Népszerű blackjack stratégia gyűjtemény

A blackjack népszerűségének növekedésével egyre nagyobb érdeklődésre tettek szert a blackjack stratégiák is. Ezek a módszerek pontosan leírják azokat a lépéseket, melyek nélkülözhetetlenek a játékhoz, és segítenek eldönteni, hogy mikor kell megállni, mikor kell duplázni vagy hogyan játssz annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb nyereményt vidd el a blackjackben.

Természetesen a legfontosabb az, hogy mindig a büdzsédnek megfelelő összegekkel játssz, és biztos annyit tegyél fel tétként a játékban, amennyit még megengedhetsz magadnak. A blackjack stratégiák ugyanis nem 100%-osak, ezért nem garantálható, hogy minden esetben bejön az általad felhasznált stratégia.

140000 Ft bónuszt
 • Csodálatos promóciók
 • Vonzó kialakítás
 • Király VIP program
40000 Ft bónuszt
 • Ez a legjobb kaszino
 • Félelmetes bónuszok
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
35000 Ft bónuszt
 • Hatalmas üdvözlő bónusz
 • Izgalmas játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
100000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Több ezer izgalmas nyerőgép
 • Bármilyen eszközön simán fut
 • 100% biztonság és védelem
80000 Ft bónuszt
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
 • Az ügyfélszolgálat elképesztő
150000 Ft bónuszt
 • Rengeteg hihetetlen játék
 • Fantasztikus versenyek
 • Egyedi promóciók
200000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Sok nagyszerű játék
 • Gyors kifizetések
150000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Félelmetes játékok
 • Magas RTP-értékű játékok
80000 Ft bónuszt
 • Nagyszerű bónusz
 • Top mobil kaszinó
 • Félelmetes játékok

A legjobb online kaszinó blackjack szórakozás

A kaszinó szakértőkből álló csapatunk folyamatosan kutatja a legjobb online kaszinókat, melyeknél sokféle blackjack változatot is játszhatsz. Ezek a kaszinók megbízhatók, rendelkeznek a szükséges engedélyekkel, sokféle befizetési és kifizetési módot nyújtanak, a játékkínálatuk pedig széles körű.

Játékok Blackjack

Neked így nincs más dolgod, mint választani egyet a kaszinók közül, regisztrálni egy fiókot, majd elvégezni a befizetésedet. Ne felejtsd el igénybe venni a nagylelkű üdvözlő bónusz ajánlatot, mely nagy mértékben meg tudja növelni a kezdő tőkéd, amivel a következő játékokban még több tétet tehetsz.

A blackjack játék kimenetei

A blackjack alapvetően háromféle eredménnyel zárulhat, az első, ha az osztó nyer, a másik kettő, pedig amikor te nyersz. A különféle eseteket a kéz értéke alapján lehet meghatározni, és az alapstratégia része is, mivel más és más nyeremény jár velük.

Mobile Betrophy_2
Élvezze a Betrophy Blackjacket mobilon

Ha az osztó nyer, akkor az esetedben kisebb a kéz értéke, mint az osztóé. Ha nem ez történik, hanem több a kéz értéke, mint 21, akkor besokallsz, és ismét csak veszítesz. Ilyenkor az általad feltett tét elveszik.

A másik két eset, amikor nyersz, és a tét alapján a megfelelő nyereményt megkapod. Ha legyőzöd az osztónál lévő kéz értékét, akkor a feltett tét dupláját nyered meg. Ha úgy nyersz a játékban, hogy blackjack kezet raksz ki, akkor a tét alapján 3:2 arányban kapsz kifizetést.

Blackjack stratégiák

A blackjack stratégia olyan matematikai módszer, mely ingyenes módon látható az internetes oldalakon, így úgy tudod kihasználni az előnyét, hogy gyakorlatilag semmilyen pénzt nem kell érte adnod.

Sokféle blackjack stratégia létezik, mely az osztó keze alapján dönt a folytatásról, mások a lapok értéke alapján dönt a játékok játszásáról, megint mások a különféle blackjack változatokra alkalmazhatók. A továbbiakban a legismertebb stratégiákról olvashatsz:

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

Egy paklis blackjack stratégia itt 52 lappal játszol

Az egy paklis stratégia során figyelembe kell venni, hogy a játékok során csak 52 lappal játszol. Itt kétféle kis táblázatot kell használni, az egyik arra vonatkozik, ha az osztó 17-re már nem kér lapot, a másik pedig arra, ha az osztó 17-re még kér lapot.

Az alapstratégia kimondja, hogy milyen esetben kell megállni, lapot kérni, duplázni vagy a lapokat megosztani, figyelembe véve a játékos és az osztó lapjait. Kiegészítő szabály még, hogy sohase válassz biztosítást, mivel a ház haszna ez esetben 5,9%.

Két paklis blackjack stratégia

A két paklis stratégia abban különbözik az egy paklistól, hogy összesen két csomag francia kártyából osztják a játékosnak vagy játékosoknak, illetve az osztónak a lapokat. Így egy-egy kártyából nem csak egy, hanem két példány is felbukkanhat.

Thrillsy Platform_3
A Thrillsy Kaszinó csodálatos blackjack játékokat kínál

Az alapstratégia megfelelő lépését itt is kétféle kis táblázatból olvashatod le, az egyik arra készült, ha az osztó megáll 17-nél, a másik viszont arra, ha az osztó 17 esetén még mindenképpen kér lapot.

Itt is az a cél, hogy annál magasabb pontod legyen, mint amit az osztó kezében látsz, de ne haladd meg a 21 pontot. A táblázat megmutatja, hogy mikor kell lapot kérni, milyen esetben kell duplázni, mikor érdemes több tétet tenni vagy a megállást választani.

4 paklis blackjack stratégia

Ez az alapstratégia akkor használatos, ha 4 és 8 közötti a játékban részt vevő paklik száma. Ilyenkor más sokkal több a kiosztható lapok száma, így a stratégiával ezzel is kell számolni.

Ez esetben is kettő táblázat mutatja, mikor kell lapot kérni, mely esetben leállni vagy duplázni. Az egyik táblázat akkor használható, ha az osztó megáll 17-nél, míg a másik akkor, amikor kötelező még lapot húznia.

A táblázatból látható, mi a teendő az osztó lapja esetén, mellette pedig a saját lapjaid értéke van felsorolva. Ez alapján tudsz még lapot kérni vagy nem kérni többet.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Több paklis blackjack stratégia

Ebbe a stratégiába azok a módszerek tartoznak bele, melyek a fentiekhez nem pontosan illeszkednek. Itt is meg van határozva az a stratégia, amit akkor kell követni, ha az osztó 17-re még kér lapot, illetve nem kér lapot.

A játék során minden esetben ki lehet választani a táblázatokból, hogy mikor kell lapot kérni, mikor kell a megállást, a duplázást vagy a megosztást választani.

A blackjack kombinációk esélyei

A blackjack során nagyon jól meg lehet határozni, hogy mi az esélye annak, hogy egy online kaszinó felületén az adott kombinációk kijöjjenek. Bár az egyes változatoknál másféle szabályok is léteznek, a klasszikus blackjackben a lapok értéke alapján ezekkel az esélyekkel számolhatsz:

 • 1 paklis játéknál a blackjack felbukkanásának értéke 1,21%, kettő paklinál 1,19%.
 • 1 paklis játéknál annak esélye, hogy a blackjack összejön az első és a második lap leosztása után 4,82%, kettő paklinál 4,78%.
 • Annak esélye, hogy 20 pont értékű lapja lesz a játékosnak az első két lapból egy paklinál 10,26%, kettő paklinál 10,46%.
 • Annak esélye, hogy 19 pont értékű lapja lesz a játékosnak az első két lapból egy paklinál 6,03%, kettő paklinál 5,97%.
 • Annak esélye, hogy a játékok során 18 pont értékű lapja lesz az első két lapja alapján egy paklinál 6,485%, kettő paklinál 6,497%.
 • Annak esélye, hogy a játék során 17 pont értékű lapja lesz a játékosnak az első két lapja alapján egy paklinál 7,24%, kettő paklinál 7,17%.

Végül pedig, annak esélye, hogy a játékok során a játékosnak jó kezdő két lap jut egy paklinál 27,6%, kettő paklinál pedig 27,7%.

Blackjack lapszámolás

A blackjack lapszámolás stratégiával minden felbukkanó lap esetén egy egyszerű értéket adsz hozzá vagy vonsz le egy kezdő értékből, és ennek megfelelően fogsz tétet tenni.

Táblagépen Blackjack mobil

Ha az osztott lap 2, 3, 4, 5, 6 akkor a kezdőértékhez adj 1-et. Ha 10, J, Q, K, A akkor vonja le 1-et, és 7, 8, 9 esetén ne változtass az értéken. Ha több paklit használnak, akkor a végén az értékedet oszd el a hátralévő paklik számával, majd a végső értékedből vonj le egyet, és szorozd meg az alap téttel. Ezt a tétet tedd meg a játékra.

Blackjack tippek

Az alábbi tippekkel javíthatod a nyerési esélyeid a blackjackben, és többet tudsz játszani:

Válaszd az olyan blackjack asztalokat, ahol kevesebb szabályt kell betartani. Az egy vagy kétpaklis játék során jobbak a nyerési esélyek és kevésbé szigorúak is a megkötések.

Tanuld meg az egyszerű blackjack stratégia lépéseit. Ha így teszel, a ház (kaszinó) hasznát akár 1% alá is szoríthatod, ehhez csupán követned kell a legjobb lépéseket minden leosztásnál.

Ne felejtsd el igénybe venni az üdvözlő bónusz összegét, amikor regisztrálsz a kaszinó felületén. Ez az egyszerű lépés sokszor akár 100%-os elérési bónusz összeget is jelent, ami rendkívüli mértékben meg tudja dobni a kezdő tőkéd.

Összefoglalás

A blackjack stratégia egy egyszerű mód arra, hogy a legtöbbet hozd ki a következő játékaidból. A stratégia nélküli játék esetenként pihentetőbb lehet, de ha a magasabb nyereményre hajtasz, akkor nem szabad ész nélkül téteket tenned. Ilyenkor használd fel az összes lehetőséget arra, hogy annál többet nyerj, minél okosabban választasz.

Az egyszerű stratégiát nem nehéz megtanulni, az osztónál látod, milyen a lapja, ebből pedig már a saját lapjaiddal ki tudod választani a tökéletes stratégiát.

További releváns cikkek:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben elmagyaráztam a bevált blackjack stratégiákat, amelyek működnek. Ha olyan online kaszinóra vágytál, ahol az imént ismertetett stratégiákat alkalmazhatod, regisztrálj most az itt bemutatott online kaszinókban.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath