Big Bass Bonanza nyerőgépek

A Big Bass Bonanza a Pragmatic Play nyerőgépe, 5 tárcsával, 3 sorral, érdekes ingyenes pörgetések funkcióval, többszörözőkkel és számos más extrával. Ez a kiváló hangulatú játék a horgászat csodáit hozza el neked, ahol a legnagyobb halak kifogása közben még nagyobb nyereményekkel lehetsz gazdagabb.

Ha te is ezt a játékot keresed, akkor válassz egyet az általunk ajánlott legális online kaszinók közül, regisztrálj magadnak egy fiókot, és vedd igénybe a nagylelkű üdvözlő bónuszt. A segítségével te is meg tudod növelni a kezdő tőkéd, így még több esélyed nyílik a játékra.

1
Logo Ivibet
4.9 / 5
ÉRTÉKELÉS

140000 Ft bónuszt

2
Logo 20Bet
4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS

40000 Ft bónuszt

A 20Bet egy kiváló online kaszinó a magyar játékosok számára. Nagyon népszerű, köszönhető a több, mint 500 csodálatos játékának, melyek között az ország legnépszerűbb nyerőgépei is megtalálhatók. A mobiljáték kínálata utánozhatatlan, és a vállalat a fizetéseket is gondosan kezeli.

3
Logo Ivibet
4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS

35000 Ft bónuszt

4
Logo Thrillsy_3
4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS

80000 Ft bónuszt

Remek bónuszokkal és még jobb nyerőgépekkel és kaszinó játékokkal vár Téged is a Thrillsy Kaszinó oldala. Készen állsz a kihívásra? Regisztrálj és nyerj!

5
Logo 22Bet
4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS

100000 Ft bónuszt

A 22Bet az egyik legnépszerűbb online kaszinó a magyar játékosok számára. Kiváló játékkínálatot tart fenn, köztük a vadiúj nyerőgépekkel és a magas kifizetési aránnyal rendelkező játékokkal. Emellett a 22Bet a játékosait az akadásmentes és felhasználóbarát mobiljáték lehetőségeivel, illetve a gyors kifizetéseivel is elkényezteti.

Így működik a játék

A Big Bass Bonanza nyerőgépben a kék az uralkodó szín, a szimbólumok pedig mind a mélytengeri élővilágból kerülnek elő a tárcsákra. A játék elindulása után kellemes zene szól, a tárcsák pörgetésekor pedig bugyborékoló hang hallatszik.

A képernyő nagy részét a tárcsák foglalják el, mely alatt ott találhatók a kezelő gombok. A Pörgetés gomb két oldalán található – vagy + jel megnyomásakor felbukkan egy kis ablak, ahol beállíthatod, hogy a 10 fix nyerővonalon mennyi zsetont szeretnél feltenni vonalanként, és egy-egy zseton értéke mekkora legyen.

Screenshot Big Bass Bonanza
Big Bass Bonanza Screenshot

Nyerővonalanként 1 és 10 közötti zsetont tehetsz meg, melyek értéke 0,01 és 2 euró között változhat, így a körönkénti tét értéke 0,12 és 240 euró között mozoghat. Az Autoplay gombra kattintva pedig megadhatod, hogy 10 és 100 közötti alkalommal automatikusan pörgessen a rendszer.

A játék bal alsó sarkában láthatod, hogy még mennyi összeg áll rendelkezésedre a játékhoz, és mekkora az aktuális tét összege. Itt kapott helyet a nyereménytábla is, melynek lapjain nem csak a kifizetési arányokat, hanem a pontos játékszabályokat is megismerheted.

Bónusz körök, ingyenes pörgetések

A Big Bass Bonanza egy nagyon bonyolult ingyenes pörgetések játékot kínál, mely akkor bukkan fel, ha három vagy több scatter szimbólum jelenik meg a tárcsákon. Három scatter esetében 10 ingyenes pörgetés jár, négynél 15, ötnél pedig 20. Az ingyenes pörgetések során is felbukkanhatnak a scatter szimbólumok, melyek további ingyenes köröket adnak.

Az alapjátékban nincsenek többszörözők, de az ingyenes pörgetések során fontos szerepet kapnak. A halász wild szimbólum az ingyenes pörgetések során felbukkanva összegyűjti a pénzértékkel ellátott halak pénzét, és odaadja neked nyereményként.

Betonic Platform_3
Élvezze a játékot a Betonic-nél

A bónusz körök során felbukkanó wildeket a játék számolja, és minden negyedik wild után újabb 10 ingyenes pörgetést ad. Emellett az első 4 után 2x-es szorzót tesz a nyereményekre, a második 4 után 3x-os szorzót, a harmadik 4 után pedig 10x-es szorzót.

Ezután már akárhány wild is bukkan fel, nem kapsz extra pörgetéseket, és a szorzó sem nő tovább. Amikor az ingyenes pörgetések során az összesített nyereményed eléri a téted 2100x-esét, a körök véget érnek, függetlenül attól, hogy még mennyi ingyen pörgetés lett volna hátra. A játékban nincs jackpot funkció.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

92%
ÉRTÉKELÉS

A Big Bass Bonanza játékról előnyök

A Big Bass Bonanza számos előnnyel rendelkezik, melyek közül mindenképpen érdemes megemlíteni a következőket:

  • Szórakoztató és sokat adó bónusz játék: A scatter szimbólumok 10, 15 vagy 20 ingyenes pörgetést adnak, melyeket ráadásul akár 3 alkalommal is újabb 10 pörgetéssel növelhet meg az extra játék során felbukkanó wild.
  • Többszörözők: Bár az alapjátékban nincsenek, a bónusz játékban a wild szimbólumok beállíthatják a többszörözőket. Ezek 2x-es, 3x-os majd 10x-es többszörözőt jelenthetnek az összes nyereményre, melyek az ingyenes körök alatt pörögnek ki.
  • Szép dizájn: A szépen megrajzolt vízi környezet, a horgászattal összefüggő szimbólumok mind kellemesebbé teszik a játékot. A hangeffektek szintén jól illenek a nyerőgéphez, és nincsenek benne zavaró momentumok.
  • Sokféle tét: Akár már 0,12 euró összeggel is játszhatsz körönként, ha pedig a nagyobb nyereményekre célzol, akkor 240 eurót is megadhatsz körönként. Így te döntheted el, hogy a rendelkezésedre álló összegből sokáig akarsz játszani vagy inkább a gyors, nagy nyereményekre hajtasz.
  • Nagy méretű maximális nyeremény: Bár a játék nem tartalmaz jackpot funkciót, a maximális nyeremény így is elérheti a tét 2100x-osát az ingyenes pörgetések alatt.

A legnagyobb hiányosság, hogy nincs jackpot a játékban

Az előnyök mellett a legfontosabb hátrányokat is ki kell emelni:

  • Jackpot játék hiánya: Az igaz, hogy a bónusz játékkal elég szép pénz nyerhető, de ez nem fogja kielégíteni a nagy méretű jackpot nyereményekre utazó játékosokat.
  • Bonyolultnak tűnő szabályok: A játék annyira sok funkciót tartalmaz, hogy elsőre bonyolultnak tűnhet megérteni a szabályokat. Ez igaz a pénzértékkel rendelkező halakra, de az ingyenes pörgetések megítélésére és a többszörözőkre is.

Nagyon szépen megrajzolt elemek köszönnek vissza a tárcsákon

A Big Bass Bonanza 13 féle szimbólummal rendelkezik, melyek között megtalálhatók a klasszikus kaszinó szimbólumok és a nagyobb nyereményt biztosító jelek is:

Szimbólum:
Érték:
Csali szimbólum
A tét 5x-ösét, 50x-esét, 200x-osát, 2000x-esét fizeti.
Pecabot szimbólum:
A tét 30x-osát, 150x-ösét, 1000x-esét fizeti.
Szitakötő szimbólum:
A tét 20x-osát, 100x-osát, 500x-osát fizeti.
Csalidoboz szimbólum:
a tét 20x-osát, 100x-osát, 500x-osát fizeti
Halak szimbólum:
a tét 10x-esét, 50x-esét, 200x-osát fizeti.
A szimbólum:
A tét 5x-ösét, 25x-ösét, 100x-osát fizeti.
K szimbólum:
A tét 5x-ösét, 25x-ösét, 100x-osát fizeti.
Q szimbólum:
A tét 5x-ösét, 25x-ösét, 100x-osát fizeti.
J szimbólum:
A tét 5x-ösét, 25x-ösét, 100x-osát fizeti.
10 szimbólum:
A tét 5x-ösét, 25x-ösét, 100x-osát fizeti.
Halász szimbólum:
Ez a játék wildje, és az ingyenes pörgetések során bukkan fel, minden kombinációban részt vehet, kivéve a scattert.
Scatter szimbólum:
Bármelyik tárcsán felbukkanhat

RTP érték

A Big Bass Bonanza RTP (Return To Player) értéke 96,71%, ami azt jelenti, hogy a rajta megjátszott tétek 96,71%-át nyereményként visszaosztja a játékosok számára. Ez az érték jónak mondható a modern nyerőgépek között, mivel ezekre jellemző a 96% körüli érték. A Big Bass Bonanza majdnem egy százalékkal túl is teljesíti az átlagot.

Összefoglalás

A Big Bass Bonanza nem hiába olyan kedvelt az online kaszinó játékosok között, hiszen nem csak a szépen megrajzolt halas témájával és magas RTP értékével, hanem a különlegesen összerakott ingyenes pörgetéseivel is ritkaságnak számít.

Ha te is kedveled az olyan játékokat, ahol az ingyenes pörgetések során újabb pörgetéseket kaphatsz, akkor válassz egyet az általunk ajánlott legális kaszinók között, ezek ugyanis tárt karokkal várják a magyar játékosokat is.

Ne felejtsd el igénybe venni a nagylelkű üdvözlő bónuszt, mivel ez kiváló alkalmat nyújt a kezdő tőkéd megnöveléséhez, amivel még tovább játszhatod a Big Bass Bonanza játékot is.

További releváns cikkek:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben az egyik legnépszerűbb nyerőgépről, a Big Bass Bonanzáról és annak jellemzőiről beszélek. Ha olyan online kaszinót keresel, ahol ezt a játékot játszhatod, válaszd az általunk ajánlott online kaszinók egyikét és használd ki a csak magyar játékosoknak kínált üdvözlő bónuszukat.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath