Gates of Olympus játssz online

Gates of Olympus

A Gates of Olympus egy nyerőgép robbanékony ingyenes pörgetésekkel. Teljes körű szorzókkal rendelkezik, amelyek a nyeremény többszörösét adják össze, és akár 5000-szeres nyereményt is nyerhetsz. Ez a cikk a Gates of Olympus játékkal ismertet meg téged.

Olvassa el ezt a cikket, hogy többet megtudjon a Gate of Olympusról:

 • A nyerőgépünk specifikációi
 • Mitől olyan egyedi a nyerőgépünk
 • Miért olyan népszerű?
 • Nyerési stratégiák és még sok más

Ha egy rendkívül robbanékony online nyerőgépet keresel, próbáld ki a Gate of Olympus-t az alábbiakban.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

A Gate of Olympusról

A Gate of Olympus egy népszerű online nyerőgép a Pragmatic Play 2021 februárjában. Az ókori Görögország ihlette, és Zeusz, a tizenkét olimpiai isten egyikének főszereplője.

Ez egy magas volatilitású nyerőgép, így azoknak ajánlott, akik olyan nyerőgépet keresnek, ahol nagy együtemű tétek vannak. További stratégiai jellemzői közé tartoznak a magasabb tétek, amelyekkel növelhető az ingyenes pörgetésekbe való belépés esélye, valamint a bónuszok megvásárlásának lehetősége.

A nyerőgép specifikációi

A Gate of Olympus specifikációi általában véve szabványosak. A minimális tét mindössze 0,2 $, így a kezdők számára is könnyen játszható. A nyeremény kifizetése akár 5000-szeres is lehet, így ha szerencsés vagy, nagy pénzeket nyerhetsz egyetlen dobással.

Specifikációk:

NévGates of Olympus
JátékszolgáltatóPragmatikus játék
Minimális tét0,2 USD
Maximális tét100 USD
RTP (kifizetés megtérülése)96.5%.
Fizetősorok-$0.2
A tárcsák száma x szintek száma6 x 5
Maximális kifizetési valószínűség5,000x
Megjelenés dátuma2021/2/13

A fedélzeten lévő/nem lévő eszközökkel:

Automatikus pörgés
Gyors pörgetések×
Jackpot×

A nyerőgépek kifizetési táblázata

A Gate of Olympus nyerőgépek kifizetései a következők. A kifizetés a 10 különböző szimbólum mindegyikére vonatkozik, beleértve a scattert is.

Screenshot Gates of Olympus

A Gate of Olympus játékban nincsenek nyerővonalak, a kifizetést a képernyőn megjelenő szimbólumok száma határozza meg. Akkor nyerhetsz pénzt, ha nyolc vagy több normál szimbólum és négy vagy több scatter jelenik meg. A nyereményeket a szimbólumok megjelenési helyétől függetlenül számítják. A scatterek ingyenes pörgetéseket is kiváltanak.

Hogyan kell játszani a Gate of Olympus játékkal?

A Gate of Olympus játéka egyszerű és egyszerű. A játék alapvető módja az, hogy megvárjuk az ingyenes pörgetések elindítását, miközben folyamatosan nyerünk kifizetéseket a normál pörgetéseken.

Hogyan kell játszani a Gate of Olympus játékot:

 1. A normál pörgetések akkor fizetnek, ha 8 vagy több szimbólum jelenik meg.
 2. Amint a szimbólumok egyeznek, eltűnnek, és új szimbólumok hullanak le a magasból.
 3. Ha a szimbólum leesése után nyerünk egy szerepet, az ismét fizet (amíg nem nyerünk több szerepet).
 4. 4 vagy több scatter szimbólum ingyenes pörgetéseket indít el.
 5. 15 ingyenes pörgetés magas nyereményekkel
 6. 3 vagy több scatter jelenik meg az ingyenes pörgetések során
 7. 5 további ingyenes pörgetés
 8. Visszatér normál üzemmódba, ha az összes pörgetés befejeződött

A fentiek közül a Falling funkciót érdemes megemlíteni. A Gate of Olympus játékban a nyerő szimbólumok eltűnnek, és továbbiak esnek a helyükre, ami kaszkádszerű nyereményeket eredményezhet. Más szóval olyan, mint a Puyo Puyo vagy a Tsum Tsum.

Gate of Olympus jellemzői

A Gate of Olympus játék érdekességei a Multiplier Feature és az ingyenes pörgetések. Mindegyikről részletesen az alábbiakban olvashatsz.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Multiplikátor funkció

A Gates of Olympus játékban a Multiplier szimbólum a normál és az ingyenes pörgetések során is megjelenik. A Multiplier egy nyereményszorzó funkció. A nyeremény a megjelenő szimbólumok szorzójának megfelelően szorozódik.

Az ingyenes pörgetések során a szorzószimbólumok gyakran és nagy számban jelennek meg, és összeadódnak egy szorzóra. A nyeremény több tucatszorosára vagy akár százszorosára is megszorozódhat, így egyetlen húzással magas nyereményeket lehet nyerni. A szorzó véletlenszerűen kerül kiválasztásra 14 különböző szorzó közül, amelyek 2-től 500-szorosig terjednek.

Szorzó funkció szorzó:

Multiplikátor2x, 3x, 4x, 5x, 8x, 10x, 12x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 250x, 500x

Ne feledje, hogy az akár 500-szoros szorzóval rendelkező szorzószimbólumok normál időben is megjelenhetnek. A Gate of Olympus játékban tehát mindig fennáll a lehetőség, hogy a dolgok egy szempillantás alatt megfordulhatnak.

Ingyenes pörgetések

A Gate of Olympus ingyenes pörgetései a ‘Global Multiplier’ funkcióval rendelkeznek. E funkció hatására számos szorzószimbólum jelenik meg Zeusz villámával együtt. Az ebben a funkcióban megjelenő szorzók az ingyenes pörgetések végéig összeadódnak. Ha például a „2x”, „2x” és „5x” szimbólumok jelennek meg, a maximális nyeremény 9x-es.

Emellett 15 ingyenes pörgetést is kaphatsz 4 vagy több scatter szimbólum megjelenésével vagy ingyenes pörgetések vásárlásával. Ha három vagy több scatter szimbólum jelenik meg az ingyenes pörgetések során, további öt ingyenes pörgetés jár. A próbaadatok szerint az ingyenes pörgetések valószínűsége körülbelül 1/190. Az ingyenes pörgetések várható értéke körülbelül 85-szörös.

Miért olyan népszerű a Gate of Olympus?

A Gate of Olympus népszerűségének oka az ingyenes pörgetések kirobbanó ereje és az ingyenes pörgetések kifizetésének egyszerűsége. További információkért lásd alább.

Mobile Thrillsy_6
Élvezze a legjobb mobil szórakozást az Thrillsy

1. Rendkívül robbanékony ingyenes pörgetések

A Gate of Olympus ingyenes pörgetéseiben elég sok pénzt lehet nyerni, a kifizetések százszorosára, sőt ezerszeresére duzzadnak. A szorzószimbólumok gyakran jelennek meg az ingyenes pörgetések során, és a szorzók folyamatosan adódnak. Így, bár a maximális szorzó 500-szoros egy pörgetésnél, összeadódva 500-szorosnál is többre működik.

Sőt, a nyerőgépről készült áttekintő videónkban látható egy olyan eset, amikor a szorzó összege „1650x” volt. Elméletileg a szorzó is növelhető, amíg a nyeremény 5000-szeresére nem szorozódik.

2. Növelheti az ingyenes pörgetések valószínűségét

A Gate of Olympus két funkcióval teszi lehetővé az ingyenes pörgetések esélyének növelését: „Ante Bet” és „Buy Free Spins”. Az Antebet egy olyan funkció, amely megduplázza az ingyenes pörgetések valószínűségét, cserébe a tét összegének növeléséért (1,25x). A Free Spin Purchase (Ingyenes pörgetések vásárlása) viszont 100%-os esélyt ad az ingyenes pörgetésekbe való belépéshez a téted 100-szorosának befektetésével.

Ez egy olyan nyerőgép, amely nagyobb valószínűséggel fizet, mivel könnyedén beléphetsz az ingyenes pörgetésekbe, és növelheted az esélyeidet a nagyobb nyereményekre.

Nem tudsz nyerni a Gate of Olympuson?

A Gate of Olympusról azért mondják, hogy nem lehet nyerni, mert ez egy „magas kockázatú, magas jutalommal járó” nyerőgép, magas volatilitással. Valójában több próbafutás is negatív nyereséget mutatott. Emellett az ingyenes pörgetések valószínűsége sem magas, így fennáll a kockázata annak, hogy a normál pörgetések folytatásával pénzt veszítünk.

Ha azonban kidolgozol egy stratégiát, a Gate of Olympus egy nyerőgép. A nagy egytétes tétek miatt fontos, hogy „nyerj és fuss”, és „csökkentsd a veszteségeket”. Ami az alacsony ingyenes pörgetési valószínűséget illeti, azt ajánlott ante tétekkel és a buy-in funkcióval fedezni. További konkrét információkért lásd a „Hogyan támadjunk” címszót.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan támadjunk a játékban

A Gate of Olympus egy magas volatilitású nyerőgép, ezért az alapszabály a „nyerj és fuss”. Az esélyeket tekintve, ha egyszer nagyot nyertél, a következő nagy nyereményig elég sok idő (idő) telik el. Ezért hatékonyak az olyan stratégiák, mint a „profitot kivenni, amikor nagyot nyersz” és a „megállni vagy újraindítani, amikor folyamatosan veszítesz”.

Ha fontos Önnek a hatékonyság, vásároljon ingyenes pörgetéseket, és mindig ingyenes pörgetésekkel játsszon. Ez hatékonyabb, mivel nem kell időt töltenie a normál pörgetések megemésztésével. Az ingyenes pörgetések megvásárlásához szükséges pénz a tét összegének 100-szorosa. Másrészt az ingyenes pörgetések várható értéke a próbaadatok alapján körülbelül 85-szörös. Ez azt jelenti, hogy elméletileg pörgetésenként mínusz 15-ször lehet nyerni.

Látható tehát, hogy a „nyerj és fuss” ebben a nyerőgépben hatékony. Ezért célszerű abbahagyni, amikor a nyeremény meghaladja a 100-szoros nyereményt. Ezenkívül ajánlott előre eldönteni, hogy melyik vonalnál vágja le a veszteséget, és ha a nyeremény nem könnyen haladja meg a 100-szorosát, akkor ajánlott leállítani a játékot, és újrakezdeni.

Játsszon az Olympus kapujában!

A Gates of Olympus egy nagy együtemű nyerőgép, robbanékony ingyenes pörgetésekkel. Ha egy olyan álomgépet keresel, amely gazdaggá tehet, akkor ez egy remek lehetőség a játékra. Az ingyenes pörgetések bevásárlási funkciója lehetővé teszi, hogy állandóan ingyenes pörgetéseket játssz, így ez egy nagyszerű gép, amellyel rövid idő alatt pénzt kereshetsz.

Utolsó frissítés: 26/05/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ha új online nyerőgépet keresel, nézd meg a Gates of Olympus-t. Regisztráljon most a kiemelt oldalon, és játsszon ezzel az izgalmas online nyerőgéppel.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath