Eye of Horus nyerőgépek

Az Eye of Horus a Merkur Gaming Egyiptom témájú nyerőgépe, mely szépen megrajzolt felületével, kiváló zenéjével és effektjeivel gyorsan a játékosok egyik kedvence lett. Az öt tárcsás nyerőgép 10 nyerővonalat tartalmaz, a tárcsákon pedig a klasszikus kaszinó szimbólumok mellett az egyiptomi mitológia isteneivel és más tagjaival találkozhatsz.

Ha neked is kedvenced ez a nyerőgép, vagy csak ki szeretnéd próbálni, akkor válassz az általunk bemutatott legális online kaszinók közül, és hozz létre egy fiókot. Vedd igénybe a nagylelkű üdvözlő bónuszt, mely jelentősen meg tudja dobni a kezdő tőkéd, és még tovább tudsz ringbe szállni a nyereményekért.

1
Logo Ivibet
4.9 / 5
ÉRTÉKELÉS

140000 Ft bónuszt

2
Logo 20Bet
4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS

40000 Ft bónuszt

A 20Bet egy kiváló online kaszinó a magyar játékosok számára. Nagyon népszerű, köszönhető a több, mint 500 csodálatos játékának, melyek között az ország legnépszerűbb nyerőgépei is megtalálhatók. A mobiljáték kínálata utánozhatatlan, és a vállalat a fizetéseket is gondosan kezeli.

3
Logo Ivibet
4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS

35000 Ft bónuszt

4
Logo 22Bet
4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS

100000 Ft bónuszt

A 22Bet az egyik legnépszerűbb online kaszinó a magyar játékosok számára. Kiváló játékkínálatot tart fenn, köztük a vadiúj nyerőgépekkel és a magas kifizetési aránnyal rendelkező játékokkal. Emellett a 22Bet a játékosait az akadásmentes és felhasználóbarát mobiljáték lehetőségeivel, illetve a gyors kifizetéseivel is elkényezteti.

5
Logo Thrillsy_3
4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS

80000 Ft bónuszt

Remek bónuszokkal és még jobb nyerőgépekkel és kaszinó játékokkal vár Téged is a Thrillsy Kaszinó oldala. Készen állsz a kihívásra? Regisztrálj és nyerj!

Így működik a játék

A nyerőgép működése nagyon egyszerű, középen kapnak helyet a tárcsák, bal és jobb oldalt pedig a kezelőgombok. A jobbra lévő nagyméretű zöld gombbal tudsz pörgetni, alatta pedig beállítani az automata játék funkciót. Ennél megadhatod, hogy 10, 25, 50, 75 vagy 100 körön át tartson az auto játék, vagy a téted hányszorosánál álljon le veszteség vagy nyeremény esetén.

Screenshot Eye of Horus
Eye of Horus

A bal oldali BET mezőre kattintva állíthatod be a téted, ami 10 nyerővonalra vonatkozik. A minimum tét 0,10 kredit, a maximum pedig 100. Az alatta lévő három vízszintes csíkra pedig előbukkan pár szimbólum, amelyek közül a tábla a nyereménytáblázatot jelöli.

Bónusz játék, ingyenes pörgetések

A nyerőgép scatter szimbóluma az arany ajtó, és amikor a tárcsákon 3 vagy több felbukkan belőle, beindul a bónusz játék. Ennek során 12 ingyenes pörgetést kapsz, és ha a Hórusz wild felbukkan, további ingyenes körök járnak. 1 Hórusz esetén 1 pörgetés, 2-nél 3 pörgetés, 3-nál pedig 5 extra pörgetés.

Emellett a Hórusz wildek a tárcsák tetején lévő speciális szimbólumokat is átalakítják, melyek aztán meg is jelennek a tárcsákon. A bónusz körök végén láthatod, mekkora nyereményt értél el az ingyenes pörgetésekkel.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

Előnyök

A játék számos előnnyel rendelkezik:

  • Sokféle tét rakható: A nyerőgép egyaránt megfelel a kis büdzsével és a nagy összegekkel játszó játékosoknak is, mivel a minimálisan felrakható tét 0,10 kredit, míg a maximális 100 kredit.
  • Változatos és sokat adó bónusz játék: Az ingyenes pörgetések során már alapból is 12 kör adott, melyet még tovább növelhetnek a gyakran felbukkanó wild szimbólumok. Emiatt szép nyeremény érhető el az extra játék során.
  • Jó témaválasztás: Az egyiptomi témavilágot mindenki szereti, ráadásul nagyon szépen megrajzolt elemek, jó zene és érdekes hanghatások is jellemzik ezt a játékot.
  • Magas RTP érték: A nyerőgép a modern játékoknál kissé jobb, erősnek számító visszatérítést kínál a játékosok részére.
  • Magas nyerési lehetőség: Ez a játék a legjobb esetben akár a téted 500x-osát is kifizetheti nyereményként, ami a megtehető összegek változatosságát tekintve szép összeg lehet.

Hátrányok

Az előnyök mellett a legfőbb hátrányokat is érdemes megemlíteni:

  • Nincsenek többszörözők: A legtöbb nyerőgépnél van valamilyen nyereménytöbbszöröző lehetőség legalább a bónusz játék alatt, ennél a nyerőgépnél ez teljesen hiányzik.
  • 3D grafika hiánya: Bár ez alapvetően nem túl nagy hátrány, egyes játékosok hiányolhatják a modern nyerőgépek 3D-s megjelenését ebben az old school kinézetű játékban.

Szimbólumok

Ez a slot gép a klasszikus kaszinó szimbólumokat és az egyiptomi mitológia szimbólumait használja fel a tárcsáin:

Szimbólum:
Érték:
J, Q, K, A:
5x, 20x, 100x nyeremény
Legyező, kereszt:
10x 50x, 200x nyeremény
Szkarabeusz:
20x, 100x, 250x nyeremény
Sas:
20x, 125x, 300x nyeremény
Kutya:
50x, 200x, 400x nyeremény
Wild:
100x, 250x, 500x nyeremény
Scatter:
20x, 200x, 500x nyeremény

A maximális nyeremény a tét 50000x-ese, maximum 250000 kredit.

RTP érték

Ennek a nyerőgépnek az RTP (Return to Player) értéke 96,31%, ami kicsit több, mint a modern nyerőgépeknél megszokott 96%-os érték. Emiatt ez a játék érdekes lehet a számodra akkor is, ha nem kifejezetten az egyiptomi témára, hanem a játékosoknak szóló magasabb visszaosztási arányra mész rá.

Összefoglalás

Ez a nyerőgép nem hiába a játékosok kedvence, a szép egyiptomi témája, az élvezetes játékmenete és a sokféle nyerési esély minden online kaszinó játékost magával ragad. Ha te is ezzel a játékkal szeretnél játszani, akkor válassz egyet az általunk bemutatott legális kaszinók közül, regisztrálj egy fiókot, és vedd igénybe a nagylelkű üdvözlő bónuszt. Ezzel ugyanis még több pénzed áll rendelkezésre a játékra, és még nagyobb nyereményeket érhetsz el.

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben a Merkur Gaming egyik legnépszerűbb egyiptomi témájú nyerőgépéről, a Book of the Deadről és annak jellemzőiről beszélek. Ha olyan online kaszinót keresel, ahol ezt a játékot játszhatod, akkor válaszd az általunk itt ajánlott online kaszinók egyikét, és használd ki a csak magyar játékosoknak kínált üdvözlő bónuszukat.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath