BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS
ÖSSZEFOGLALÓ

Remek bónuszokkal és még jobb nyerőgépekkel és kaszinó játékokkal vár Téged is a Thrillsy Kaszinó oldala. Készen állsz a kihívásra? Regisztrálj és nyerj!

RÉSZLETES ÉRTÉKELÉS
Mobil kaszinó
Promóciók
Játékok
Ügyfélszolgálat
POSITÍVUMOK
 • Nagyszerű bónuszok
 • Félelmetes játékok
 • Csodálatos mobil szórakozás
NEGATÍVUMOK
 • Nincs bingó játék
 • Nincs hotline
 • Nincs Paypal

Thrillsy Kaszinó vélemény

A Thrillsy kaszinó egy viszonylag új szereplőnek számít a szerencsejáték piacon. Az oldal mögött azonban korántsem egy szerencsejáték-újonc áll, hanem a jól ismert üzemeltető, a Bellona N.V., amely több oldalt is működtet, és most egy újabb érdekes szolgáltatót dobott a piacra. A magyar nyelven is elérhető weboldal természetesen a hazai játékosokat is várja. Ehhez kiemelkedő játék kínálatot és izgalmas promóciókat biztosít.

Thrillsy Platform_5

Szakértőink alaposan elemezték a kaszinó által nyújtott szolgáltatásokat, amelyet az alábbi cikkben olvashatsz. Ha egy megbízható online kaszinóban szeretnél játszani, akkor olvasd végig az értékelésünket, és regisztrálj néhány perc alatt az oldalunkon található linken keresztül.

A Thrillsy kaszinó oldalának az elrendezése

A Thrillsy kaszinó egy átlátható, könnyen kezelhető weboldallal várja a játékosokat. A szürkés-kékes háttér a fehér színű szöveggel kellemesen olvasható. A legfontosabb információkat, illetve a regisztrációs menüpontot pedig sárgával emelték ki.

A főoldalon kiemelt helyen olvashatók az üdvözlő bónusz részletei. A felső menüsorban pedig minden fontos menü megtalálható. Külön menüpontot kapott a kaszinó és az élő kaszinó szekció is. Itt kapott helyet a Promóciók menüpont is, ahol az összes bónusz és ajánlat egy helyen megtalálható.

A Kaszinó menüponton belül is rendkívül könnyű eligazodni. Kiemelték az összes fontos játéktípust, így a videó nyerőgépeket, az asztali játékokat, a jackpot játékokat, szabadidő játékokat, a videó pókert és a kaparós sorsjegyeket is. Itt a kereső segítségével akár kedvenc játékunkra is rákereshetünk, vagy leszűrhetjük a játékokat fejlesztők szerint is.

Az élő kaszinó menüpontban pedig a játékok típusonként vannak csoportosítva. Így nem kell külön keresgélni az élő blackjack, rulett, baccarat vagy éppen póker játékokat.

Izgalmas Thrillsy kaszinó bónusz ajánlatok

A Thrillsy kaszinó egy nagylelkű üdvözlő bónusszal várja az újonnan regisztrálókat. A meglévő játékosok számára pedig általában szezonális ajánlatokat biztosít. Az üdvözlő bónusz nem más, mint egy 4 héten keresztül tartó újratöltési csomag, amelynek maximális értéke elérheti akár a 400.000 forintot is. Ahhoz, hogy ezt a csomagot igénybe lehessen venni, a regisztrációt követően legalább 20 eurónak megfelelő összeget kell befizetni az első bónusz igénybevételéhez.

Minden további bónuszhoz szintén 20 euró befizetése szükséges alkalmanként. Ami fontos, hogy mindegyik bónuszhoz tartozik egy-egy bónuszkód is, amelyet a befizetés során meg kell adni, és a bónusz összegét ezt követően írják jóvá a számlán.

Thrillsy Bónusz_5

Az üdvözlő bónusz újratöltési csomag a következőket tartalmazza:

 • Üdvözlő bónusz az első befizetés után – ez egy 100%-os párosított bónusz,amelynek az értéke maximum 80.000 forint lehet. Igénybevételéhez a THRILL200 bónuszkódot kell megadni.
 • Második befizetési ajánlat – 50%-os bónusz maximum 100.000 forint értékben. A befizetés során a THRILL250 kódot kell megadni.
 • Harmadik befizetéshez kapcsolódó bónusz – ez szintén 50%-os legfeljebb 100.000 forintig. Az ajánlathoz tartozó bónuszkód a THRILL50.
 • Negyedik befizetéshez kapcsolódó bónusz – 100%-os párosított bónusz, 120.000 forint maximális értékben. A befizetés során a THRILL300 kódot kell beírni a bónuszkód mezőbe.

A kaszinóban a meglévő játékosok számára is folyamatosan kínálnak bónuszokat. Ezek általában szezonális ajánlatok. Az aktuális bónuszok és azok részletei a Promóciók menüpontban található meg, így érdemes ezt folyamatosan figyelemmel kísérni.

Ha valaki igénybe vesz egy bónuszt, nem szabad arról elfeledkezni, hogy minden esetben tartoznak hozzá fogadási feltételek. A Thrillsy kaszinó által előírt megforgatási és egyéb követelményekről az alábbiakban részletesebben is írunk.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

A bónuszok időbeli felhasználhatósága

Amikor egy kaszinó bónuszt kínál az ügyfeleknek, akkor általában meghatározza, hogy mennyi időn belül kell azt felhasználni. Ez az időszak általában 7 és 21 nap között változik, de természetesen a kaszinó dönthet úgy, hogy eltér ettől az időszaktól. Ezért nagyon fontos, hogy mielőtt igényelnénk egy-egy bónusz, mindig ellenőrizzük, hogy mennyi időnk van felhasználni azt. Ha ugyanis túllépjük ezt az időtartamot, akkor a bónusz összegét törlik a számláról.

Ez akkor különösen fontos, ha egy nagyobb összegű bónuszt szeretne valaki igénybe venni. Ennek a lejátszáshoz ugyanis több időre lehet szükség. Ha csak néhány nap áll rendelkezésre, akkor előfordulhat, hogy a játékosok nem tudják kihasználni a bónusz kínálta előnyöket.

Megforgatási követelmények

A kaszinó bónuszoknak szintén fontos jellemzője a megforgatási követelmény, vagy más néven fogadási követelmény. Ezt azt jelenti, hogy a kaszinó meghatározza, hogy a bónuszként jóváírt összeget hányszor kell megjátszani ahhoz, hogy a belőle származó nyereményt ki lehessen venni a számláról.

Az online kaszinókban gyakran 35-50-szeres fogadási követelményt írnak elő. Ez azt jelenti, hogy a bónuszként kapott összeget legalább ennyiszer kell megjátszani, mielőtt kifizetést lehetne indítani a számláról. Nem árt azonban elolvasni a feltételek, mivel előfordulhat, hogy egy kaszinó nem csak a bónusz összegének a megforgatását kéri, hanem a bónusz és a befizetés összegét együttesen.

Ebben az esetben sokkal nagyobb összeget kell megforgatni, és természetesen általában erre is adnak egy időkeretet. Érdemes tehát olyan kaszinót és ajánlatot keresni, ahol alacsonyabb megforgatási követelményt írnak elő, hiszen ekkor kevesebbet kell játszani és kockáztatni ahhoz, hogy valódi pénzes nyereményt lehessen kivenni a számláról.

Az egyes játékok bónuszokba történő beszámítása

A kaszinó oldal szerződéses feltételei között szintén meghatározzák, hogy melyik játékokkal való játék számít bele a bónusz megforgatási követelményeibe. Sőt sokszor az is jellemző, hogy egyes játékok különböző arányban számítanak.

A legtöbb esetben az alacsonyabb kifizetési aránnyal rendelkező játékok 100%-ban számítanak. A magas kifizetési arányú nyerőgépeket sokszor kizárják, vagy csak kisebb mértékben vesznek részt a bónusz teljesítésében. Szintén jellemző, hogy a blackjack játékok, amelyeken nagyobb a nyerési esély, nem számítanak, míg a rulett maximum 10%-ban vesz részt.

Ez azért fontos, mert ha valaki olyan játékokkal szeretne játszani, amelyek kisebb mértékében számítanak, akkor értelemszerűen többet kell ezekkel játszania, hogy teljesítse a bónusz feltételeit.

A Thrillsy kaszinóban játékkínálata

AThrillsy kaszinóban mindenki találhat a számára megfelelő játékot. Az oldal kínálatában ugyanis egyaránt szerepelnek a nyerőgépes játékok, az asztali kártyajátékok valamint élő kaszinóban is lehet játszani. Az oldalon jelenleg mintegy 60 fejlesztő játékai találhatók meg a különböző szekciókban.

A videó nyerőgépek között olyan klasszikusokkal lehet találkozni, mint a Book of Dead, a Rise of Merlin, a Sweet Bonanza. De található itt számos Megaway nyerőgép, és a Novomatic gaminator játékai közül is több elérhető az oldalon. A témákat tekintve pedig senkinek nem lehet panasza. Hiszen találhatók itt klasszikus gyümölcsös nyerőgépek, de különböző témájú tematikus nyerőgépek is.

Thrillsy Nyerőgépes játékok_2

Az oldalon külön menüpontban találhatók a jackpot nyerőgépek. Itt egyelőre csak néhány játék van, de mind a Microgaming portfóliójába tartozik, így biztosak lehetünk abban, hogy ezek kiváló minőségűek.

A kaszinójátékok kedvelői sem fognak csalódni. A rulett, a blackjack és a baccarat számos változata is megtalálható itt, ráadásul különböző fejlesztőktől. Sőt a videó póker játékokat külön menüpontba rendezték az egyszerűbb navigáció érdekében.Természetesen azok is megtalálják itt a számításukat, akik az élő kaszinójátékok iránt érdeklődnek. Szinte minden kaszinójáték élő változata elérhető az oldalon.

Az oldalon elérhető szoftverfejlesztők

A Thrillsy kaszinó mintegy 60 játékfejlesztővel dolgozik együtt. Ezek között megtalálhatók a legnagyobb, piacvezetőnek számító vállalatok, valamint a kisebb, feltörekvő szoftver készítők is. A kaszinó ezáltal biztosítja, hogy játékkínálata minél színesebb és izgalmasabb legyen.

Thrillsy Élő kaszinó játékok_2

Ráadásul, ha valaki egy-egy fejlesztő játékaival szeretne játszani, akkor lehetőség van arra, hogy az egyes kategóriákban akár ezen szempont szerint is lehet válogatni a játékok között. A fejlesztők között olyan nevek találhatók meg, mint a Play’n Go, a Pragmatic Play, a Microgaming, a NetEnt, vagy éppen a Novomatic.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

A be- és kifizetések menete

Ahogy az egy jó online kaszinótól elvárható, a Thrillsy oldalán is sokféle be- és kifizetési lehetőség érhető el. Ezek között megtalálhatók a hagyományos bankkártyák, az e-pénztárcák, a prepaid kártyák.

Az elfogadott fizetési módok között a következők:

 • Visa
 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • Rapid Transfer
 • MiFinity
 • Card Crypto Payment
 • Revolut
 • Jeton
 • Crypto

Minden fizetési mód – a banki átutalás kivételével – valós időben történik a befizetéskor. A kifizetések pedig fizetési módtól függően 1-7 nap alatt valósulnak meg. Fizetési mód választásakor érdemes azt figyelembe venni, hogy vannak olyan módszerek, amelyek csak befizetéshez használhatok, de kifizetést nem indít a kaszinó rájuk.

Emellett az is jellemző, hogy az egyes fizetési módokhoz tartoznak be- és kifizetési limitek. Sőt, a Thrillsy megadta a maximálisan kifizethető összeget is, amely nem haladhatja meg hetente az 5.000 eurót. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan történik a kaszinó számlájára való befizetés, illetve az elért nyeremények kivétele a számláról.

Hogyan zajlik a befizetés a Visa kártyával?

Az online kaszinó számlára történő befizetés egy egyszerű folyamat, mindössze az alábbi lépéseket kell követni.

 • Lépj be a felhasználói fiókodba, vagy ha még nem játszottál a kaszinó oldalán, akkor hozz létre egy felhasználói fiókot.
 • Kattints a befizetések menüpontra.
 • Itt válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot. Bankkártyás fizetés esetén például kattints a VISA ikonra.
 • Ha szeretnél valamilyen promóciós- vagy bónuszkódot felhasználni, akkor írd be annak a kódját.
 • Add meg, hogy mekkora összeget szeretnél feltölteni a kaszinónál vezetett számlára.
 • Töltsd ki a fizetéshez szükséges pénzügyi adatokat. Itt meg kell adni a bankkártya számát, a rajta szereplő nevet, a lejárati dátumot és a CVC kódot.
 • A befizetés gombbal indítsd el a tranzakciót.
 • Amennyiben szükséges, add meg a tranzakció hitelesítéséhez szükséges jelszavakat és kódokat.
 • Ezt követően sikeres fizetés esetén az összeg néhány percen belül megjelenik a kaszinó számládon.

Hogyan működik a visszavonás

A nyeremények kifizetéséhez szintén a felhasználói fiókban található Kifizetések menüpontra kell kattintani. Ahhoz, hogy kifizetést indíthass a kaszinó számláról, először hitelesítened kell a regisztráció során megadott személyes adatokat. Ha ez megtörtént, akkor el lehet indítani a kifizetést.

Ehhez ki kell választani, hogy milyen pénzügyi szolgáltatót szeretnénk használni. Ha például a Skrillt választod, akkor ennek a fizetési módnak az ikonjára kell kattintani. Meg kell adni a Skrill fiók azonosítóját, a használni kívánt valutát és az összeget. A jóváhagyás után az összeg hamarosan meg is jelenik a számládon.

A Thrillsy kaszinó használhatósága mobil eszközökön

A Thrillsy kaszinó weboldalát minden webes felületre optimalizálták. Ez azt jelenti, hogy nemcsak asztali gépeken fut tökéletesen, hanem hordozható eszközökön is. A reszponzív kialakításnak és dizájnnak köszönhetően kisebb képernyőn is minden funkció elérhető, és a játékok is tökéletesen futnak a mobilok böngészőjében.

Mobile Thrillsy_6

Sőt, mivel a legtöbb játékot úgy fejlesztették ki, hogy mobilon is használni lehessen azokat, így a legtöbb nyerőgépes és kaszinójáték a mobil változatban is elérhető. Ráadásul a hagyományos webes és a mobilos felhasználói fiókok tökéletesen szinkronizáltak, így elegendő egyetlen felhasználói fiók hogy akár otthon, akár útközben játszhass.

Mivel a Thrillsy kaszinó tökéletes játékélményt biztosít a mobilok böngészőjében is, így nem fejlesztettek külön applikációkat. Az alábbiakban azonban bemutatjuk, hogy a különböző operációs rendszereket használó hordozható készülékeken hogyan lehet használni a kaszinó szolgáltatásait.

Hogyan használd a kaszinó játékait iPhone készüléken?

Mivel a Thrillsy kaszinó weboldalát minden böngészőre optimalizálták, így az iPad és iPhone készülékeken alapértelmezett Opera böngészőben is tökéletes játékélményt nyújt. De ha más, HTML5 technológiát támogató böngészőt használsz, akkor sem lesz problémád a szolgáltatások használata során. A játékhoz nem kell mást tenni, mint felkeresni a kaszinó weboldalát, bejelentkezni a felhasználói fiókba, és ott folytatni a játékot, ahol korábban abbahagytad.

Hogyan játszhatsz Android készüléken?

Ahogy az Apple készülékek esetén, úgy az Android esetén sem létezik külön applikáció ennél a kaszinónál. Android operációs rendszert használó telefonok esetén mindössze annyit kell tenni, hogy letöltesz egy olyan alkalmazást, amely támogatja a HTML5 technológiát. Ezután, ha bejelentkezünk a felhasználói fiókba, ugyanúgy játszhatunk, mint webes felületen.

Biztonsági intézkedések és adatvédelem

A Thrillsy kaszinó a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet engedélyével rendelkezik. Ez biztosítja azt, az oldal szabályosan működik, és megfelel a biztonsági előírásoknak és szabványoknak. Az oldalon a személyes adatok és a pénzügyi tranzakciók biztonságáról az SSL tanúsítvány gondoskodik. Ez gondoskodik arról, hogy illetéktelen harmadik felek ne férjenek hozzá a személyes adatokhoz.

A megfelelő biztonságra természetesen a játékosoknak is figyelniük kell. Ide tartozik az, hogy megfelelően erős jelszót adnak meg a regisztráció során, és néhány havonta lecserélik azt egy újra. Illetve arra is figyelni kell, hogy hol indítják el a pénzügyi tranzakciókat. A legjobb ezt otthon megtenni, ahol biztos lehetsz abban, hogy az internetes hálózat megfelelően védett.

Az ügyfélszolgálat elérhetősége

A Thrillsy online kaszinó 24/7 támogatást ígér, amelyhez az élő chat folyamatosan rendelkezésre áll. Sajnos ez magyar nyelven nem érhető el, de angolul egész gyorsan válaszolnak a kérdésekre. Az élő chatet a jobb alsó sarokban található ikonon keresztül lehet elérni. A felugró mezőkben meg kell adni a megfelelő adatokat, és le kell írni a kérésed illetve kérdéset. Az ügyfélszolgálat munkatársa általában néhány másodpercen belül válaszol.

Emellett e-mailen keresztül is kapcsolatba léphetsz a kaszinó kollégáival, amire általában 24 órán belül válaszolnak is. Ezt a felső sorban, a felhasználónév melletti ikonra kattintva, vagy pedig a support@thrillsy.com e-mail címen érheted el. Sőt, egy részletes GYIK oldal is rendelkezésre áll, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre azonnal választ találhatsz.

Hogyan lehet regisztrálni az oldalon?

A Thrillsy kaszinó oldalán a regisztráció egy rendkívül gyors folyamat, mindössze néhány percet vesz igénybe. Ehhez csak a leírásban található Regisztráció gombra kell kattintani, amely azonnal átvezet a kaszinó oldalára. A következő lépés, hogy ki kell tölteni az űrlapon található adatokat. Itt meg kell adni a felhasználóneved, az e-mail címed és a jelszavad. A tovább gombra kattintva egy újabb űrlap ugrik fel.

Itt a személyes adatokat kell kitölteni, amely nem más, mint a nemed, a keresztneved, a vezetékneved, az ország, a választott pénznem, a telefonszám és a születési dátum. Ezután a Fiók létrehozása gombra kell kattintani. Ezzel egyúttal azt is elismered, hogy elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket.

Milyen engedélyekkel rendelkezik a kaszinó?

A Thrillsy kaszinó üzemeltetője a Bellona N.V. nevű vállalat. A kaszinó Curacaoi Szerencsejáték Hatóság Engedélyével rendelkezik, No 8048/JAZ2010-010 engedély számmal. Ennek érvényességét a láblécben található ikonra kattintva bármikor ellenőrizheted is. Az engedély biztosítja azt, hogy az által nyújtott szolgáltatások megfelelnek az előírásoknak, és hogy szabályosan, a biztonsági szempontokat figyelembe véve működik.

Emellett a kaszinó felelős játékszervezésre is nagy hangsúlyt helyez. Egyrészt elkötelezett amellett, hogy a szolgáltatásait kizárólag 18 éves kor felett lehet igénybe venni. Másrészt együttműködik a BeGambleAware és a Gambling Therapy szervezetekkel is, annak érdekében, hogy segítsen azoknak, akik valamilyen szerencsejátékkal összefüggő problémával küzdenek.

Gyakran ismételt kérdések

Fentebb említettük, hogy a kaszinó egy részletes GYIK szekcióval rendelkezik. Ebben megválaszolják a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, így akkor is a hasznos lehet végigolvasni, hogy csak több információhoz szeretne valaki jutni. Ez a rész egyelőre csak angol nyelven érhető el az oldalon. Éppen azért, hogy segíthessünk, a leggyakoribb kérdéseket az alábbiakban megválaszoljuk magyar nyelven is.

Kell-e adót fizetnem a nyereményem után?

A jelenlegi magyar szabályozás szerint abban az esetben, ha valaki egy külföldi oldalon játszik és nyer, és a nyereményét szeretné kivenni, akkor az után adót kell fizetni, illetve az éves adóbevallásban is fel kell tüntetni. Ha ezzel kapcsolatban kérdésed van, akkor mindenképpen hasznos elolvasni a vonatkozó szabályozást, illetve szakértő segítségét kérni ennek menetével kapcsolatban.

A befizetésem nem érkezett, mennyi ideig kell várnom?

Attól függően, hogy milyen fizetési módot választottál, eltérő lehet a befizetett összeg beérkezési határideje. Vannak olyan fizetési módok, amelyek esetén a befizetés azonnal megjelenik a kaszinónál vezetett számlán. Ez akkor történik, ha például bankkártyát, vagy valamilyen e-pénztárcát használsz.

Banki átutalás esetén azonban ez a folyamat hosszabb idő is lehet. Ennek oka, hogy a banki utalási folyamatok jóval szabályozottabbak és több szereplő vesz részt benne. Ha viszont úgy érzed, hogy irreálisan hosszú ideje várakozol, akkor nyugodtan kérd az ügyfélszolgálat segítségét.

Milyen csekkekre van szükség a befizetésekhez?

Az európai uniós előírások szerint minden szerencsejáték vállalatnak azonosítania kell az ügyfeleit még azelőtt, hogy az első nyeremények kifizetését elindítanák. Ennek egyik oka, hogy így biztosak lehetnek abban, hogy kiskorúak nem vesznek részt szerencsejátékban. A másik pedig, hogy így küzdhetnek a pénzmosás ellen, hiszen minden játékosnak a valós adataival kell regisztrálnia.

A számla igazolásához általában egy személyazonosságot igazoló iratot kell feltölteni. Ez lehet például személyi igazolvány, vagy jogosítvány. Emellett a lakcím igazolását is szokták kérni, például közüzemi számlák vagy bankszámlakivonatok bemutatásának a segítségével.

Thrillsy kaszinó Összegzés

Összességében elmondhatjuk, hogy bár a Thrillsy egy új szereplőnek számít a szerencsejáték piacon, mégis izgalmas szolgáltatásokat kínál. Az oldal üzemeltetője a Bellona N.V., amelynek nagy tapasztalata van ezen a piacon, így biztosan nem fogunk csalódni a Thrillsy által kínált szolgáltatásokban sem.

Az oldal egyébként minden fontos szolgáltatásban felveszi a versenyt a régebbi szereplőkkel. Rendkívül széleskörű játék kínálatával biztosan senki nem fog unatkozni az oldalon. Hatalmas kínálattal rendelkezik a nyerőgépek és a kaszinójátékok terén, és természetesen az élő osztós játékok sem hiányozhatnak.

A jól átlátható menük, és a megfelelően csoportosított játékok segítségével szinte gyerekjáték kiigazodni az oldalon. A kaszinó a fizetési módok tekintetében is kiváló szolgáltatást biztosít, nem is beszélve a négy lépcsőből álló üdvözlő bónuszról. Úgy gondoljuk, hogy a Thrillsy egy megbízható online kaszinó, amelyet megéri kipróbálni.

Utolsó frissítés: 01/09/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben beszéltem az egyik legújabb online kaszinó oldalak Thrillsy Casino, az üdvözlő ajánlat, promóciók és minden más fontos információt az oldalon. Ha egy magyar online kaszinó oldalt keresel, ahol nagyszerű a fogadtatás és sokféle játék közül választhatsz, akkor a Thrillsy Casino-t érdemes megnézni.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath