Temple Tumble játssz online

Temple Tumble

A Temple Tumble MegaWays egy mega nyerőgép nagy együtemű csodákkal, három különböző ingyenes pörgetési funkcióval a rendelkezésedre áll, hogy a teljesítményt a saját ízlésedre szabd. Tudj meg többet a Temple Tumble MegaWays játékról ebben a cikkben.

Ebben a cikkben a Temple Tumble Megaways játékkal ismerkedhetsz meg:

 • Nyerőgép-specifikációk
 • Mit kínál a nyerőgép
 • Miért nyerhetsz a Temple Tumble Megaways játékon, és még sok másról.

Ha szeretnél online nyerőgépeken kincsvadászattal játszani, akkor meghívunk, hogy nézd meg az alábbiakat, és játssz a Temple Tumble-vel!

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

A Temple Tumble-ről

A Temple Tumble Megaways egy megaways nyerőgép, amelyet a Relax Gaming adott ki 2019 februárjában. Alapja egy kincsvadász, aki egy régi templomban kalandozik. Ahogy a ‘Tumble’ név is sugallja, amikor a szimbólumok egymás mellé rendeződnek és eltűnnek, új szimbólumok hullanak le felülről. Ennek a gépnek egy másik egyedi jellemzője, hogy az ingyenes pörgetések során három különböző funkció közül választhatunk.

Temple Tumble műszaki adatok

A Temple Tumble Megaways specifikációi általában véve szabványosak, az alábbiak szerint A minimális tét mindössze 0,2 dollár, így könnyedén játszhatsz egy próbát. Érdemes azt is megjegyezni, hogy Megaways típusú játékról lévén szó, maximum 46 656 nyerővonal áll rendelkezésre. A Mega Ways olyan nyerőgépekre utal, amelyeknél az „út” (nyerővonal) „mega” (mega: hatalmas). Ez azt jelenti, hogy a nyerési esélyek időről időre változnak, ami nagyfokú várakozást teremt.

Temple Tumble specifikációk:

NévTemple Tumble MegaWays
JátékszolgáltatóRelax Gaming
Minimális tét0,2 USD
Maximális tét100 USD
RTP (kifizetés megtérülése)96.25%.
Fizetősorok46,656 db.
A tárcsák száma x szintek száma6 x 6
Maximális kifizetési valószínűségLegfeljebb 7,767 alkalommal
Megjelenés dátuma2019/02/06

Fedélzeti játékkal és anélkül:

Automatikus pörgés×
Gyors pörgetések×
Jackpot×

Temple Tumble osztaléktábla

A Temple Tumble Megaways kilenc különböző szimbólummal rendelkezik, ahogy az alábbiakban látható: a 46 656 nyerővonal bármelyikén balról három vagy több egymást követő szimbólum már nyereménynek számít, és nyereményt lehet nyerni.

A vad szimbólumok a 2-6. tárcsákon is megjelennek. A vad szimbólumok olyan elemek, amelyek más szimbólumokat helyettesítenek a nyerővonalak kialakításakor.

Hogyan kell játszani

A Temple Tumble Megaways játék ugyanolyan egyszerű, mint egy hagyományos nyerőgépen játszani. Az alapvető játékmód a normál forgás, várva az ingyenes pörgetésekbe való belépést, az alábbiakban leírtak szerint.

Screenshot Temple Tumble

Hogyan kell játszani a Temple Tumble-t:

 1. Pörgetés, és felülről számos szimbólum jelenik meg.
 2. A szimbólumok kifizetésre kerülnek.
 3. A szimbólumok és a környező kőtömbök eltűnnek.
 4. Egy új szimbólum esik le, és újra szerepet formál.
 5. Ugyanez az eseménysorozat folytatódik, amíg a szerep el nem bukik.
 6. Az ingyenes pörgetések akkor indulnak el, amikor a képernyőn lévő összes kő (nem szimbólum) eltűnik.
 7. Három különböző funkció egyike aktiválható.
 8. Ha egy pörgetés során egy kő megsemmisül, egy további pörgetés jár.
 9. A pörgetések befejezése után visszatér a normál pörgetéshez.

Ahogy fentebb említettük, a Temple Tumble normál pörgetéseiben van egy „zuhanó funkció”. Az újonnan leeső szimbólumok láncnyereményeket és váratlanul magas nyereményeket okozhatnak. Az ingyenes pörgetésekről részletesebben a következő részben olvashat.

A Temple Tumble ingyenes pörgetéseiről

A Temple Tumble Megaways játékban az ingyenes pörgetések a képernyőn lévő összes kőtömb normál forgás közbeni elpusztításával válthatók ki. A kőtömbök úgy vannak kialakítva, hogy a környező szimbólumokkal együtt összeomlanak, amikor kifizetődnek és megsemmisülnek.

A próbaverzió adatai szerint az ingyenes pörgetések valószínűsége 1/200-250 körül van, a várható nyeremény pedig 75-100-szoros. Bár a pörgetésenkénti kifizetés nagy, a belépési arány kissé nehézkesnek mondható. Ezért fontos, hogy kitartóan játsszunk. Miután belépsz az ingyenes pörgetésekbe, a következő három funkció közül választhatsz.

Temple Tumble ingyenes pörgetések:

NévFunkció
Piros (szorzó)A blokk tartalmaz x1-3
Kék (további pörgetés)A blokk 1-3 további pörgetést tartalmaz
Piros Kék (szorzó és további pörgetések)A fenti két típus keveréke

Az alábbiakban részletesen ismertetjük ezt a három funkciót.

Vörös sárkány

A Red (szorzó) egy olyan funkció, amely növeli a nyereményszorzót. Amikor egy piros szimbólummal ellátott kőtömböt elpusztítasz, véletlenszerűen megjelenik az ‘x1’, ‘x2’ és ‘x3’, és a szorzó összeadódik. Gyakori, hogy a szorzó összege 10-szeres vagy annál is több.

A piros ingyenes pörgetéseket magas volatilitás jellemzi. Egyes esetekben a nyeremény kifizetése mindössze 3x-os volt, míg más esetekben a nyeremény közel 300-szoros volt. A vonzerő a robbanóerő, amely szerencsés esetben gazdaggá tehet.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Kék tigris

A kék (extra pörgetések) egy olyan funkció, amely növeli az ingyenes pörgetések számát. Amikor egy kék szimbólummal összetörsz egy kőtömböt, véletlenszerűen megjelenik a ‘+1’, ‘+2’ és ‘+3’, és a pörgetések száma hozzáadódik. Néhány esetben a próbafutások során a pörgetések száma meghaladta az 50-et, ami magas nyereményeket eredményezett.

A kék ingyenes pörgetések ideálisak egy folyamatos nyereményfolyam felépítéséhez, mivel a pörgetések száma egymás után növelhető és meghosszabbítható.

Sárkány (piros) és tigris (kék)

A piros és a kék (szorzók és extra pörgetések) a fent leírt két típus keveréke. A piros színnel jelölt kő eltörése megsokszorozza a nyereményt, míg a kék színnel jelölt kő eltörése növeli a pörgetések számát.

A piros és kék ingyenes pörgetések jó egyensúlyt jelentenek, mivel mindkettőből kínálnak egy kicsit. A piros és a kék népszerű a tapasztalt nyerőgép-rajongók körében, és a játékosok gyakran látják őket a YouTube-on és a cikkekben.

Miért ajánljuk a Temple Tumble-t?

A Temple Tumble-t két okból ajánljuk

 • Robbanékony
 • Vizuálisan kellemes

Ha az alábbiak tetszenek, akkor érdemes kipróbálnod a Temple Tumble-t.

Mobile Thrillsy_6
Élvezze a legjobb mobil szórakozást az Thrillsy

1. Robbanékony

A Temple Tumble Megaways egy olyan gép, amely az ingyenes pörgetések egyszeri erejével tűnik ki. A szorzók és a kiegészítő pörgetések fokozzák az ingyenes pörgetések teljesítményét, és lehetővé teszik, hogy magasabb nyereményekre törekedj. Az elméleti maximális nyeremény 7,767-szeres. Ez azt jelenti, hogy 100 jen tét mellett akár 770 000 jent vagy annál is többet kereshetsz egyetlen találattal.

A kipróbálásból származó adatok azt mutatják, hogy a kifizetés körülbelül 1 200-szorosa egy ingyenes pörgetés fordulójának (a belépéstől a kilépésig), ami 100 jenes tétre átszámítva 120 000 jent jelent találatonként, tehát még mindig vonzó robbanóerő.

2. Vizuálisan kellemes

A Temple Tumble Megaways játékban van egy ‘drop feature’ funkció, ahol a szimbólumok és kövek megsemmisülnek, és újak hullanak le. Ennek a funkciónak köszönhetően a képernyő gyakran mozog, és gyakran fordulnak elő láncolatban történő kifizetések. A vizuális élvezet érdekében is ajánlott.

Az ingyenes pörgetések aktiválásakor a játék egy barlangban is játszható, vagy egy ajtó megnyílásával és egy szobor megjelenésével. Az ilyen vizuális változások folyamatos várakozást biztosítanak. Akkor sem fogsz unatkozni, ha sokáig pörgetsz.

Nyerni lehet a Temple Tumble játékkal?

A Temple Tumble Megaways egy nyerőgép. Az ingyenes pörgetések robbanékony jellegének köszönhetően nagyot lehet nyerni, vagy egyetlen találattal negatívról pozitívra fordítani a kockát. Az ingyenes pörgetések azonban ezen a gépen kissé nehézkesek, a valószínűségük alig több mint 1/200. Egyszer 200-300 pörgetést kell teljesítenie ahhoz, hogy az ingyenes pörgetésekbe belépjen.

Ezért, ha olyan folyamba kerülsz, amely nem teszi lehetővé az ingyenes pörgetésekbe való belépést, akkor veszíthetsz. Ezért a hatékony nyeréshez az is fontos, hogy legyen egy olyan stratégiája, amely szerint rossz flow esetén „csökkenti a veszteségeit”, egy nagy nyeremény után pedig „rögzíti a nyereségét (elszalad a nyereményével)”.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan kell támadni

A Temple Tumble Megaways támadásához döntsön előre a stop-loss és take-profit vonalakról. Mint fentebb említettük, az ingyenes pörgetések valószínűsége meglehetősen alacsony, ezért érdemes elolvasni az áramlást, és időben dönteni a kivonásról.

Emellett az ingyenes pörgetések funkciót a kívánt nyereményed alapján válaszd ki. Ha nagy nyereményeket szeretne nyerni egy találattal, akkor a piros (szorzó) a megfelelő, mivel ennek van a legnagyobb robbanóereje. Ha következetesen szeretne nyerni és folyamatosan pénzt nyerni, a kék (extra pörgetések) jó választás.

Az online vélemények szerint a klasszikus kombináció a piros és a kék (szorzó és extra pörgetések). Ez kiegyensúlyozott kifizetést kínál. Ezért ha kétségek merülnek fel, próbálja ki a pirosat és a kéket.

Próbálj meg játszani a Temple Tumble játékkal!

A Temple Tumble Megaways egy kiváló ingyenes pörgetéses robbanójáték. A szorzók tucatjával szorozódnak, a pörgetések tucatjával nőnek, és izgalmas nagy nyereményekre lehet számítani. A zuhanó funkció láncnyereményeket és különböző effekteket kínál, így ez egy vizuálisan is kellemes gép. Ha egy szórakoztató és nyereséges nyerőgépet keresel, akkor mindenképpen játszanod kell a Temple Tumble játékkal.

Utolsó frissítés: 26/05/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ha új online nyerőgépet keresel, nézd meg a Temple Tumble-t. Regisztráljon most a kiemelt oldalon, és játsszon ezzel az izgalmas online nyerőgéppel.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath