Legacy of Dead nyerőgépek

A Play’n Go Legacy of Dead nyerőgépe ismét a misztikus Egyiptom szerelmesei célozza, ahol csodásan megrajzolt szimbólumokkal, érdekes játékmenettel és kiváló effektekkel várja a játszani vágyókat. Ha te is imádod ezt a világot, akkor ez a modern nyerőgép kellemes perceket szerezhet számodra a pörgetések során.

Az 5 tárcsával és 10 nyerővonallal érkező slot gép már az extra játékával is kitűnik a sorból, a kaszinó szakértőink által összeállított listáról pedig könnyen választhatsz olyan legális online kaszinót, ahol megtalálod ezt a nyerőgépet. Neked így már nincs más teendőd, mint regisztrálni magadnak egy fiókot, és az üdvözlő bónusz segítségével még többet próbálkozni a nyeremények begyűjtéséért.

1
Logo Ivibet
4.9 / 5
ÉRTÉKELÉS

140000 Ft bónuszt

2
Logo Ivibet
4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS

35000 Ft bónuszt

3
Logo 20Bet
4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS

40000 Ft bónuszt

A 20Bet egy kiváló online kaszinó a magyar játékosok számára. Nagyon népszerű, köszönhető a több, mint 500 csodálatos játékának, melyek között az ország legnépszerűbb nyerőgépei is megtalálhatók. A mobiljáték kínálata utánozhatatlan, és a vállalat a fizetéseket is gondosan kezeli.

4
Logo Thrillsy_3
4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS

80000 Ft bónuszt

Remek bónuszokkal és még jobb nyerőgépekkel és kaszinó játékokkal vár Téged is a Thrillsy Kaszinó oldala. Készen állsz a kihívásra? Regisztrálj és nyerj!

5
Logo 22Bet
4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS

100000 Ft bónuszt

A 22Bet az egyik legnépszerűbb online kaszinó a magyar játékosok számára. Kiváló játékkínálatot tart fenn, köztük a vadiúj nyerőgépekkel és a magas kifizetési aránnyal rendelkező játékokkal. Emellett a 22Bet a játékosait az akadásmentes és felhasználóbarát mobiljáték lehetőségeivel, illetve a gyors kifizetéseivel is elkényezteti.

Így működik a játék

A Legacy of Dead felülete a jól megszokott Play’n Go felosztást követi, ahol középen, a fő helyen vannak a tárcsák, és alatta a kezelőgombok. Az egyetlen kék színű gomb a pörgetés, mellette található az Auto Play, aminek segítségével megadhatod, hogy 10, 20, 50, 75 vagy 100 kört pörgessen automatikusan a játék, esetleg mekkora nyereménynél vagy zsetonmennyiségnél álljon le.

Screenshot Legacy of Dead
Legacy of Dead Screenshot

Az érmék értéke 0,01 és 2 euró között változhat, a soronként feltett érmék száma pedig 1 és 5 között. Ha még megadod, hogy hány nyerővonalon szeretnél játszani a 10 közül, akkor a Bet mezőben láthatod a körönként feltett zsetonmennyiséget. A nagy méretű infó gombra kattintva pedig előkerül a nyereménytábla, ahol a szabályokat is elolvashatod.

Bónusz játék, ingyenes pörgetések

A Legacy of Dead különlegessége, hogy a scatter szimbólum egyben a wild is, és ha három vagy több felbukkan belőle a tárcsákon, beindul az extra játék a 10 ingyenes pörgetéssel. Ennek elején kisorsolásra kerül a speciális, szétterjedő szimbólum, mely, ha a bónusz körök alatt felbukkan, akkor az egész tárcsára szétterjed, és nagy nyereményeket érhetsz el a segítségével.

Betrophy Platform_3
Élvezze Legacy of Dead a Betrophy

3 vagy több scatter kipörgetése az ingyenes pörgetések alatt újabb 10 pörgetést ad, ráadásul egy újabb szétterjedő szimbólumot is kapsz. Elméletileg nincs akadálya annak, hogy ha folyamatosan felbukkannak a scatterek, akkor akár 9 szétterjedő szimbólumod is legyen. Az ingyenes pörgetések újra odaítélésének száma nincs korlátozva, csak a szerencsén múlik.

BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetéseket

90%
ÉRTÉKELÉS

A legnagyobb előnyök

A Legacy of Dead számos előnnyel rendelkezik:

  • Jól megválasztott téma: az Egyiptom témakör mindig keresett a játékosok között, a szép grafika, hangeffektek és zene pedig csak tovább dob a játékélményen.
  • Ingyenes pörgetések: Nincs korlátozva, hány újabb ingyenes pörgetést kapsz az alap 10-en felül, ez csak azon múlik, hogy hányszor bukkan fel újra a 3 scatter szimbólum.
  • Szétterjedő szimbólumok: Az ingyenes pörgetések során szétterjedő szimbólumot sorsol a játék, mely felbukkanás esetén az egész tárcsára szétterjed. Ráadásul minden újabb 3 scatternél további szétterjedő szimbólumokat is kapsz, maximum 9-ed lehet.
  • Magas RTP: Ez a nyerőgép a piaci átlagnál magasabb részt oszt vissza a játékosoknak a feltett tétekből. Fél százalékkal még az elődjét a Book of Dead-et is túlszárnyalja.
  • Magas nyeremény: A játékban a téted akár 5000x-esét is megnyerheted, ha a megfelelő szimbólumokat pörgeted ki.

2 kis hátrány

Az előnyök mellett érdemes a hátrányokat is megemlíteni:

  • Nincs jackpot a játékban: Bár az 5000x-es szorzó vonzó a nyereményeknél, azért hiányzik az igazán nagy méretű jackpot jelenléte.
  • Hasonlít a Rise of Merlin játékhoz: A Legacy of Dead kinézete, játékmenete és szabályai erősen hasonlítanak a Play’n Go másik közkedvelt nyerőgépéhez.

Klasszikus kaszinó és egyiptomi jelek

A játékban számos szimbólummal találkozhatsz, melyek a következő nyereményszorzókkal rendelkeznek:

Szimbólum:
Érték:
10, J, Q
5x, 20x, 80x
K, A:
5x, 30x, 120x
Hórusz, Tutanhamon:
5x, 20x, 80x, 600x
Anubisz:
5x, 30x, 300x, 1600x
Fáraó:
10x, 100x, 1000x, 5000x
Oltár wild és scatter:
10x, 100x, 1000x, 5000x

RTP érték

A Legacy of Dead RTP (Return to Player) értéke jónak számít, hiszen a rajta megtett tétek átlagosan 96,58%-át visszaosztja a játékosoknak nyereményként. Ez kicsit jobb, mint a modern nyerőgépek megszokott 96%-a, így, ha te kifejezetten a nyereményre mész rá, akkor érdemes lehet ezen a játékon játszanod.

Arra azonban ügyelned kell, hogy ez a játék néhány esetben csak 84,55%-os RTP értéket nyújt, ami nagyon gyenge. Emiatt figyelj arra, hogy az általunk ajánlott kaszinókból válassz magadnak helyet!

Összefoglalás

A Legacy of Dead nem hiába az egyik kedvence az Egyiptom témájú nyerőgépek szerelmeseinek, hiszen szép grafikájával és zenéjével valóban odavarázsol mindenkit. Ha te is szeretnél ezzel a játékkal játszani, csak válassz az általunk ajánlott online kaszinók közül, és hozz létre egy fiókot.

Ne felejtsd el igénybe venni a nagylelkű üdvözlő bónuszt, melynek segítségével megnövelheted a kezdő tőkéd, és még többet tudsz játszani ezen a nyerőgépen.

További releváns cikkek:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben a Play’n Go egyik legnépszerűbb nyerőgépéről, a Book of the Deadről és annak jellemzőiről beszélek. Ha olyan online kaszinót keresel, ahol ezt a játékot játszhatod, akkor válaszd az általunk itt ajánlott online kaszinók egyikét, és használd ki a csak magyar játékosoknak kínált üdvözlő bónuszukat.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath