Starburst játssz online

Starburst_1

A Starburst egy klasszikus online nyerőgép, amely robbanékony erejével és egyszerűségével 2013-as megjelenése óta számos japán játékosnak hoz magas nyereményeket. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk, hogy mitől olyan vonzó a Starburst.

Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, mit tudhatsz meg a Starburstről:

 • Slot specifikációi
 • A funkciókról
 • Miért olyan népszerű
 • Nyerési stratégiák és még sok más

Ha olyan online nyerőgépet keresel, amellyel nyerhetsz, próbáld ki a Starburstot!

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

A Starburstről

A Starburst egy klasszikus nyerőgép, amely 2013 novemberi megjelenése óta folyamatosan nagy népszerűségnek örvend. Népszerűsége miatt a „nyerőgépes játékok királyának” is nevezik. A játék „űrmotívumra” épül, minden egyes szimbólum egy-egy csillagra vagy bolygóra emlékeztet. Kezdő online nyerőgépek számára ajánlott, mivel egyszerű specifikációval rendelkezik, csak normál forgással.

Starburst specifikációk

A Starburst specifikációi általában véve alapszintűek, ahogy az alábbiakban látható. Már 0,01 dolláros minimális téttel is játszhatsz. Az is jó ötlet, ha először kipróbálod a játékot.

Starburst specifikációk:

NévSTARBURST
JátékszolgáltatóNETENT
Minimális tét0,01 USD
Maximális tét200 USD
RTP (kifizetés megtérülése)96,09% a teljes összegből
Fizetősorok10
A tárcsák száma x szintek száma5 x 3
Maximális kifizetési valószínűség-
Megjelenés dátuma2013/11/12

A fedélzeten lévő/nem lévő játékkal:

Automatikus pörgetés
Gyors pörgetések
Jackpot×

Starburst osztalék táblázat

A Starburstben a következő nyolc szimbólum jelenik meg. Az ingyenes pörgetések és a jackpotok hiánya miatt a kisebb szimbólumok kifizetése is magasabb. A nyerőgép magas kifizetésű szimbólumai a BAR, amely akár 250-szeres pénzt fizet, és a 7-es, amely akár 120-szoros pénzt fizet. A többi szimbólum, mint például a drágakövek, közepes és kis nyereményt fizetnek.

Screenshot Starburst_1

A jokerek olyan szimbólumok, amelyek más szimbólumokat helyettesíthetnek, és így nyerővonalakat alkotnak. A Starburst igazi mókája abban rejlik, hogy ezeket a vad szimbólumokat a magas kifizetésű BAR és 7-es szimbólummal kombinálva felrobbantsuk őket. A Wildokkal kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el az alábbi tartalmat.

Starburst funkciók

A Starburst két egyedülálló funkcióval rendelkezik. A nyerővonalak mindkét végéről létrehozhatóak, valamint egy különleges vad szimbólum funkció. Mindkettőt az alábbiakban ismertetjük.

1. A nyerővonalak mindkét végéről létrehozhatók

A Starburst egyedülálló abban, hogy a nyerővonalak nemcsak a bal oldalról, hanem a jobb oldalról is létrehozhatók. Az általános nyerőgépeknél csak akkor jár nyeremény, ha egy nyerővonalon balról három vagy több szimbólum jelenik meg. Ezzel szemben a Starburst akkor is fizet, ha jobbról három vagy több szimbólum jelenik meg.

Ez azt jelenti, hogy a Starburstben kétszer nagyobb eséllyel lehet nyerni, mint a hagyományos online nyerőgépekben. Ráadásul a kis nyereményösszegeknél magasabb kifizetéseknek köszönhetően könnyebb pénzt nyerni akkor is, ha nem kapunk vad szimbólumot.

2. Vad szimbólum

A Starburstben a Wild szimbólum a képernyőn való megjelenésekor egy egész sor szimbólumot változtat vad szimbólummá. Ebben az állapotban a játék „újra pörög” (ingyenes pörgetések) akár háromszor is a következőből. A vad szimbólum a középső három sor 2-4. tárcsáján jelenik meg, ami azt jelenti, hogy ha szerencsés vagy, mindhárom középső sor vad szimbólummá válhat.

Mivel a középső sorok mind vad szimbólumok, ha az 1. és 2. vagy az 5. és 6. sorokon ugyanazokat a szimbólumokat látod, akkor van esélyed! Mindig mind a négy szimbólumot megkapod. Nagy nyeremények akkor is lehetségesek, ha a magas kifizetésű ‘BAR’ és ‘7’ szimbólumok megjelennek az 1. vagy az 5. tárcsán.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan kell játszani

Amint az alábbiakban láthatod, a Starburst játék egyszerű. Nincsenek bonyolult szabályok, mivel csak szabályos pörgetések vannak. Ön csak szórakozik a játékkal, miközben várja a vad szimbólumok megjelenését.

Hogyan kell játszani a Starburstot:

 1. Célozzon meg egy nyerővonalat normál forgásban (mindkét oldalról).
 2. Ha megjelenik egy vad szimbólum, a függőleges vonal vad szimbólummá válik.
 3. A következő forduló egy „újrapörgetés”.
 4. Ha az újrapörgetés során megjelenik egy vad szimbólum, egy további sor vad szimbólum jelenik meg (legfeljebb 3 sorig).
 5. Maximum 3 újrapörgetés után az újrapörgetés törlődik, és a játék visszatér a normál állapotba.

Ha három újrapörgetés során megjelenik egy magas kifizetésű ‘BAR’ vagy ‘7’, az nagy nyereményt jelent!

Miért olyan népszerű a Starburst?

A Starburst népszerűsége két kulcsfontosságú tényezőn alapul

 • A kegyelemdöfés nagysága
 • A szabályok egyszerűsége.

A részletesebb okok a következők

Mobile Thrillsy_6
Élvezze a legjobb mobil szórakozást az Thrillsy

1. A csapás nagyobb

A Starburst kiváló robbanóerőt kínál, amikor a vadak (újrapörgetések) és a magas nyeremények kombinálódnak. A szimbólumok önmagukban akár 250x fizetnek, de a vadakkal kombinálva a kifizetés jellemzően meghaladja az 1000x-et.

Háromból két alkalommal, amikor mindhárom sor vad szimbólum jelen van, a nyeremény több mint 1000-szeresére nőtt, ami azt jelenti, hogy egy 1 dolláros tét egy csapásra több mint 130 000 dollárt* érhet. Sőt, 2016-ban egy japán, aki a nyerőgépeinkkel játszott, arról számolt be, hogy egyetlen dolláros téttel 5 millió jent nyert.

*Átszámítva 2023/05/09-es árfolyamon.

2. Egyszerű szabályok

A Starburstnek nincsenek bonyolult bónuszai vagy szimbólumai. A játék csak szabályos forgásokból áll, így nincsenek bonyolult szabályok, és a játék könnyen játszható. Mindössze annyit kell megjegyezned, hogy balról vagy jobbról három vagy több szimbólum fizet.

Az automatikus pörgetés funkciót is használhatod, hogy beállítsd a tét összegét, majd élvezd a találat vagy kihagyás élményét. Mindent egybevetve, a Starburst remek választás az online nyerőgépek kezdő játékosai számára.

A Starburst egy nyerő nyerőgép?

A Starburst egy nyerő nyerőgép. Az egyszeri ütés ereje hatalmas, és még ha folyamatosan veszítesz is, akkor is megvan a lehetőséged arra, hogy kitörj, ha egyszeri jackpotot ütsz. Meg kell azonban jegyezni, hogy a kifizetés esélye alacsony. Egyes tesztadatok szerint a nyereséges többsoros joker kialakulásának valószínűsége 1:500-1000-hez, vagy még ennél is kevesebb.

Ezért fontos, hogy türelmes legyen, amíg találatot nem kap. Emellett, ha rosszul alakul a flow, akkor is meg kell hozni a döntést, hogy csökkentsük a veszteséget, és elváljunk egymástól.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan támadjuk meg a játékot

A Starburst megnyerésének kulcsa az, hogy minél több pörgetést vegyél igénybe. Bár a nyerés valószínűsége alacsony, a kifizetés nagy, ezért növelje a pörgetések számát, hogy növelje a nyerés valószínűségét.

A pörgetések számának növeléséhez csökkenteni kell a pörgetésenkénti tét összegét. A kísérleti adatok alapján ajánlatos körülbelül 10 000 alkalommal pörgetni. Ez megbízhatóbb módja a nagy nyeremény elérésének.

Ha azonban túl keveset tesz, akkor a nyeremény kifizetése nyerés esetén kisebb lesz. Ezért, ha 10 000 alkalommal kis összeget teszel fel, akkor akár meg is szorozhatod 10-zel, hogy 1000-szeres legyen, ami jobb nyereséget biztosít.

Állítson be egy olyan összeget, amely egyensúlyt teremt a játékszáma és a bevételei között, miközben figyelembe veszi a költségvetését is. Az ingyenes verziót is ajánlott egy ideig játszani, hogy megnézd, milyen gyakran és mennyit nyersz, és eldönthesd a megfelelő tét összegét. Akkor is érdemes újra megnyitni a játékot, ha rosszul megy a játékmenet. A stop-loss vonalat is érdemes előre eldönteni.

Próbáld ki a STARBURST-ot!

A Starburst működése és szabályai egyszerűek. Ez teszi sokak számára, beleértve a kezdőket is, könnyen játszható nyerőgéppé. Emellett nagyon robbanékony, ha rákattansz, és ha szerencsés vagy, akár meg is gazdagodhatsz. Ha e cikk elolvasása után egyáltalán kedvet kaptál a Starburst játékhoz, miért ne próbálnád ki?

Utolsó frissítés: 25/05/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ha új online nyerőgépet keres, nézze meg a Starburstot. Regisztráljon most a bemutatott oldalon, és játsszon ezzel az izgalmas online nyerőgéppel.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath