Tome of Madness -A kaszinó nyerőgépeken

Tome of Madness

A Tome of Madness egy olyan nyerőgép, amely ötvözi a szórakozást a nagy durranással. A magas nyereményeket óriási polipszörnyek elleni harcban célozhatod meg. Ebben a cikkben többet megtudhatsz a Tome of Madness vonzerejéről. Ha egy izgalmas nyerőgépet keresel, akkor ez a neked való.

Olvassa el ezt a cikket, hogy többet megtudjon a Tome of Madnessről:

 • A nyerőgép specifikációi
 • Hogyan kell játszani
 • Miért nem lehet nyerni a nyerőgépünkön
 • Stratégia és még több
140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

A Tome of Madnessről

A Tome of Madness egy titokzatos nyerőgép, amely az amerikai Cthulhu-mítosz alapján készült a 20. században. A nyerőgép történetvezérelt. A történet Rich Wilde kalandort követi, aki elindul a gonosz Cthulhu titkainak megfejtésére. Ősi leleteket és tárgyakat keres, és ősi dokumentumokat használ, hogy megfejtse az ősi romok rejtélyeit.

Cthulhu, a polipszerű molluszkaszörny valójában mega wildként jelenik meg a nyerőgépben. A normál és ingyenes pörgetések mellett számos speciális effekt is található, így még a kezdők is élvezhetik a látványt. A bónuszjáték is nagy nyereményeket kínál, így azoknak ajánlott, akik értékelik a magas nyereményeket.

Tome of Madness specifikációk

A Tome of Madness a szokásos specifikációkkal rendelkezik. Kezdőknek és high rollerek számára egyaránt ajánlott, mivel a fogadási limitek 0,1 és 1000 dollár között mozognak.

Tome of Madness specifikációk:

NévTome of Madness
JátékszolgáltatóPlay'n Go
Minimális tét0,1 USD
Maximális tét$1,000
RTP (kifizetés megtérülése)96.59%.
Fizetősorok-$0.1
A tárcsák száma x szintek száma5 x 5
Maximális kifizetési valószínűség2,000x
Megjelenés dátuma27/06/2019

Fedélzeti játékkal és anélkül:

Automatikus pörgetés
Gyors pörgetések
Jackpot×

Tome of Madness osztaléktáblázat

A Tome of Madness a következő nyolc osztalékszimbólummal rendelkezik. A Cthulhu, a kard, a gyűrű és a koponya szimbólumok magas osztalékot fizetnek, míg a kristályszimbólumok alacsony osztalékot. Felhívjuk figyelmét, hogy a Tome of Madness nem rendelkezik nyerővonalakkal. Az osztalék akkor nyerhető, ha a fenti szimbólumok közül négy vagy több van egy sorban, akár függőlegesen, akár vízszintesen.

Screenshot Tome of Madness

A Tome of Madness játékmódja

A Tome of Madness ugyanúgy játszható, mint egy tipikus online nyerőgép. A játék alapvető menete az, hogy aktiváld az ingyenes pörgetéseket, és a normál pörgetések megemésztése közben a legmagasabb nyereményekre törekedj.

Hogyan kell játszani a Tome of Madness-t:

 1. A normál pörgetéseknél négy vagy több szimbólumot kell egy sorba illesztened, akár vízszintesen, akár függőlegesen, akár vízszintesen.
 2. A kifizetett szimbólumok eltűnnek, és új szimbólumok hullanak le felülről.
 3. Ha egy szimbólum a leesett szimbólum után kerül a képernyőre, a kifizetés láncolódik.
 4. Az eltűnt szimbólumok a bal felső sarokban található portálmutatóban tárolódnak.
 5. A felhalmozott portálmutatók számától függően speciális effektek lépnek működésbe.
 6. Az ingyenes pörgetések (bónuszjáték) 42 vagy annál több felhalmozásakor válnak ki.
 7. A Mega Wildok akkor jelennek meg, amikor a minitáblán lévő összes szem szimbólum felszabadul.
 8. A Mega Wildok a képernyőn keresztül mozognak, és magasabb nyereményeket eredményeznek.

A fenti folyamat automatikus, így a játékosoknak nem kell semmilyen különleges műveletet végrehajtaniuk. Még a kezdők is lazán játszhatnak, miközben élvezhetik a különböző hatásokat. Ha az automatikus lejátszás funkció be van kapcsolva, akkor lehetőség van a tét összegének beállítására is, majd a játék előrehaladásának figyelésére.

A portál ketrecéről

A Tome of Madness játékban a kifizető szimbólumok eltűnnek, és a képernyő bal felső sarkában található portálketrecben gyűlnek össze. A portálmutató felhalmozódásának számától függően ezután a ‘Szakadék’, ‘Üresség’ és ‘Ingyenes pörgetések’ nevű speciális funkciók aktiválódnak.

Szakadék

Az Abyss egy olyan funkció, ahol a képernyőn megjelenő speciális vad (könyv) függőlegesen és vízszintesen egy sugárral aktiválódik. A gerendán lévő összes szimbólum eltűnik, és nagyobb nyereményt biztosít. Az Abyss akkor aktiválódik, ha a felhalmozott portálmutatók száma 14 és 26 között van.

Üresség

A Void egy olyan funkció, amely egy véletlenszerűen kiválasztott szimbólum eltűnését okozza. Ha több szimbólumot választanak ki a képernyőn, akkor azok eltüntetésével nagyobb nyereményt nyerhetnek. Az Ürességet úgy tervezték, hogy akkor váltson ki, ha a portálmutató 27 és 41 között van. Ne feledje, hogy a Void aktiválásához az alább ismertetett Special Wild (Könyv) is szükséges.

A minijátékokról

A minitábla egy 5×5-ös négyzet a Tome of Madness képernyő bal alsó sarkában. A minitábla négyzeteit véletlenszerűen egy „szemjel” jelöli. A minitábla és a szemjelzők a különleges vadak megjelenésének kiváltói, amelyek nagyon fontosak ebben a játékban.

Hogyan jelennek meg a speciális vadak:

 1. A minitáblán véletlenszerűen megjelennek a szem szimbólumok.
 2. A szem akkor nyílik ki, ha a szemjelnek megfelelő területen nyereményt ér el.
 3. Ha nem történik kifizetés, amíg a szem nyitva van, a speciális vad szimbólum ott jelenik meg.

Ne feledje, hogy a szemjelek a Mega Wild kiváltásához is fontosak, amelyet alább ismertetünk.

Mobile Betonic_3
Élvezze a legjobb mobil szórakozást az Betonic

Wildok a Tome of Madnessben

A Tome of Madnessben a következő háromféle Wild jelenik meg. Ezek más szimbólumok helyett alkotnak szerepet, és mindegyiknek megvan a maga egyedi funkciója.

Különleges vadak

A Special Wild (könyv) az Abyss Void aktiválásához használt szimbólum. Minden egyes felhalmozott portálmutatóért kettő jár.

A kiosztott speciális vadak folyamata:

A felhalmozott portálmérők számaA különleges vadak száma
7 - 13 egység2 szerzett
14 - 26 egység2 megszerzett (mélység aktiválva)
27-41 egység2 megszerzett (üresség aktiválva)

*A fentieken kívül a fent említett minitábla (szem szimbólumok) akciójával is nyerhetők.

Multiplikátor vadak

A Multiplier Wild egy olyan vad szimbólum, amely képes megduplázni a nyereményt. A játék főszereplőjét, Rich Wildot ábrázolja. A Multiplier Wild véletlenszerűen jelenik meg a normál és az ingyenes pörgetésekben (bónuszjáték).

Mega Wild

A Mega Wild egy különleges szimbólum, amely kizárólag az ingyenes pörgetéseken (bónuszjátékok) jelenik meg. Egy óriási (2 x 2) Cthulhu (polip) alakját ölti. Amikor a Mega Wild megjelenik a képernyő tetején, fokozatosan halad lefelé, és a környező szimbólumok széles skáláját eltünteti, ami magas nyereményeket eredményez. Ez a Tome of Madness játékban a nagy nyereményekhez nélkülözhetetlen funkció.

Ne feledje, hogy a Mega Wild akkor jelenik meg, ha az ingyenes pörgetések során a minitáblán megjelenő mind a 12 szem szimbólumot megnyitja.

Ingyenes pörgetések a Tome of Madness játékban

A Tome of Madness ingyenes pörgetések akkor indulnak el, ha a normál pörgetés során összegyűjtött portálmutatók száma 42 vagy annál több. A portálmutatók felhalmozódásának száma a megnyert és eltűnő szimbólumok számától függ. A portálmutatók felhalmozódásának száma és az ingyenes pörgetések száma közötti kapcsolat a következőképpen alakul.

Tome of Madness ingyenes pörgetések gyakorisága:

A felhalmozott portálmérők számaIngyenes pörgetések száma
42 - 44 egység3-szor
45 - 47 egység4 alkalommal
48-50 darab5 alkalommal
51-53 darab6 alkalommal
54 vagy többHétszer

A próbaverzió adatai szerint az ingyenes pörgetések valószínűsége (belépési gyakorisága) viszonylag alacsony, 1/100 körüli. Az ingyenes pörgetések fordulónkénti várható értéke (az aktiválástól a befejezésig) körülbelül 50-szeres.

Miért ajánljuk a Tome of Madness játékot?

A Tome of Madness-t robbanó ereje és szórakoztató értéke miatt ajánljuk. Ha az alábbi leírás elnyerte a tetszésedet, akkor érdemes kipróbálnod a Tome of Madness-t.

1. Rendkívül robbanékony

A Tome of Madness maximális szorzója 2000-szeres, ami egyetlen csapás nagyságának felel meg. Valójában többször is előfordult már magas nyeremény, például „170 000 jen 1 000 jenes tétért” és „900 000 jen 5 000 jenes tétért”.

A nyerőgép magas ingyenes pörgetéseket is kínál, ami azt jelenti, hogy gyakoriak a nagy nyerési lehetőségek. Ez egy rendkívül robbanékony nyerőgép, így azok számára is alkalmas, akik nagy nyereményekre vágynak.

2. Rendkívül szórakoztató

A Tome of Madness játék magas szórakoztató értéke és puszta szórakozása is nagy vonzerőt jelent. A történethez kapcsolódó speciális funkciók egymás után lépnek működésbe, a bónuszok során szörnyek mozognak a képernyőn, és a helyzet szédítő tempóban változik.

Az állandó várakozás és izgalom érzése teszi ezt a nyerőgépet olyanná, amit nehéz megunni. A játék produkciója, zenéje, részletes kidolgozása és a trükkök is gondosan megtervezettek, így a játék izgalma nagyon vonzó. Az online nyerőgépek kezdőknek is jó választás, hiszen úgy élvezhető, mintha csak egy játék lenne.

Lehet nyerni a Tome of Madness játékon?

A Tome of Madness játékon többek között azért nem lehet nyerni, mert az ingyenes pörgetésekből származó nagy nyeremények valószínűsége alacsony. Mint már említettük, ennek a nyerőgépnek az ingyenes pörgetések valószínűsége a próbaadatok alapján körülbelül 1/100, míg a várható érték körülbelül 50-szerese. Ez azt jelenti, hogy átlagosan 100 tétre csak 50 nyereményt fogsz begyűjteni.

Ennek ellenére a nyerőgépnek nagy egyszeri nyereménye van. A legmagasabb szorzó 2000-szeres. Egyetlen nagy találat pillanatok alatt megfordíthatja a dolgokat. Ezért, ha kidolgozol egy stratégiát, akkor elmondható, hogy ez egy olyan nyerőgép, ahol eleget nyerhetsz.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

92%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan támadjuk meg a játékot

A Tome of Madness stratégiájának kulcsa a pörgetések számának növelése, hogy növelje a nagy nyeremény esélyét. Ahhoz, hogy egy nagy nyereményt elérjünk, fontos, hogy növeljük a próbálkozások számát, és újra és újra próbálkozzunk. A próbálkozások számának növelésére jó taktika, ha pörgetésenként kevesebbet teszel, és hosszabb ideig játszol. Ha úgy érzi, hogy a játék egyértelműen jól megy, növelheti a téteket, és támadásba lendülhet.

Ha nagy nyereményt ér el, ami jelentősen megnövelheti az egyenlegét, akkor ajánlott, hogy csak úgy elszaladjon a nyereményével. Másrészt, ha nem ér el nagy nyereményt, és a játék nem megy jól, bölcs dolog csökkenteni a veszteségeket, és újrakezdeni az egészet. Játék közben nehéz nyugodt döntéseket hozni, ezért előre döntsön a veszteségvonalról.

A Tome of Madness játékával!

A Tome of Madness egy jó nyerőgép, amely egyszerre robbanékony és szórakoztató. A nyereségesség és a megjelenítés szempontjából is szórakoztató gép. Kezdő online nyerőgépek számára ajánlott, mivel az irányítás és a szabályok egyszerűek, és van automatikus lejátszási funkció.

Utolsó frissítés: 26/05/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ha új online nyerőgépet keresel, nézd meg a Tome of Madness-t. Regisztráljon most a kiemelt oldalon, és játsszon ezzel az izgalmas online nyerőgéppel.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath