Book of Shai játssz online

Book of Shai

Azok a kezdők, akik egy nagy volatilitású játékkal szeretnének játszani, figyeljenek: a Book of Shai magas nyereményeket kínál egy ókori egyiptomi témájú világban.

Amit ebben a cikkben találsz:

 • Mi teszi egyedivé a nyerőgépet?
 • Lehet nyerni a nyerőgépünkön?
 • Hogyan játszhatsz a nyerőgépeinkkel és még sok más.

Olvassa el ezt a cikket, hogy többet megtudjon nyerőgépeinkről és nyerjen!

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

A Book of Shai-ról

Ez a nyerőgép az ókori Egyiptom témájára épül. A nyeremények egy ősi könyv köré épülnek. A játékban Anubisz szobrai és thaimatsu szobrok láthatók a háttérben! A feszültség fokozódik, ahogy a misztikus zenére pörgeted a nyerőgépet.

A játékot az egyszerű design és a nyerőgépek pörgetésének öröme jellemzi. Az időről időre megjelenő könyvek és az irány, hogy hamarosan magas nyereményt kaphatsz, szintén nagyon izgalmas!

Slot specifikációk

Ez a nyerőgép kissé alacsonyabb RTP-vel rendelkezik. A leggyakrabban játszott nyerőgépek általában 95-97% között vannak. Ez azt jelenti, hogy alapvetően gyakrabban fogsz veszíteni, de amikor mégis nyereményt kapsz, az valószínűleg magasabb lesz a szokásosnál.

Specifikációk:

NévBook of Shai
JátékszolgáltatóSwintt.
Minimális tét$0.2
Maximális tét$20
RTP (kifizetés megtérülése)93.93%
Fizetősorok20 utca.
A tárcsák száma x szintek száma5 x 3
Maximális kifizetési szorzó10,325 alkalommal
Megjelenés dátuma2023. Március 28.

A fedélzeten lévő/nem lévő eszközökkel:

Automatikus pörgés
10~míg az ingyenes pörgetések elnyerhetők
Gyors pörgetések
Jackpot×

Slot kifizetési táblázat

Összesen 10 minta áll rendelkezésre. Nyolc szabályos minta van; minél több azonos minta van, annál magasabb a nyeremény. Az alacsony kifizetésű minták ábécék, míg a magas kifizetésű minták aranyszínű, izzó motívumok. A különösen magas fizetésűek 15-ször többet fizetnek.

A WILD minta azonban, amely valójában egy különleges minta, különösen nagy, 25-szörös nyereményt hoz. Ráadásul a WILD minta más mintákat is helyettesíthet, így még több esélyt ad a nyerésre. Egy másik különleges minta a könyv. A könyv minta nem fizet, de a játék megnyeréséhez elengedhetetlen.

A nyerővonalakról

A játékban 20 különböző nyerővonal található. Ezek mindegyike akkor érvényes, ha három vagy több vonal balról jobbra van felsorakoztatva.

Screenshot Book of Shai

Hogyan kell játszani a Book of Shai játékkal?

A Book of Shai játék egyszerű. A játék akkor fizet, ha balról három vagy több minta illeszkedik egymáshoz.

Hogyan kell játszani a Book of Shai-t:

 1. A minták sorrendje balról jobbra haladva kerül meghatározásra.
 2. Ha balról három vagy több azonos minta jelenik meg, a játék fizet.
 3. Ha egy könyv mintája jelenik meg, akkor egy minta kerül elő a könyvből.
 4. Minden azonos mintával rendelkező hely WILD.
 5. Ha az összes minta felsorakozik, nyereményt kapunk.

A szabad pörgetések akkor indulnak el, ha:

 1. 3 minta a könyvből ingyenes pörgetéseket vált ki

Book of Shai funkciók

A Book of Shai játékmenet megértéséhez a következő három funkcióra van szükség.

Book of Shai funkciók:

 • Könyvminta
 • Ingyenes pörgetések
 • Vásárlási funkció

Nézzük át ezeket részletesebben az alábbiakban.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

92%
ÉRTÉKELÉS

Könyvminta

Egy vagy több könyvminta hatására minden egyes könyv kinyílik, és egy magas vagy alacsony kifizetésű mintát tár fel. A szabály az, hogy a képernyőn megjelenő azonos minta WILD. A könyvek csak a 2-4 tárcsák egyikén jelenhetnek meg.

Ha két könyvnek ugyanaz a mintája van, akkor az első könyv már WILD mintával rendelkezik. Ezért a másik minta is WILD lesz, és az esélyek megnőnek.

Ha három könyvnek ugyanaz a mintája, a WILD-ek száma megnő, és minden egyes WILD-mintához egy szorzó kapcsolódik. A szorzók x2, x3 vagy x5 értékűek. Továbbá három könyv együtt nyolc ingyenes pörgetést generál.

Ingyenes pörgetések

Az ingyenes pörgetések a Book of Shai játékban ugyanazok, mint a normál módban, de egy továbbfejlesztett változatban. Ha egynél több könyv van, minden egyes minta a szokásos módon WILD-dé válik. Azonban nem csak ez, hanem az egész tárcsa, amelyen a minta található, WILD-dé válik.

Ha ugyanaz a minta két könyvben is megjelenik, mindegyikhez szorzó kapcsolódik. A szorzó lehet x2, x3 vagy x5. Ha három könyvet használunk, akkor egy további szorzó kerül hozzáadásra. A szabály az, hogy ha három könyvet összegyűjtöttünk, további nyolc ingyenes pörgetés generálódik.

Vásárlási funkció

Az ingyenes pörgetések mód 100 dollárért vásárolható meg. Vásárlás esetén a játék stílusa az, hogy először három könyvet kell előállítani, mielőtt belépünk az ingyenes pörgetések módba.

Mobile Betonic_3
Élvezze a legjobb mobil szórakozást az Betonic

Miért ajánlott a Book of Shai játék

A Book of Shai-ban az a jó, hogy egyszerű. Összességében csak a következő három dolgot kell szem előtt tartanod ahhoz, hogy megértsd a játékot:

 1. Minél több könyvet kapsz, annál jobb.
 2. Minél többet fizetsz ki balról, annál jobb.
 3. Minél több mintát fizet ki, annál jobb.

Ezért ajánlott a kaszinó kezdő játékosoknak, akik még nem ismerik a nyerőgépeket. Az ingyenes pörgetések módban is biztonságos a játék, mivel nincsenek különösebben bonyolult előírások.

Lehet nyerni a Book of Shai játékon?

A Book of Shai alacsony RTP-vel rendelkezik, és valóban nehéz kifizetést elérni. Nem fizet túl jól, és minél többet teszel, annál több pénzt veszítesz. Valóban megpörgettem 10.000 dollárt a pénzemből egy 2 dolláros téttel (demo játék), és az eredmények a következők voltak.

Minden egyes pörgetésnél megmaradt pénz:

Pörgetések számaEgy könyv előállításának száma (két könyv előállításának száma)ÖsszegLegnagyobb osztalék
50. pörgetés5 (0)$99,923.9$9
100. pörgetés8(3)$99,879.2$9.5
150. pörgetés6(1)$99,801.1$7.5

Ennek az az oka, hogy a könyv nem mindig fizet ki csak azért, mert megjelenik. Például, ha a könyvben szereplő minta nincs a képernyőn, akkor a WILD minta nem csatolódik. Emellett a mintákat balról kell összekötni, így még ha megjelenik is a WILD minta, nem biztos, hogy kifizet.

Ugyanakkor az is igaz, hogy egyszerre magas nyereményre törekedhetsz, ha megpróbálsz minél többször egyforma mintát találni. A lényeg például az, hogy hány mintát tudsz összegyűjteni, nem pedig az, hogy csak egy magas nyereményt biztosító mintát találsz el.

Tény, hogy a 150. és 200. pörgetés között, amikor két könyvmintázat jelent meg, és öt vagy több azonos minta jelent meg, 32,8 dollár magas kifizetést kaptam. Az ingyenes pörgetések is nagyon fontosak, és valaki valóban nyert 1890 dollárt ingyenes pörgetésekkel. A normál játékon nem könnyű nyerni. Az ingyenes pörgetések mód használatával és a minták számának növelésével azonban magasabb nyereményeket érhetsz el.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

92%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan játsszuk a stratégiát

Az ingyenes pörgetések megvásárlása során ajánlott a veszteségvonalig játszani. A Book of Shai normál módban nem könnyen fizet. Ezért jobb az ingyenes pörgetések megvásárlása, még ha kicsit drágák is, hogy magasabb nyereményeket kapjunk.

Én tulajdonképpen két ingyenes pörgetést vásároltam 100 dollárral, és az első alkalommal csak maximum 30 dollárt nyertem, ami több volt, mint amennyit elköltöttem. A második alkalommal azonban 27,6 és 21,5 dollárt nyertem. Két további ingyenes pörgetés következett, és nyertem 14,2 $, 55,5 $, 13 $ és 75 $.

A teljes nyeremény 246,65 dollár volt, ami több, mint az első és a második vásárlásnál. Az ingyenes pörgetések vásárlása azonban a szokásosnál több pénzbe került. Ezért óvatosan játsszon, és vegye figyelembe, hogy mennyi pénz áll rendelkezésére.

Játsszon a Book of Shai játékkal!

A Book of Shai egy egyszerű játék, és magas nyereményekre vágyó high rollerek és kezdők számára egyaránt ajánlott. A szokásos kifizetések általában alacsonyak, de kreativitással megragadhatod a lehetőséget. Próbálj meg játszani, miközben megnyered az Ancient Egyptian Book of Shai-t!

Utolsó frissítés: 09/06/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ha új online nyerőgépet keres, nézze meg a Book of Shai-t. Regisztráljon most a bemutatott oldalon, és játsszon ezzel az izgalmas online nyerőgéppel.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath