3 Dancing Monkeys játssz online

3 Dancing Monkeys

A 3 Dancing Monkeys egy forró online nyerőgép, amelyet 2023 áprilisában adtak ki. Ebben a cikkben a 3 Dancing Monkeys-t különböző nézőpontokból fogjuk elmagyarázni. Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mit tudhatsz meg a 3 Dancing Monkeys játékról:

 • A nyerőgép áttekintése
 • A specifikációkról
 • Jellemzők, amelyekre érdemes odafigyelni
 • Stratégiák a játékhoz és még sok más

Akár egy nyerő online nyerőgépet keres, akár növelni szeretné nyerési esélyeit a nyerőgépeinken, az alábbiakban megtalálja, amit keres.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

A 3 Dancing Monkeys játékról

A 3 Dancing Monkeys a Pragmatic Play egyik nyerőgépes játéka, amelyet 2023. április 18-án indítottak útjára. A három táncoló majom figura az ingyenes pörgetések során vidám hangulatot és a gazdagodás várakozását kelti.

A szimbólumok a hagyományos kínai és japán kultúrán alapulnak, mint például a legyezők, tökök és koban. A három majom a Nikko Toshogu szentély „három majmára” emlékeztet, így a tartalom ismerős a japán játékosok számára. A speckókat a szokásos nyerőgépekhez képest magasabb volatilitás jellemzi. A játék izgalma és a magas hozam, amikor nyerünk, a fő vonzerő.

Slot specifikációk

3- A Dancing Monkeys egy standard specifikációkkal rendelkező nyerőgép. Az általános specifikációk, beleértve a fogadási összegeket és a kifizetési százalékokat, alapvetőek, így a kezdők számára könnyen játszható nyerőgép. Figyelemre méltó, hogy a volatilitás magas. A maximális kifizetés 12 077-szeres. Ha szerencsés vagy, akár jackpotot is realizálhatsz.

Screenshot 2 Million B.C.

Specifikációk:

Név3 Dancing Monkeys
JátékszolgáltatóPragmatikus játék
Minimális tét0,3 USD
Maximális tét150 USD
RTP (kifizetés megtérülése)96%.
Fizetősorok243 utca.
A tárcsák száma x szintek száma5 tárcsa x 3 szint
Maximális kifizetési valószínűség12,077 alkalommal
Megjelenés dátuma2023/4/18

A fedélzeten lévő/nem lévő játékkal:

Automatikus pörgés
Gyors pörgetések×
Jackpot

Slot kifizetési táblázat

3- A Dancing Monkeys a következő kifizetésekkel rendelkezik több mint 10 különböző szimbólum esetén. A legmagasabb kifizető szimbólum a lámpás (szerencse). A következő legmagasabb kifizető szimbólumok a gyümölcs, a legyező, a tök és a kobán, ebben a sorrendben. Az A, K, Q, Q, J és 10 szimbólumok alacsonyabb nyereményt fizetnek, de nagyobb eséllyel nyernek.

Ezen kívül a 3 Dancing Monkeys játékra jellemző osztalék a WILD szimbólum (szerencse), amely a fent felsorolt szimbólumok mindegyikét helyettesítheti. Például a ‘Luck, Luck, Luck’ szimbólummal ott nyerhetsz, ahol a ‘Luck, Luck, Luck’ szimbólummal nyernél.

Hogyan kell játszani a 3, Dancing Monkeys játékot?

A 3, Dancing Monkeys egy ingyenes pörgetős játék. A játék akkor fizet, ha három vagy több szimbólum van egy nyerővonalon. Az alapstratégia az, hogy játsszuk a normál játékot, és várjuk meg, amíg a drágakövek kiváltják az ingyenes pörgetéseket.

Hogyan kell játszani a 3 Dancing Monkeys játékot:

 1. A normál játékban a szimbólumok egyezésével célozza meg a kifizetéseket.
 2. A véletlenszerű ingyenes pörgetések akkor válnak ki, ha drágakő szimbólumok jelennek meg a képernyőn.
 3. Az ingyenes pörgetések száma 5 és 15 között változik.
 4. Ha további ingyenes pörgetések kerülnek kiosztásra, folytassa.
 5. Térjen vissza a normál játékhoz, és várja meg, hogy az ingyenes pörgetések újra elinduljanak.

A 3, Dancing Monkeys játékban piros, zöld és kék drágakőszimbólumok jelennek meg a normál játék során. Ha akár egy drágakőszimbólum is megjelenik a képernyőn, az ingyenes pörgetések funkció elindul. Ez azt jelenti, hogy esélyed van magas nyereményeket nyerni.

Vegye figyelembe, hogy a drágakőszimbólumok a jobb oldali majom melletti térben tárolódnak, és a majom mögötti drágakőhalom egyre nagyobb és nagyobb lesz. Ez azonban csak egy lépcsőzetes jelenség, és az, hogy az ingyenes pörgetések beindulnak-e vagy sem, véletlenszerű. Az első kiválthatja az ingyenes pörgetéseket.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

3 Dancing Monkeys ingyenes pörgetés funkció

A 3 Dancing Monkeys játékban a ‘drágakő szimbólum’ az a kiváltó jel, amely elindítja az ingyenes pörgetéseket. Amikor egy drágakő szimbólum megjelenik a képernyőn, egy véletlenszerű ingyenes pörgetés indul.

Háromféle drágakőszimbólum létezik – piros, zöld és kék -, és mindegyiknek sajátos funkciója van. Ha egynél több drágakőszimbólum jelenik meg, a funkció többszörösen aktiválódik, és egy erősebb ingyenes pörgetésként kezelik.

3 – Dancing Monkeys ingyenes pörgetések funkció:

DrágakőJellemzőkLeírás
Vörös5x5 tárcsákA nyerővonalak 5x3-ról 5x5-re bővültek, növelve a nyerési esélyeket
ZöldWILD Több WILDWILD szimbólumok (áldások) kerülnek hozzá, növelve a nyerés valószínűségét
KékNyeremény szorzó WILDx2, x3, x5" WILD szimbólumok kerülnek hozzáadásra, növelve a nyereményt a szorzóval (pl. 6x, ha a nyerő szimbólumok között x2 és x3 szerepel)

Az ingyenes pörgetések módban a normál szimbólumok mellett a Mystery szimbólum (petárda) is megjelenik. A Mystery Symbol egy olyan szimbólum, amely a képernyőn való megjelenésekor azonnal fizet vagy növeli az ingyenes pörgetések számát.

Az ingyenes pörgetések belépési aránya körülbelül 1/140. Ezért az ingyenes pörgetések kiváltásának könnyűsége átlagos vagy kissé alacsony. A kiváltott ingyenes pörgetéseknek csak körülbelül egyharmada-negyede növelheti jelentősen a nyereményt.

Miért ajánlott a 3 Dancing Monkeys játék

A 3 Dancing Monkeys elsősorban „robbanékonysága” és „belépési aránya” miatt ajánlott. További információkért lásd alább.

Mobile Thrillsy_6
Élvezze a legjobb mobil szórakozást az Thrillsy

1. A kegyelemdöfés nagysága, a maximális kifizetés 12 077-szerese.

3- A Dancing Monkeys egy meggazdagodási nyerőgép ingyenes pörgetéses módban. A legnagyobb nyeremény 12 077-szeres. Ha megpörgeted a kereket, a nyereményed többszörösére, akár több tucatszorosára is megtöbbszöröződhet. Sőt, a tesztjeink azt mutatták, hogy egy ingyenes pörgetéses módban több mint 2,5-szeresére növelheted a pénzed.

2. Könnyebb belépni az ingyenes pörgetésekbe

A 3 Dancing Monkeys ingyenes pörgetésekbe való belépési aránya körülbelül 1/140, és gyakran már 50 pörgetés után be lehet lépni az ingyenes pörgetésekbe. Az ingyenes pörgetések megvásárolhatók a téted 100 x 100 $ kifizetésével is. Az ingyenes pörgetések megvásárlásakor a drágakő szimbólumok aktiválódnak, és folyamatosan nagy nyereményekre számíthatsz. Alapvetően kétféle drágakővel lehet nagyobb eséllyel nyerni.

Lehet 3, táncoló majmot nyerni?

3- Dancing Monkeys nem túl stabil. A nyerőgép úgymond egy „magas kockázatú, magas jutalom” nyerőgép. A találatok nagyok, és sok pénzt lehet keresni, de ha folyamatosan keveset találsz, akkor a bevételed inkább negatív lesz.

Ezért a 3 Dancing Monkeys játékon való nyeréshez elengedhetetlen, hogy tudd, mikor kell abbahagyni. Ha a játék elején meggazdagodsz, vagy ha a játék közepén vagy a későbbiekben fordul a szerencse, akkor minél hamarabb ki kell szállnod a játékból. A lecsapás konkrét módjairól bővebben a következő részben leírt stratégiában is olvashatsz.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan kell támadni

A 3- Dancing Monkeys stratégiája egyszerű: nyerj és fuss. Ennek leghatékonyabb módja, ha korán nagy győzelmet aratsz, és azon a ponton elhagyod a játékot. Állítsd be a „mennyit nyerek, mielőtt kiszállok” célvonalat, és törekedj arra, hogy minél hamarabb befejezd a játékot.

Másrészt, ha nem üti meg a jackpotot, a pénze fokozatosan csökkenni fog, ezért fontos, hogy beállítson egy stop-loss vonalat. Gondold át, mikor szállsz ki, ha veszítesz, például: „kiszállok, amikor a pénzem egy kövér negyeddollárosra csökken” vagy „kiszállok, amikor kövér dollárokat veszítek”. Az is ésszerű, hogy akkor is nyereséget érjen el, ha az ingyenes pörgetéseket egyszerre három különböző szín váltja ki, ami ritkán fordul elő.

A megfelelő pénzösszeg ismerete is ajánlott. Kutassa fel a tényleges pörgetési próbahelyzetet a célvonal és a veszteségvonal meghatározásához.

Játsszon 3 Dancing Monkeys!

A 3 Dancing Monkeys egy álomgép, ahol egy csapásra lecsaphatsz a nagy nyereményre. Emellett szórakoztató nyerőgép, magas ingyenes pörgetésekkel és különböző fejlesztésekkel. Az irányítás és a szabályok egyszerűek, így még az online nyerőgépes kezdők is habozás nélkül élvezhetik a játékot. Reméljük, hogy élvezni fogod a 3 Dancing Monkeys játékot!

Utolsó frissítés: 26/05/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ha új online nyerőgépet keresel, nézd meg a 3 Dancing Monkeys-t. Regisztráljon most a kiemelt oldalon, és játsszon ezzel az izgalmas online nyerőgéppel.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath