Fortune Pike Gold játssz online

Fortune Pike Gold

A Fortune Pike Gold egy egyedülálló nyerőgép, melynek témája a „bányászat”. A ‘dinamitláz’ robbanékony ereje sok kaszinójátékos figyelmét felkeltette. Az alábbiakban ez a cikk részletesen ismerteti a Fortune Pike Gold vonzerejét és stratégiáit.

Olvassa el ezt a cikket, hogy többet megtudjon a Fortune Pike Goldról:

 • A nyerőgépünk specifikációi
 • Miért ajánljuk
 • Nyerési stratégiák és még több

Ha szereted a nagy nyereményekkel kecsegtető nyerőgépeket, akkor ez a nyerőgép neked való.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

A Fortune Pike Goldról

A Fortune Pike Gold egy nagyszabású online nyerőgép, amelyet a Foxium 2023 áprilisában adott ki. A játék alapja egy földalatti bánya, és olyan bányászat ihlette szimbólumokat tartalmaz, mint az ötcentes, az érc és a dinamit.

Kétféle bónusz érhető el, és az egyetlen találat robbanó ereje vonzó tulajdonság. A játék fejlesztésekor a produkcióra és a zenére is különös figyelmet fordítottak. Ez teszi a játékot valóban szórakoztató nyerőgéppé.

Fortune Pike Gold specifikációk

A Fortune Pike Gold specifikációi általában véve szabványosak, az alábbiak szerint. A minimális tét mindössze 0,2 $, így alkalmi játékra is alkalmas. További előnye a viszonylag nagy kifizetési szorzók, a kifizetések akár 10 000-szeresére is nőhetnek.

A nyerőgép specifikációi:

NévFortune Pike Gol
JátékszolgáltatóFoxium
Minimális tét0,2 USD
Maximális tét$25
RTP (kifizetés megtérülése)96.02%.
Fizetősorok20
A tárcsák száma x szintek száma5 x 3
Maximális kifizetési valószínűség10,000-szer
Megjelenés dátuma2023/04/10

A fedélzeten lévő/nem lévő játékkal:

Automatikus pörgés
Gyors pörgetések
Jackpot×

Fortune Pike Gold kifizetési táblázat

A Fortune Pike Gold nyolc különböző kifizető szimbólumot kínál: ha ezekből a szimbólumokból három vagy több jelenik meg balról a 20 lehetséges nyerővonal bármelyikén, a következő nyereményeket lehet nyerni. Ne feledje, hogy minden vad szimbólum helyettesítheti a fizető szimbólumokat és képezhet nyerővonalakat.

Screenshot 2 Million B.C.

Hogyan kell játszani a Fortune Pike Gold játékkal?

A Fortune Pike Gold játék egyszerű és egyszerű. A játék fő módja a normál pörgetések megemésztése és az ingyenes pörgetések vagy a rohanás kivárása. Ez a folyamat hasonló a legtöbb online nyerőgéphez.

Hogyan kell játszani a Fortune Pike Goldot:

 1. Törekedjen a normál pörgetések kifizetéseire.
 2. Adj hozzá vad szimbólumokat, amikor véletlenszerű vad szimbólumok válnak ki.
 3. Az ingyenes pörgetések akkor válnak ki, ha 3 scatter jelenik meg <az ingyenes pörgetések során>.
 4. Szorzókkal (x2, x3, x5) ellátott szimbólumok jelennek meg.
 5. 2 további ingyenes pörgetés, ha 2 scatter jelenik meg.
 6. 6 – A Dynamite Rush üzemmód 6 dinamit szimbólum megjelenésekor aktiválódik.

A Dynamite Rush akár 10 000-szeres bónuszt kínál. A következő részben további információkat talál a különböző funkciókról, például a Rydam Wild-okról, az ingyenes pörgetésekről és a Dynamite Rush-ról.

Fortune Pike Gold funkciók

A Fortune Pike Gold a következő öt eredeti funkcióval rendelkezik. Ezen funkciók teljes körű kihasználása kulcsfontosságú a nyerőgépen való nyeréshez.

Véletlenszerű vadak

A Random Wilds egy olyan funkció, amelyben 3-10 vad szimbólum jelenik meg a képernyőn, a karakterek egymásba ütköznek. A vad szimbólumok más szimbólumok helyett képeznek nyerővonalakat. Ez azt jelenti, hogy ha egy Random Wild jelenik meg a képernyőn, akkor megnő az esélye annak, hogy fizet. A Random Wildok a normál és az ingyenes pörgetések során is véletlenszerűen lépnek működésbe.

Ne feledje, hogy az ingyenes pörgetések során a véletlenszerű vadak „x2”, „x3” vagy „x5” szorzóval nyerhetnek. További információkért kérjük, olvassa el a következő részt.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Ingyenes pörgetések

10 ingyenes pörgetés akkor indul el, ha 3 vagy több scatter szimbólum jelenik meg a normál játék során. Az ingyenes pörgetések során egy „x2”, „x3” vagy „x5” szorzó (random wild) is megjelenik. Ez nem csak a kifizetés valószínűségét növeli, hanem a nyereményt is megnöveli a 2-szeresről 5-szeresre vagy még többszörösére, így hatékonyabban nyerhet magasabb nyereményeket.

Ha az ingyenes pörgetések során még két scatter szimbólum jelenik meg, két további pörgetés jár. Ha az ingyenes pörgetések során hat dinamit szimbólum jelenik meg, akkor a következő részben ismertetett Dynamite Rush aktiválódik.

Dinamit roham

A Dynamite Rush játékban az egyetlen szimbólum, amely megjelenik, a dinamit. A megjelenő dinamit más dinamitokkal kombinálódik és nő a mérete, a nyereményt pedig a dinamit alakja határozza meg öt fordulat után.

Ha több különböző méretű dinamit jelenik meg, a kifizetés az egyes dinamitok méretétől függ. Másrészt, ha az egész képernyő egyetlen dinamit, a rulettjáték nagyon magas nyereményt kínál. Ha pedig szerencsés vagy, akár 10 000-szeres nagy nyereményt is nyerhetsz.

Kocsikázás

A Cart Ride egy olyan funkció, amelyben egy kocsin ülő karakter dinamitot tesz a képernyőre. A dinamitroham a kulcs a pénzkereséshez ezen a nyerőgépen, így a cart ride iránya jó lehetőség a jó folyatásra. Ne feledje, hogy a cart ride irányhoz egy hibaminta is tartozik.

Boost

A Boost egy olyan opció, amely javítja a Dynamite Rush teljesítményét. A tét összegének 1,5-szereséért cserébe a véletlenszerű vadak és a legmagasabb nyeremény a rohanás során megnő. A Dynamite Rush nagy nyereményei fontosak ahhoz, hogy pénzt keressünk ezen a nyerőgépen, ezért fontos, hogy figyeljük a játék menetét, és aktívan használjuk a boostot.

Mobile Thrillsy_6
Élvezze a legjobb mobil szórakozást az Thrillsy

Miért ajánlott a Fortune Pike Gold játékgép

A Fortune Pike Gold két okból ajánlott

 • Magas bónusz belépési arány
 • Szórakoztató érték

Ha az alábbiak tetszenek neked, akkor érdemes a Fortune Pike Gold játékkal játszanod.

1. Magas bónusz belépési arány

A Fortune Pike Gold kétféle bónuszt kínál. És mindkettőnek kiváló esélye van a kifizetésre. A próbaverzió adatai szerint az ingyenes pörgetések bejutási valószínűsége 1/60 körüli, a Dynamite Rush bejutási valószínűsége pedig 1/170 körüli. Összességében tehát alig kevesebb mint 1/50 esélyed van arra, hogy megnyerd valamelyik bónuszt.

A Fortune Pike Gold akár 10 000-szeresen is fizet. Az a tény, hogy egy ilyen nagy nyerési esély körülbelül 50-szer jelenik meg, nagy vonzerőt jelent.

2. Nehéz megunni, még akkor is, ha hosszú ideig játszol.

A Fortune Pike Goldot úgy tervezték, hogy még a rendszeres pörgetések során is szórakoztató legyen. A produkció és a zene az amerikai animációs filmeket idéző nagyszerűséggel rendelkezik, ami a várakozás és a mámor érzetét kelti játék közben.

Emellett a wild funkció is jól kidolgozott, így a kis szerepek gyakorisága magas. Továbbá, mint már említettük, a bónuszok valószínűsége is magas, így a játék szédítő tempóban fejlődik. A fentiek alapján elmondható, hogy a Fortune Pike Gold egy olyan gép, amit nehéz megunni, még akkor is, ha hosszú ideig játszol.

Lehet-e nyerni a Fortune Pike Golddal?

A Fortune Pike Gold egy nyerőgép. A nyeremény akár 10 000-szeresét is megnyerheted, ami azt jelenti, hogy az egy találat ereje magas. Ezért nagyon sokat nyerhetsz, ha eltalálod az egyik dinamitos rohamot. A Dynamite Rush nyerési valószínűsége azonban körülbelül 1/170. Ezek egy százaléka lesz nagy nyeremény, ezért türelmesnek kell lenned, és folyamatosan ütnöd kell a nyereményhez.

Szerencsére a Fortune Pike Gold egy olyan gép, amellyel sokáig játszhatsz, és nem fogsz unatkozni, mert a prezentációja és a kifizetések gyakorisága miatt. Emellett, ha megnyomod a képernyő jobb felső sarkában található gyorsító gombot (dupla háromszög), akkor a felére csökkentheted a pörgetésenkénti időt. Ez azt jelenti, hogy a normál pörgetést a maga módján élvezheted, miközben gyorsan megemésztheted.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan kell támadni a játékot

A Fortune Pike Gold támadásának kulcsa az, hogy minél többször üsd meg a Dynamite Rush-t. A Dynamite Rush nagy nyeremény, így ha akár csak egyszer is eltalálod, nagy nyereményre van esélyed. A normál pörgetések és az ingyenes pörgetések nyereményei viszont kifizethetnek egy keveset, de nagy nyereményt nem. Ezért érdemes magasan tartani a pörgetések számát, és újra és újra kipróbálni a Dynamite Rush stratégiát.

A pörgetések számának növelésére jó módszer, ha pörgetésenként kevesebbet teszünk. Például ahelyett, hogy 100-szor játszanál 2 dollárral, érdemes 1000 próbálkozást tenni 0,2 dollárral. Még ha a legalacsonyabb, 0,2 $-os téttel játszol is, akkor is nyerhetsz akár 2 000 $-t (kb. 270 000 ¥*), ha 10 000 alkalommal eltalálod a maximális nyereményt.

Ne feledje, hogy ajánlott aktívan használni a Dynamite Rush teljesítményét fokozó boostokat. Legyen azonban tudatában annak, hogy a boostok használata felgyorsítja a pénzeszközök kimerülésének sebességét. Az is hatásos, ha előre beállítasz egy veszteségvonalat, és rossz áramlás esetén az újraosztás taktikáját alkalmazod.

*A 2023/05/06 sebességgel konvertálva

Játsszon Fortune Pike Goldot!

A Fortune Pike Gold egy álomnyerőgép, ahol olyan gazdaggá válhatsz, mint egy aranyrög a bányagödörből. Ha a „dinamitláz” beváltja a nevét és felrobban, akkor akár a nyereményed 10 000-szeresét is megnyerheted egyetlen húzással.

A szórakoztató és izgalmas zene és rendezés, valamint a magas nyerési gyakoriság teszi ezt a nyerőgépet szórakoztatóvá. Elmondható, hogy ez egy olyan nyerőgép, amellyel még a kezdők is könnyen megbarátkozhatnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kipróbálja a saját maga számára.

Utolsó frissítés: 26/05/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ha új online nyerőgépet keresel, nézd meg a Fortune Pike Goldot. Regisztráljon most a kiemelt oldalon, és játsszon ezzel az izgalmas online nyerőgéppel.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath