összegeket szeretnének kiutalni a játékosok.

Ők a sok kicsi, sokra megy elve alapján egy gyors regisztráció után igénybe veszik a bónuszokat, majd azonnal a VISA számlájukra is utalnák őket. Ennek kivédésére találták ki a kaszinók a lejátszási követelményeket, melyek teljesítése nélkül nem utalható haza az ajándék összeg.

Maximálisan kiutalható összeg

A minimum összeg mellett a 20Bet meghatározott egy maximum összeget is, melynél többet egyetlen tranzakcióval nem tudsz kiküldeni. Ez a VISA esetében 4000 euró.

Más weboldalakkal összehasonlítva ez a limit viszonylag magasnak számít, ezért nem kell apróbb tranzakciókkal trükköznöd, ha nagyobb nyereményt akarsz kiutalni magadnak.

Ha az összegyűlt pénzed nagyobb, mint 4000 euró, akkor azt több utalásra kell bontanod. Természetesen a szabályok alól vannak bizonyos kivételek, például, VIP tagként sokkal kedvezőbb limiteket kaphatsz.

Az is előfordulhat, hogy egy-egy nagyobb összegű jackpot elnyerésekor a maximálisan kiutalható összeg komoly akadály állít eléd a pénz felvételekor. Ilyenkor érdemes felvenned a kapcsolatot a 20Bet ügyfélszolgálatával, akik segíteni tudnak abban, hogy a limitet jóval meghaladó összeget is kiutalhass VISA segítségével.

Amennyiben high roller játékos vagy, az ügyfélszolgálat segítségével gondoskodhatsz arról, hogy ne csak nagy összegeket utalhass be a 20Bet fiókodba, hanem komoly nyeremény esetén gondtalanul fel is vehesd azt. VIP játékosként amúgy is kiemelt figyelmet fordítanak mindenhol a kényelmedre.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

20Bet VISA kiutalási idők

Szimbólumok Nyerőgépek_1

A kiutalási kérelem elküldése után a 20Bet állítása szerint nagyjából 12 órára van szükségük, míg a részükről ellenőrzik és jóvá hagyják a tranzakciót. Ez a többi szerencsejáték oldallal összehasonlítva gyorsnak mondható, hiszen gyakran több munkanap is kell a versenytársaknál az ellenőrzéshez.

Ez még nem az jelenti, hogy 12 órán belül a VISA kártyádra kerül a pénzed, a 20Bet tájékoztatása szerint ugyanis 1-3 munkanapba is beletelhet, míg a teljes folyamat lezajlik. Általában a betéti kártyák esetében tovább tart, mint a hitelkártyáknál.

A kiutalási idő annak függvényében is változhat, hogy melyik bankon keresztül kaptad meg a VISA kártyád. A bankok ugyanis befolyással lehetnek a kiutalásokra, így ezt is érdemes figyelembe venned a tervezéskor, amikor a pénzed kiküldöd a 20Bet számládról.

Az egyes határidők megadásánál jellemzően mindenhol banki munkanapokkal kell számolni. Azt azonban érdemes figyelembe venned, hogy a résztvevő országok mindegyikében más-más napokon lehetnek üzemszüneti napok. Emiatt más országokban akkor sincs munkanap, amikor Magyarországon igen, ezért a kiutalási folyamatod elhúzódhat. Amennyiben bármilyen akadályba ütközöl ezen a téren, a 20Bet ügyfélszolgálata segíteni tud az okok kiderítésében.

A kiutalás díjai

Zászló Magyarország

A jó hír az, hogy a 20Bet egyetlen fillér költséget sem számít fel a pénzed kiutalásához. Ez azt jelenti, hogy amennyit kiküldtél magadnak, akkora összeget fogsz megkapni a VISA kártyádra.

Ez nagyon jó hír, hiszen sok szerencsejáték oldal másképp gondolkodik, és költséget rak a kiutalásaidra. Van olyan hely, ahol minden egyes kiutalásra fix díj vonatkozik, míg máshol a kiutalandó összegtől függően szednek be költségeket. Máshol pedig a kiküldendő pénzed megadott százalékát tartják vissza, egy bizonyos összeghatárig bezárólag.

Akármelyik eset is áll fenn, minden költség érdemben befolyásolja a nyereséged. Emiatt mindig érdemes olyan kaszinót választani, amely a lehető legkevesebb díjat számítja fel a kiutalásaidra.

A 20Bet már régen felismerte azt, hogy leginkább úgy tudja megtartani a hűséges játékosait, és fenntartani a piacon a jó hírét, ha fair módon áll az ügyfeleihez, és nem számol fel rejtett költségeket. Az átlátható díjaknak és költségeknek köszönhetően mindig pontosan tudhatod, hogy melyik tranzakció mennyibe fog kerülni, és hogy vonnak-e le közben extra díjakat.

Gyakori 20Bet Casino kiutalási problémák

Bár a 20Bet oldalán nagyon egyszerűen ki tudod utalni a nyereményeid, néha problémákkal is szembesülhetsz. Igazán kellemetlen, amikor valamilyen hiba miatt nem jutsz a pénzedhez, így érdemes ezekkel is megismerkedned.

A legfontosabb tudnivaló, hogy minden problémával, így a kiutaláshoz kötődőkkel is, nyugodtan fordulhatsz a 20Bet ügyfélszolgálatához. Ők minden esetben utána tudnak járni annak, mi történt, és segíteni is tudnak a megoldásban.

Az alábbiakban megismerheted a leggyakoribb problémákat, melyek felléphetnek a nyereményed kiutalása közben a VISA kártyádra.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

A játékos nem fejezte be a játékos ellenőrzési folyamatot

A 20Bet megköveteli minden játékosától, hogy igazolja a személyazonosságát az első kiutalás teljesítése előtt. Ez az úgynevezett KYC (Know Your Customer) eljárás, melyet törvények írnak elő.

Bár elsőre idegesítő dolognak tűnhet, valójában ez egy nagyon jó dolog. Egyrészt harcol a pénzmosás ellen, másrészt téged is véd a csalók ellen. Nem csak a 20Bet oldalán kell ezt elvégezned, hanem minden, engedéllyel rendelkező szerencsejátékos oldalnál kötelező a folyamat, akármelyik kiutalási módot is választod.

A 20Bet részletes útmutatót készített arról, hogy hogyan kell megerősítened a személyazonosságod. Ennek során fel kell töltened a személyazonosító igazolványod, illetve, a kiutaláshoz használt pénzügyi szolgáltató számlalevelét, ami ez esetben a VISA-t jelenti.

20Bet Platform_3

Amint ezekkel megvagy, a 20Bet ellenőrzi a dokumentumokat. Amennyiben bármilyen hibát észlel, akkor felkér ennek javítására, az esetlegesen nem megfelelő dokumentumok pótlására. Ha pedig minden rendben, akkor a státuszod ellenőrzötté válik a cégnél, és elindul az aktuális kiutalási kérelmed teljesítése.

A továbbiakban pedig már nem lesz szükség a játékos ellenőrzési folyamat elvégzésére a következő pénzkiküldések előtt, hiszen ezt elég egyszer elvégezni. Amennyiben törlöd a fiókod és később újra regisztrálsz, akkor ismét át kell esned a játékos azonosítási folyamaton.

Nagyon fontos, hogy nem szabad csalnod a dokumentumok hitelességével, hiszen ez azonnali kizárást eredményezhet a 20Bet oldalairól, és esetlegesen még az addig összegyűlt nyereményeid is elveszítheted. Mindig ügyelj arra, hogy a szerencsejáték oldalakon már regisztrációnál is a valós adataidat add meg, különben nem fogsz átmenni a játékos azonosítási eljáráson.

Banki problémák

Egyes esetekben a pénzed kiutalásában részt vevő bank is okozhat gondokat. Természetesen őt is kötik a KYC előírások, és meg kell győződnie arról, hogy nem pénzmosás vagy másféle illegális dolog folyik a háttérben.

Ha a résztvevő banknál is szükséges elvégezned az ügyfélazonosítási eljárást, akkor a pénzküldésed egészen addig függőben lehet, míg ezt meg nem teszed, függetlenül attól, hogy a 20Bet oldalán egyszer már túlestél ezen.

Emellett számos másféle technikai gond vagy beállítás is akadálya lehet annak a banknál, hogy ne kaphasd meg a pénzed. Ha a pénzkiküldés meghiúsul, akkor rendszerint kapsz valamilyen visszajelzést arról, hogy mi volt az oka.

Ezután már fel tudod keresni a bankot, és segítséget kérhetsz az ügyfélszolgálatán. Gyakran különféle limitek vagy korlátozások kapcsolódnak a VISA kártyádhoz, melyeket vagy fel kell emeltetni ideiglenesen, vagy el kell távolíttatni.

Néhány pénzintézet teljesen blokkolja a szerencsejáték oldalakra való pénzküldést vagy az onnan történő pénzek fogadását. Ilyen esetekben nem tudsz mit csinálni, hanem a VISA helyett valamilyen alternatív megoldást kell találnod.

Az is visszatérő hiba, hogy a többszöri hibás próbálkozás vagy egyszerre, több indított tranzakció esetén a bank csalásvédelmi mechanizmusa beindul. Ők ezzel próbálják megakadályozni, hogy a VISA kártyád ellopása esetén a rossz szándékú felhasználók tömeges tranzakciókkal merítsék le a kereted.

Ilyenkor esetlegesen a bank munkatársai felkereshetnek a megadott elérhetőségeid valamelyikén, hogy megerősítést kérjenek tőled, tényleg te indítottad-e el a tranzakciókat.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

Kaszinó játékgép verseny

96%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A pénzkiutalás a 20Bet oldalán nagyon egyszerű a VISA kártyád segítségével, alapvetően egy gyors és biztonságos megoldásnak számít. Akkor is jó választásnak számít, ha nem akarsz díjakat fizetni, illetve igénybe vennéd a viszonylag magas kiutalási limiteket is.

Mivel ez a fizetési mód a 20Bet oldalán könnyedén felhasználható, ezért ez még egy okot jelent arra, miért is választ ezt a szerencsejáték vállalatot.

Utolsó frissítés: 28/12/2022 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben áttekintettem a VISA pénzátutalás használatának előnyeit és hátrányait a 20Bet Casino nyereményeinek kifizetéséhez. A nulla díjjal, a magas kifizetési limitekkel, a gyors és biztonságos tranzakciókkal a VISA pénzátutalás az egyik legjobb módszer, amelyet a 20Bet kaszinónál a nyereményei befizetésére és kifizetésére használhat.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath