BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

4.5 / 5
ÉRTÉKELÉS
ÖSSZEFOGLALÓ

Élő kaszinó, netes játékok és progresszív jackpotok. Játssz valódi dealerek ellen az előbbieken, nyerj több millió forintot az utóbbin, és közben próbáld ki a legjobb játékokat is!

RÉSZLETES ÉRTÉKELÉS
Mobil kaszinó
Promóciók
Játékok
Ügyfélszolgálat
POSITÍVUMOK
 • Nagyszerű bónuszok
 • Legjobb játékok
 • Csodálatos élő kaszinó
NEGATÍVUMOK
 • Nincs kaparós játék
 • Nincs römi
 • Nincs hotline

Betrophy Kaszinó vélemény

A Betrophy kaszinó nem túl régen jelent meg a piacon, és úgy gondoltuk, érdemes megnézni, hogy mit kínálhat egy új kaszinó. Az elemzésünk során megvizsgálunk minden szempontot, amely lényeges lehet egy online kaszinó választása során, és megnézzük, hogyan teljesít a Betrophy. Szó lesz többek között a játékok választékáról, a pénzügyi lehetőségekről, a mobilos elérhetőségről és még sok minden másról. Tarts velünk és tudd meg, mit tartogathat számodra a Betrophy kaszinó.

Betrophy Platform_3

Egy szépen kinéző Betrophy kaszinó

A Betrophy kaszinó esetén már első ránézésre is látható, hogy egy könnyen használható, átlátható oldallal van dolgunk. Az elegáns színkombináció, amely a fekete, a fehér és az arany színekből áll, gondoskodik arról, hogy egyetlen információt se tévesszünk szem elől.

Az oldal elrendezése is úgy lett kialakítva, hogy a játékosok minél könnyebben eligazodhassanak rajta. A felső menüsorban kapott helyet minden fontos szolgáltatás. Itt találhatók meg a kaszinó játékok, az élő kaszinó, illetve egy menüpontba kiemelve minden promóció is.

A kaszinó menüpontban külön almenükben kaptak helyet a videó nyerőgépek, az asztali játékok, a jackpot játékok és a videó póker is. Emellett egy kereső segítségével könnyen megkereshetjük a kedvenc játékunkat, sőt fejlesztők szerint is szűrhetünk. Az élők kaszinó menüpont is rendelkezik almenükkel, ahol csoportosították az élő rulett, az élő blackjack, az élő baccarat és az élő póker játékokat.

Nagylelkű üdvözlő bónusz csomag

A Betrophy kaszinó, ahogy minden más szerencsejáték szolgáltató, az újonnan regisztrálók számára üdvözlő bónuszt kínál. Ráadásul igazán nagylelkű ajánlattal várják az új játékosokat. Az első befizetést követően ugyanis tovább három héten keresztül újratöltési bónuszt lehet igényelni a következő befizetések mellé. A bónusz négy részletével így akár összesen 400.000 forint összegű bónuszt is lehet kapni a regisztrációt követő négy befizetés mellé.

Ahhoz, hogy az üdvözlő csomag egyes részeit igényelni lehessen, alkalmanként legalább 20 euró befizetése szükséges. A befizetés során meg kell adni azt a bónuszkódot, amely az aktuális bónuszhoz tartozik. Az üdvözlő csomag részletei valamint a hozzájuk tartozó bónuszkódok a következők:

Betrophy Bónusz_5

 • Első befizetési bónusz, ami nem más, mint egy 100%-os párosított bónusz, maximum 80.000 forint értékben. Az igényléshez szükséges bónuszkód a TROPHY200.
 • Második befizetési bónusz, amely egy 50%-os párosított bónusz, amelynek az értéke maximum 80.000 forint lehet. Az ehhez szükséges bónuszkód a TROPHY250
 • Harmadik befizetési bónusz, amely szintén egy 50%-os bónusz, maximum 100.000 forint értékben. Ennek igénylése során a TROPHYC50 kódot kell használni.
 • Negyedig befizetési bónusz, ami újra egy 100%-os bónusz, aminek az értéke elérheti a 120.000 forintot. Az ehhez szükséges bónuszkód a TROPHY300.

Emellett a kaszinó azokra is gondol, akik rendszeresen visszatérnek, és számukra is szervez különféle promóciókat. Ezek rövidebb távú ajánlatok, ezért ha valaki érdeklődik az után, hogy éppen milyen bónusz érhető el az oldalon, akkor a legjobb, amit tehet, hogy felkeresi a Promóciók menüpontot. Ebben minden információ megtalálható az aktuálisan elérhető bónuszokról és ajánlatokról, amire érdemes lehet lecsapni.

Egy dolgot azonban mindig szem előtt kell tartani, ha valaki bármilyen bónuszt igénybe szeretne venni. A kaszinók minden esetben bizonyos követelményeket társítanak hozzájuk, amelyeket teljesíteni kell annak érdekében, hogy a bónusz összegét, illetve az abból származó nyereményt kivehessük a számláról. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb ilyen követelményeket.

A bónuszok időbeli korlátozása

A bónuszok ingyenes pénzt jelentenek a játékosoknak, amelyet játékra költhetnek. Annak érdekében, hogy ezt ne lehessen hosszú időn keresztül használni, a kaszinók időbeli korlátozásokat szoktak alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy kikötik, hogy a bónusz összegét mennyi időn belül kell felhasználni. A legtöbb kaszinó 7 és 21 nap közötti időtartamot szokott megadni. A Betrophy oldalán például 21 napunk van a bónusz felhasználására.

A bónusz igénylése előtt érdemes ezt ellenőrizni, hiszen minél több idő van a felhasználásra, annál biztosabb, hogy teljes mértékben ki tudjuk használni a kapott összeget. Különösen igaz ez nagyobb összegű bónuszok igénybevétele esetén. Ez azért fontos, mivel ha letelik a megadott időtartam, akkor a bónusz összegét törlik a számláról.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

Fogadási követelmények

A kaszinók szintén elő szokták írni azt, hogy, hányszor kell megforgatni, azaz tétként feltenni a kapott összeget. Ezt hívjuk megforgatási vagy más néven fogadási követelményeknek. Ezt mindenképpen teljesíteni kell ahhoz, hogy a bónusz összegét, vagy a bónusszal elért nyereményt kivehessük a számláról. Figyelni kell azonban hogy mit ír elő a kaszinó. Egyes helyeken csak a bónusz összegét kell megforgatni, máshol azonban a bónusz és a befizetés összegét együttesen, ami egy lényegesen nagyobb összeg lehet.

Az átlagos fogadási követelmények 35-50-szeres megforgatást írnak elő általában. Tehát ennyiszer kell tétkén feltenni a kapott összeget. Érdemes tehát olyan kaszinót keresni, ahol minél alacsonyabb a fogadási követelmény, hiszen így kevesebbet kell játszani és kockáztatni ahhoz, hogy valódi pénzhez juthassunk. A Betrophy oldalán a megforgatási követelmény 40-szeres, ami jónak számít, viszont a bónusz és a befizetés összegére együttesen vonatkozik.

A játékok beszámítása a bónuszokba

Az is jellemző, hogy nem minden játék számít bele egyformán a megforgatási követelményekbe. Ez minden esetben a kaszinó döntésén múlik. Előfordul, hogy bizonyos játéktípusokat zárnak ki, de az is lehet, hogy konkrétan meghatározzák azon játékok listáját, amelyek nem, vagy csak kisebb arányban vesznek részt a promócióban.

Betrophy Nyerőgépes játékok

Jellemző, hogy azok a játékok számítanak, amelyek kifizetési aránya alacsony. Ezek általában teljes mértékben beleszámítódnak a fogadási feltételekbe. Emellett sokszor kizárnak bizonyos asztali játékokat. A blackjack például általában nem szerepel az elfogadott játékok között, hiszen viszonylag magas kifizetési aránnyal lehet rajta játszani, ami azt jelenti, hogy magasabb az esély a nyeremény elérésére.

Azért fontos ezzel tisztában lenni, hiszen egy olyan játékkal, amely kisebb mértékben számítódik bele a követelményekbe, többet kell játszani, így kockáztatni is. A Betrophy oldalán például a játékgépek, néhány kivételtől eltekintve teljese mértékben számítanak. A rulett összes verziója azonban csak 10%-ban számolódik bele a követelményekbe, míg a blackjack, a videópóker vagy a bakkarat egyáltalán nem számítanak.

A Betrophy kaszinóban elérhető játékok

A Betrophy kaszinó oldalán a Kaszinó menüpontban számos kategória közül lehet választani. Ahogy azt már a cikk elején is említettük, hogy az egyes játékok kategóriánként vannak rendezve. Az első a nyerőgépek kategóriája, ami kiemelt szerepet kap minden online kaszinóban, így a Betrophy oldalán is. Számos olyan klasszikus cím megtalálható itt, mint például a Book of Dead vagy éppen a Book of Ra.

Betrophy Élő kaszinó játékok

De nem hiányozhat a Legacy of Dead, a Fruit Party, a Starbust, vagy éppen a Novomatik klasszikus játékai, vagy a méltán népszerű Megaway játékok. A Betrophy oldalán található egy jackpot részleg is, ebben azonban mindössze néhány játék érhető el. A kaszinójátékok között az összes fontos kártyajáték számos változata megtalálható.

Elérhető itt a rulett, a blackjack, a bakkarat és a póker is, és csak rajtunk múlik, hogy melyik típust választjuk. Az élő kaszinó külön kategóriát képez a Betrophy weboldalán. Aki megnyitja, választhat az élő rulett, az élő blackjack, az élő gameshow, az élő bakkarat és az élő póker közül. Az említett játékokon kívül szerencsét próbálhatsz a szerencsekerékben, a kockajátékokban, valamint különböző ázsiai játékokkal is.

A Betrophy szoftverfejlesztők

A Betrophy kaszinó közel 60 fejlesztő vállalattal dolgozik együtt annak érdekében, hogy minél szélesebb játékkínálatot tudjon biztosítani a játékosoknak. Ezek között megtalálhatók a legnagyobb, piacvezető fejlesztők, és kisebb, feltörekvők is.

Ráadásul, ha valakinek van kedvenc fejlesztője, akkor annak a játékaira rá is lehet keresni a fejlesztők szerinti keresőben. A Betrophy olyan neves fejlesztők játékai kínálja az oldalon, minta Micorgaming, a Novomatic, a Pragmatic Play, az Evolution, vagy éppen a NetEnt, hogy csak néhány nevet említsünk.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan zajlanak a pénzügyi tranzakciók?

A Betrophy oldalán sokféle fizetési mód érhető el, így mindenki kiválaszthatja azt, amelyik számára a leginkább megfelelő. Figyelni kell azonban, hiszen vannak olyan fizetési módok, amelyek csak befizetésre használhatók.

A kaszinó által elfogadott fizetési módok a következők:

 • Visa
 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • Rapid Transfer
 • MiFinity
 • Card Crypto Payment
 • Revolut
 • Jeton
 • Crypto

A legtöbb fizetési mód esetén az befizetések szinte azonnal megtörténnek és általában a kifizetésekre is maximum egy-két napot kell várni. A kifizetési mód választásakor azonban érdemes lehet figyelembe venni azt, hogy melyik szolgáltató esetén igényel hosszabb időt, míg a pénz megjelenik a számlánkon.

A legtöbb fizetési módhoz tartoznak limitek, ezeket is érdemes a tranzakció indítása előtt ellenőrizni. Emellett pedig, ha valaki annyira szerencsés, hogy nagyobb összeget nyert, akkor azt nem szabad elfelejteni, hogy a kaszinó maximum 5.000 euró kifizetését engedélyezi hetente.

A jó hír az, hogy a Betrophy kaszinó oldalán lehet befizetést indítani forintban is. A kevésbé jó hír az, hogy a kifizetésekre ez nem igaz. Így ha valaki nyer, és szeretné felvenni a pénzt, akkor számolni kell az árfolyam okozta különbséggel is. Az alábbi pontokban bemutatjuk a kaszinó számlájára történő befizetések, illetve az elért nyeremények kivételének a folyamatát.

Hogyan fizethetek be a kaszinó számlámra?

A Betrophy kaszinóban a számlára való befizetés mindössze néhány kattintásból áll. Az alábbiakban bemutatjuk a befizetés folyamatát a bankkártyás fizetési módon keresztül.

 • Az első lépés, hogy be kell lépni az oldalon vezetett felhasználói fiókba. Ha még nem rendelkezel felhasználói fiókkal, akkor hozz létre egyet. Ennek a lépéseit lentebb szintén ismertetjük.
 • A saját profilodban kattints a befizetések menüpontra.
 • Válaszd ki a bankkártyás fizetési módot úgy, hogy a megfelelő ikonra kattintasz.
 • Ha bónuszkódot, vagy promóciós kódot szeretnél használni, akkor azt is ebben a lépésben kell megadni.
 • Írd be a feltölteni kívánt összeget, és válaszd ki a használni kívánt devizát.
 • A következő oldalon töltsd ki az online vásárláskor szokásos adatokat, azaz a bankkártya számát, az azon szereplő nevet, a lejárati dátumot és a CVC kódot.
 • Kattints a befizetés gombra, amivel el is indítod a tranzakciót.
 • Ezután a bankodnál szokásos módon hagyd jóvá a tranzakciót.
 • Sikeres fizetés után az összeg hamarosan megjelenik a kaszinónál vezetett számlán.

A nyereménye kifizetésének folyamata

A nyeremények kifizetéséhez a profil oldalon a Kifizetések menüpontont kell felkeresni. A kifizetés folyamata a következő lesz:

 • Válaszd ki a szolgáltatót, ahová utalni szeretnél. Ennek módja szintén az, hogy a megfelelő logóra kattintasz.
 • Írd be az összeget, illetve válaszd ki a számodra megfelelő devizát.
 • A következő oldalon meg kell adni a Skrill fiókod azonosítóját.
 • Nincs már hátra, mint jóváhagyni a tranzakciót, és az nyereményed hamarosan meg is érkezik.

Az Európai Unió területén működő szolgáltatók esetén az első kifizetés előtt a játékosoknak azonosítaniuk kell magukat. Ezt az Európai Uniós jogszabályok írják elő, annak érdekében, hogy megakadályozzák a kiskorúak részvételét a szerencsejátékokban, illetve hogy harcoljanak a pénzmosás ellen. Ehhez valamilyen személyazonosságot igazoló dokumentumot kell feltölteni a kaszinó által megadott módon.

A kaszinó használhatósága mobil eszközökön

A Betrophy kaszinó nem rendelkezik saját dedikált applikációval. Helyette inkább a weboldalának a fejlesztésére összpontosított, és minden felületre optimalizálta azt. Így nemcsak az asztali böngészőkben lehet használni, de a mobilok böngészőjében, kisebb képernyőkhöz igazodva is tökéletesen működik.

Mobile Betrophy_2

 

A mobil változathoz nem szükséges külön webcímet használni, viszont minden funkció elérhető benne, és a legtöbb játék is tökéletesen fut. Ez annak is köszönhető, hogy ma már minden játékot úgy fejlesztenek, hogy bármilyen eszközön lehessen használni azokat.

A Betrophy használata iPhone készüléken?

Ahogy azt említettük, a Betrophy nem rendelkezik külön applikációval, így az iPhone készülékek tulajdonosai is a mobil változattal tudnak játszani. Mivel a kaszinó weboldala a HTML5 technológiát használja, így az iPhone készülékeken elérhető Opera böngészőben is remekül használható. Természetesen más böngészőben is megnyithatod a kaszinó oldalát, csak arra figyelj, hogy az is ugyanezt a technológiát használja. A játék elkezdése pedig roppant egyszerű. Csak be kell írni a k

Hogyan lehet Android készüléken játszani?

A kaszinó az Apple készülékekre sem készített applikációt. Ebben az esetben is csupán arra kell figyelni, hogy szintén olyan böngészőt használjunk, amely támogatja a HTML5 technológiát. A játék menete itt is ugyanaz. A böngészőn keresztül csak be kell lépni az oldalra, és már játszhatunk is.

Biztonság és adatvédelem a Betrophy oldalán

A Betrophy kaszinó nagy gondot fordít a szabályos és biztonságos működésre, valamint az adatok biztonságára. Az oldal a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet licenszével rendelkezik. Ez garantálja azt, hogy a kaszinó a biztonsági intézkedéseket szem előtt tartva, szabályosan működik. Mindehhez a tárolt adatokat tűzfalakkal védik, a pénzügyi tranzakciók és a személyes adatok biztonságáról pedig SSL tanúsítvány gondoskodik.

A biztonságos használathoz természetesen a játékosok hozzájárulása is szükséges, hiszen nekik is gondoskodniuk kell arról, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá a fiókjukhoz. Ez történhet egyrészt egy megfelelően erős jelszó használatával. Másrészt nekik is minden tőlük telhetőt meg kell tenniük a fiókjuk védelme érdekében. Ezt megtehetik például azzal, hogy nem indítanak pénzügyi tranzakciót nyílt internetes hálózaton.

A Betrophy kaszinó ügyfélszolgálata

A Betrophy online kaszinó ügyfélszolgálatára sem lehet panasz, hiszen többféle módon is el lehet érni. Egyrészt rendelkezésre áll az élő chat, ahol 24/7 fordulhatunk a kaszinó kollégáihoz kérdéseinkkel. A chat ablak a jobb alsó sarokban található ikonra kattintva érhető el. A felugró mezőben az adatainkat megadva tudunk kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal. A válasz pedig általában néhány percen belül meg is érkezik.

A másik lehetőség arra, hogy kapcsolatba lépjünk az ügyfélszolgálattal az az, ha e-mailt írunk nekik. A support@betrophy.com e-mail címre küldött megkeresésekre általában egy napon belül válaszolnak. Emellett pedig egy Gyakran Ismételt Kérdések oldal is a rendelkezésre áll, amelyben a játékosok részéről a legtöbbször felmerülő kérdésekre adják meg a válaszokat.

Hogyan történik a regisztráció az oldalon?

A Betrophy kaszinó oldalán a regisztráció néhány perc alatt elvégezhető, hiszen mindössze két űrlapot kell kitölteni. A regisztráció lépései a következők:

 • Kattints a fenti leírásban található Regisztráció gombra, amely azonnal átvezet a kaszinó weboldalára.
 • Itt a regisztrációs űrlap első oldalán töltsd ki a következő adatokat:
  • felhasználónév
  • e-mail cím
  • jelszó
 • A tovább gombra kattintva a következő oldalra jutsz, ahol a ezeket az adatokat kell megadni:
  • nem
  • keresztnév
  • vezetéknév
  • ország
  • választott pénznem
  • telefonszám
  • születési dátum
 • Kattints a fiók létrehozása gombra. Ezzel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket is.

Milyen engedélyekkel rendelkezik a Betrophy?

A Betrophy kaszinót a Bellona N.V. vállalat működteti, amelynek a portfóliójában egyébként több szerencsejáték oldal is megtalálható. A kaszinót a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet Engedélyezte. Ez biztosítja, hogy a kaszinó szabályosan, az előírásoknak és szabványoknak megfelelően működik.

Ennek részeként a Betrophy nagy hangsúlyt helyez a felelős játékszervezésre is, különösen a problémás szerencsejátékosok kezelésére. Ennek érdekében olyan szervezetekkel működik együtt, mint a BeGambleAware és a Gambling Therapy annak érdekében, hogy hatékony segítséget tudjon nyújtani számukra.

Gyakran ismételt kérdések

Ahogy azt említettük, a kaszinó oldalán megtalálható egy Gyakran Ismételt Kérdések oldal, ahol a játékosok részéről a leggyakrabban felmerülő kérdéseket válaszolják meg. Ezt akkor is hasznos lehet végigolvasni, ha nincs semmilyen kérdésed, hiszen rendkívül hasznos információkat tudhatsz meg belőle. Az alábbiakban pedig mi is válaszolunk néhány olyan kérdésre, amelyek a gyakran felmerülhetnek, így gyorsan megtalálhatod ezekre is a választ.

Kell adóznom, ha nyerek a kaszinó oldalán?

Az szerencsejátékok utáni adózás minden esetben az egyes országok saját hatáskörében van. A magyar szabályozás szerint abban az esetben, ha magyarországi engedéllyel nem rendelkező szolgáltatónál játszik valaki, akkor a nyeremény után adót kell fizetni, illetve az adóbevallásban is fel kell tüntetni. A pontosabb részleteknek azonban mindenképpen járj utána az adóhivatal honlapján, vagy pedig kérdezz meg egy könyvelőt.

A befizetésem nem érkezett, mennyi ideig kell várnom?

A befizetés gyorsasága a legtöbb esetben a választott fizetési módtól függ. Egyesek esetében gyorsabban megérkezik a pénz, mások esetén azonban lassabb ez a folyamat. Először mindenképpen érdemes megnézni, hogy átlagosan mennyi időt vesz igénybe ez az általad választott pénzügyi szolgáltató esetén. Ha pedig ez sem segít, akkor fordulj az ügyfélszolgálathoz, akik segítenek majd kideríteni a részeleket.

Milyen csekkekre van szükség a befizetésekhez?

Az első nyeremény kifizetése előtt az online kaszinóknak mindenképpen azonosítaniuk kell az ügyfeleket. Ennek oka a szigorú Európai Uniós szabályozás, amely azért született, hogy egyrészt felvehessék a küzdelmet a pénzmosás ellen, másrészt pedig hogy megakadályozhassák a kiskorúak részvételét az online szerencsejátékokban.

A számla igazolása egyébként egy gyors folyamat. Mindössze egy személyazonosságot igazoló iratot, például személyi igazolványt vagy útlevelet kell fetölteni. Ráadásul ezt elég egyszer megtenni.

Betrophy Kaszinó Összegzés

Összegezve elmondható, hogy bár a Betrophy egy viszonylag új kaszinó, mégis remek szolgáltatásokat biztosít. Rendkívül széleskörű a játékkínálata, amihez vonzó üdvözlő bónusz társul. A játékosok a befizetési lehetőségek sokaságából választhatnak, ráadásul minden szolgáltatás tökéletesen fut mobilon is. Mi úgy gondoljuk, hogy mindenképpen megér egy próbát a kaszinó kipróbálása.

Utolsó frissítés: 01/09/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben beszéltem a Betrophy online kaszinóról, az ajánlatokról, a pénzügyi lehetőségekről és az oldal minden más fontos aspektusáról. Ha egy új kaszinót keresel, amely nagyszerű szolgáltatást kínál, akkor mindenképpen érdemes megnézned a Betrophy Casino-t.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath