Immortal Romance nyerőgépek

Az Immortal Romance a Microgaming nyerőgépe, mely az 5 tárcsájával és 243 nyerővonalával a magyar játékosok kedvencének is számít. A vámpíros témájával hamar híressé lett, így sokan már csak a kiváló játékélménye miatt is keresik. A szürkéskék háttérben álló templom, a lassú zene és a szépen megrajzolt szimbólumok tényleg kellemes időtöltést garantálnak a számodra is, játssz akármilyen hosszan ezzel a nyerőgéppel.

Ha te is ki akarod próbálni a játékot, akkor válassz az általunk ajánlott legális online kaszinók közül, készítsd el saját fiókodat, majd hajtsd végre az első befizetésedet. Ne felejtsd el igénybe venni a nagylelkű üdvözlő bónuszt, mely kiváló alkalmat teremt a kezdő tőkéd megnövelésére.

1
Logo Ivibet
4.9 / 5
ÉRTÉKELÉS

140000 Ft bónuszt

2
Logo Ivibet
4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS

35000 Ft bónuszt

3
Logo 20Bet
4.8 / 5
ÉRTÉKELÉS

40000 Ft bónuszt

A 20Bet egy kiváló online kaszinó a magyar játékosok számára. Nagyon népszerű, köszönhető a több, mint 500 csodálatos játékának, melyek között az ország legnépszerűbb nyerőgépei is megtalálhatók. A mobiljáték kínálata utánozhatatlan, és a vállalat a fizetéseket is gondosan kezeli.

4
Logo 22Bet
4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS

100000 Ft bónuszt

A 22Bet az egyik legnépszerűbb online kaszinó a magyar játékosok számára. Kiváló játékkínálatot tart fenn, köztük a vadiúj nyerőgépekkel és a magas kifizetési aránnyal rendelkező játékokkal. Emellett a 22Bet a játékosait az akadásmentes és felhasználóbarát mobiljáték lehetőségeivel, illetve a gyors kifizetéseivel is elkényezteti.

5
Logo Thrillsy_3
4.7 / 5
ÉRTÉKELÉS

80000 Ft bónuszt

Remek bónuszokkal és még jobb nyerőgépekkel és kaszinó játékokkal vár Téged is a Thrillsy Kaszinó oldala. Készen állsz a kihívásra? Regisztrálj és nyerj!

Így működik a játék

Az Immortal Romance felületének nagy részét az 5 tárcsa teszi ki, melynek jobb oldalán találhatók a kezelőgombok. A nagyméretű pörgetés gomb alatt lévő zseton ikonnal állíthatod be a tétet, ahol a gyorstét opciónál a 0,30 és 30 kredit között kattinthatsz a gombokra, vagy a csúszka segítségével pontos értéket is megtehetsz.

Screenshot Immortal Romance
Immortal Romance Screenshot

A három vízszintes csíkra kattintva pedig előbukkan a beállítások és a nyereménytáblázat ikonja. Utóbbinál egy nagyon részletes leírás található, melyet lefelé görgetve olvashatsz el, a bónusz játék szereplőinek történetét pedig meg is hallgathatod, ha rájuk kattintasz.

Bónusz játék, ingyenes körök

Az Immortal Romance többféle bónusz játékkal is rendelkezik. Az alapjátékban véletlenszerűen jelenik meg a Wild Desire funkció, amikor egy vagy több egész tárcsa wilddé válik, így hatalmas nyereményt érhetsz el.

Ha pedig 3 vagy több scatter szimbólum bukkan fel, akkor elindul a bónusz játék. Ennek az elején kisorsol neked a játék a négyféle karakter közül egyet, akinek saját extrái vannak, és a saját zenéje szól az ingyenes pörgetések alatt:

 • Amber: 10 ingyenes pörgetést kapsz, a bónusz kör nyereményeire pedig 5x-ös többszöröző kerül. Még egyszer újra ki tudod pörgetni a karakter, ami plusz 10 pörgetést ad.
 • Troy: 15 ingyenes pörgetést kapsz, és a Vampire Bats funkciót. Az ingyen játék során felbukkanva ez a szimbólum 2x-es és 3x-os többszörözővé válik, együtt pedig 6x-ossá.
 • Michael: 20 ingyenes pörgetést kapsz és a Rolling Rolls funkciót. Ennek során a nyereményeid egyre többet érnek, 2x-ös többszörözőtől eljutva az egészen 5x-ös többszörözőig.
 • Sarah: 25 ingyenes pörgetést kapsz és a Wild Wine funkciót. Ez a szimbólum a 3. tárcsán felbukkanva véletlenszerű számú szimbólumot tesz wilddé. Emellett a scatter felbukkanásával akár további extra 4 pörgetést is kaphatsz.

Sok nagyszerű előny

Ez a nyerőgép számos előnnyel rendelkezik:

 • Nagyon szép dizájn és zene: az Immortal Romance nagyon szép megjelenést, kiváló effekteket és profi zenét kapott mind a 4 karakter számára.
 • Véletlenszerű wild: A véletlenszerűen felbukkanó Wild Desire funkció akkor is megtöbbszörözheti a nyereményeid, ha csak az alap téttel játszol.
 • Sokat adó bónusz játék: Az extra játék során nem csak számos ingyenes pörgetést kapsz, hanem nagyon sokféle extrát, köztük komoly többszörözőket.
 • Magas RTP érték: Ez a nyerőgép még a modern játékok között is magasnak mondható RTP értékkel rendelkezik.
 • Nagyon elterjedt: Mivel ez a Microgaming egyik top slot gépe, ezért nem akad nehéz dolgod olyan kaszinót találni, ahol játszhatod.
BÓNUSZ

80000 Ft bónuszt

EGYÉB AJÁNLATOK

20 Ingyenes Pörgetés

94%
ÉRTÉKELÉS

A legnagyobb hiányosság, hogy nincs jackpot

Természetesen a játék rendelkezik néhány hátránnyal is:

 • Bonyolult extra játék: Az ingyenes pörgetések szabályai elsőre kissé bonyolultnak tűnhetnek.
 • Nincs jackpot: Ebben a játékban nincs megnyerhető jackpot alap.

Szépen megrajzold, kedves karakterek

A játékban található szimbólumok és a hozzájuk tartozó nyeremények 0,30 kredit esetén a következők, magasabb tétnél a nyeremény is arányosan nagyobb:

Szimbólum:
Érték:
9, 10
0,05, 0,15, 1,00
J, Q:
0,07, 0,20, 1,25
K, A:
0,10, 0,25, 1,50
Pergamen:
0,15, 0,60, 2,50
Kastély:
0,15, 0,60, 3,00
Amber:
0,20, 0,80, 3,50
Troy:
0,20, 0,80, 4,00
Michael:
0,30, 1,00, 4,50
Sarah:
0,30, 1,00, 5,00
Scatter:
0,30, 0,60, 6,00, 60,00
Wild:
1,00, 2,50, 15,00

RTP érték

Az Immortal Romance RTP (Return to Player) értéke 96,86%, amivel jobbnak számít a modern nyerőgépek átlagosan 96%-os értékénél. Ez azt jelenti, hogy a rajta megjátszott tétek átlagosan 96,86%-át osztja vissza a játékosok számára nyereményként. Ha te is az olyan nyerőgépeket kedveled, melyeken nagyobb pénzeket vihetsz el, akkor érdemes lehet kipróbálnod a játékot.

Összefoglalás

Az Immortal Romance nem hiába számít az egyik legkedveltebb Microgaming nyerőgépnek, mert a játékgyártók ritkán fektetnek ennyi energiát a háttértörténet kidolgozásába és a képi- és hangi világ megvalósításába.

Ha neked is megtetszett ez a játék, akkor válassz egyet az általunk listázott legális kaszinók közül, majd vedd igénybe a nagylelkű üdvözlő bónuszt. Ez kiváló alkalom a kezdő tőkéd megnövelésére, mellyel még nagyobb nyereményeket érhetsz el.

További releváns cikkek:

Utolsó frissítés: 23/03/2023 a Ervin Horváth

Ervin Horvath

Ebben a cikkben a Microgaming egyik legnépszerűbb nyerőgépéről, a Book of the Deadről és annak jellemzőiről beszélek. Ha olyan online kaszinót keresel, ahol ezt a játékot játszhatod, akkor válaszd az általunk itt ajánlott online kaszinók egyikét, és használd ki a csak magyar játékosoknak kínált üdvözlő bónuszukat.

Ervin Horvath egy tégla és habarcs kaszinóban dolgozott, és jól ismert szakértő ezen a területen. Számos podcastban és közösségi médiaformátumban is szerepelt, ahol a kaszinójátékok legérdekesebb részleteiről beszélt. A statisztikai háttere mindenképpen segít neki.

Ervin Horvath