Rainbow Riches nyerőgépek

A Rainbow Riches egy szépen megrajzolt nyerőgép, mely rendkívül népszerű a kaszinó játékosok között. Ennek egyik oka a témája, mely az Írekről szól, a jól megszokott koboldokkal és kincses edényekkel.

Az 5 tárcsája és 20 nyerővonala segítségével sokféle nyerési lehetőséget kínál, melynek csúcsa az 500x-os nyeremény kifizető funkciók. A kezelése senkinek sem jelent problémát, a kezdő animáció betöltődését követően a játék azonnal elkezdhető.

A hatalmas nyerési lehetőség mellett a játékosok a mókás szimbólumai, a szép effektjei és a kiváló játékélménye miatt választják ezt a video nyerőgépet. Amennyiben te is szeretnéd kipróbálni, válassz egyet az általunk ajánlott online kaszinók közül, és indítsd el a játékot!

1
Logo Ivibet
4.9 / 5
ÉRTÉKELÉS

140000 Ft bónuszt

2
Logo Ivibet
4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS

35000 Ft bónuszt

3
Logo 20Bet
4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS

40000 Ft bónuszt

A 20Bet egy kiváló online kaszinó a magyar játékosok számára. Nagyon népszerű, köszönhető a több, mint 500 csodálatos játékának, melyek között az ország legnépszerűbb nyerőgépei is megtalálhatók. A mobiljáték kínálata utánozhatatlan, és a vállalat a fizetéseket is gondosan kezeli.

4
Logo Thrillsy_3
4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS

80000 Ft bónuszt

Remek bónuszokkal és még jobb nyerőgépekkel és kaszinó játékokkal vár Téged is a Thrillsy Kaszinó oldala. Készen állsz a kihívásra? Regisztrálj és nyerj!

5
Logo 22Bet
4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS

100000 Ft bónuszt

A 22Bet az egyik legnépszerűbb online kaszinó a magyar játékosok számára. Kiváló játékkínálatot tart fenn, köztük a vadiúj nyerőgépekkel és a magas kifizetési aránnyal rendelkező játékokkal. Emellett a 22Bet a játékosait az akadásmentes és felhasználóbarát mobiljáték lehetőségeivel, illetve a gyors kifizetéseivel is elkényezteti.

A játék működése

A Rainbow Riches felületének legnagyobb részét a tárcsák adják ki, melyek a klasszikus kaszinó szimbólumokat pörgetik. Ez alatt kaptak helyet a kezelőgombok, ahol megadhatod, hány nyerővonalon szeretnél játszani, és ezekre mekkora tétet teszel. A vonalak száma 1 és 20 között lehet, a tét pedig 0,01 és 25 között változhat, így a körönként feltett zsetonmennyiség minimum 0,01, maximum 500.

Screenshot Rainbow Riches
Rainbow Riches Screenshot

A tárcsák pörgetését a zöld színű Pörgetés gombbal indíthatod, a bal oldalt látható piros színű Automatikus játék gombbal pedig az automatikus pörgetéseket indíthatod el. Itt alapesetben 4 gomb van, melyekkel 10, 50, 100, 200 pörgetést állíthatsz be, míg a lefelé mutat nyílra kattintva megadhatod, hogy az automata játék megálljon, ha a nyeremény vagy a veszteség meghalad egy bizonyos mértéket.

Bónusz játékok

A tárcsákon háromféle speciális szimbólum is kiforoghat, ha ezek felbukkannak, akkor beindul a hozzájuk társított speciális funkció. A kutat ábrázoló Wisghing Well szimbólumból hármat kipörgetve felbukkan rajtuk egy-egy kattints rám felirat, és ha jól választasz, akkor a téted 2-500x-osát nyerheted meg.

Ha a koboldot mutató Road to Riches szimbólumból bukkan fel 3, akkor egy mini játék indul be, ahol a kobold megpörgeti a szerencsekereket. Ezen 1-től 6-ig vannak a számok, és két Collect mező is helyet kapott. Ha a számokra pörög a kerék, akkor annyit lépsz előre a mellette látható ösvényen.

Thrillsy Platform_3
Élvezze a szivárványos gazdagságot a Thrillsy Kaszinó

Ha viszont a Collect, akkor a nyereményed a téted megszorozva azzal a szorzóval, ameddig az ösvények eljutottál. A szorzók 1-től 15-ige egyesével emelkednek, aztán következik a 20x, 30x, 40x, 50x, 60x, 75x, 100x, 175x, 200x, végül pedig akár a téted 500x-osát is megnyerheted.

A Pots of Gold nevet kapó arannyal teli üst akkor indít be egy extra funkciót, ha a 2., 3. és 4. tárcsán felbukkan. Ekkor bronz, ezüst és arany üstök jelennek meg, szorzókkal ellátva, és kisorsolja a megfelelő szorzót. A maximum nyeremény ez esetben is a téted 500x-osa.

Bár mind a 3 extra játék a téted akár 500x-osát is odaadhatja neked, a Rainbow Riches nem rendelkezik jackpot játékkal, ezért ennél nagyobb nyereményt nem tudsz elérni.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

Előnyök

A Rainbox Riches számos előnnyel rendelkezik:

  • Nagyon népszerű nyerőgép, a legtöbb online kaszinóban megtalálható. Később egész spin-off széria épült rá, a Rainbow Riches Megaways, a Rainbow Riches Pick n Mix és a Rainbow Riches Cluster Magic.
  • Bár a nyerőgép 2D-s, a dizájnja első osztályú. Főleg a speciális, ír témájú ikonok mosolyogtatják meg a játékost.
  • Három bónusz játék is szerepel benne, melyekkel akár a téted 500x-osát is megnyerheted. Ráadásul a bónusz nagyon sokszor ki is pörög, de többségében kisebb szorzókkal.
  • Tökéletesen működik mobil eszközökön, legyen szó Androidos vagy iOS-es okostelefonokról, illetve tabletekről.
  • Nagyon részletesen beállítható az Automata játék funkció. Nem csak a pörgetések száma, de akár a maximális nyeremény vagy veszteség is megadható. Ezek segítenek abban, hogy ne fuss bele túl nagy veszteségbe, vagy megállnál a játékkal, ha már megnyerted a számodra elegendő összeget.

Hátrányok

Érdemes megemlíteni a legnagyobb hátrányokat is, melyek a Rainbow Riches nyerőgéphez kötődnek:

  • Nincs jackpot játék: Akármennyire jó is a 3 bónusz játék, fájóan hiányzik egy nagyméretű jackpot nyeremény lehetősége a nyerőgépből.
  • Viszonylag alacsony RTP, melynél ma már magasabb elvárható.

Szimbólumok

A játékban számos klasszikus kaszinó szimbólum, illetve speciális szimbólum is megtalálható:

Szimbólum:
Érték:
Wild szimbólum:
Bármely kombinációba behelyettesíthető, a téted 2x, 60x, 200x, 500x-osát fizeti
10, J, Q szimbólumok:
A téted 5x, 10x, 100x-osát fizetik
K, A szimbólumok:
A téted 10x, 50x, 150x-osát fizetik

Minden szimbólum legalább 3-as kombinációban fizet, kivéve a Wild, ami már 2 szimbólumtól is.

RTP érték

A Rainbow Riches RTP (Return to Player) értéke 95%, ami azt jelenti, hogy a rajta megjátszott tétek átlagosan 95%-át osztja vissza a játékosoknak nyeremény formájában. Ez alacsonyabb, mint a ma már elvárt 96%-os minimum, nem beszélve számos más modern nyerőgépről, melyek még ennél magasabb RTP értéket is biztosíthatnak.

Összefoglalás

A Rainbow Riches az egyik legkedveltebb nyerőgépnek számít még napjainkban is, köszönhetően a nagyon szépen megrajzolt ír témájú felületének. A mókás koboldot, a felbukkanó arannyal teli üstöt vagy a többi szerencse szimbólumot nézve fel sem tűnik, hogy ebben a nyerőgépben nincsenek 3D-s effektek vagy komolyabb hanghatások.

A játékosok többségének pont ezek a dolgok nem hiányoznak, hiszen a túlságosan harsány kinézet elvonhatja a fókuszt a játékélményről. Talán emiatt van a Rainbow Riches-nek máig annyi rajongója, csak pörgetni kell benne, a három extra játék pedig kellő gyakorisággal bukkan fel ahhoz, hogy ne kelljen unatkozni.

Ha te is kedveled ezt a mókás megjelenésű nyerőgépet, akkor válassz egy online kaszinót az általunk bemutatott legális szerencsejáték oldalak közül, regisztrálj egy fiókot, és máris kergetheted a kobold kincsét ebben az időtálló klasszikusban!

További releváns cikkek:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben a világ egyik legnépszerűbb nyerőgépéről, a Rainbow Riches-ről és annak jellemzőiről beszélek. Ha olyan online kaszinót keresel, ahol ezt a játékot játszhatod, akkor válaszd az általunk itt ajánlott online kaszinók egyikét, és kezdj el nagyot nyerni most.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath